Ryggbiffar och potatissallad

Shit vad mycket vi hade att göra på jobbet idag! När jag slutade vid två så gick jag till Saluhallen och köpte ryggbiffar och potatissallad till mig och Matilda ikväll. Planerna ändrades i sista minuten dock, det blir grillning hos Paue i Köpingebro istället för Elin i Ystad.. så det blir väl taxi hem någongång inatt. Om det blir utgång eller inte, det vet jag inte än.. jag vet faktiskt inte ens vad som är öppet inatt! Noll koll alltså. Snart ska jag hoppa in i duschen, men innan dess så måste jag hitta något att ha på mig. Synd att det är för kallt för klänning, annars hade jag varit readysetgo! Trevlig valborg på er gott folk. Ta det lugnt med drickan!

Systembolaget

Var på systembolaget för första gången idag! Skitlånga köer och en vilsen Janni är inte den bästa kombinationen. Men jag hittade ett billigt vin tillslut, för min plånbok är ju inte den tjockaste just nu. Kände mig vuxen när jag kom ut därifrån med min lilla lila påse. Morgondagen är inte helt bestämd än men fest blir det! Jag jobbar i alla fall till kl. 14.00 och sen måste jag hem och göra mig i ordning inför kvällen som bland annat bjuder på grillning hos Elin. Hoppas att det blir lika fint väder som idag! Mjau.


Jobb

Pratade med chefen igår som sa att jag hade tjänat ihop en ganska bra lön denna månaden, skönt. Eftersom att jag inte vet hur mycket jobb det blir till hösten (om det blir något överhuvudtaget) så vill jag ju tjäna ihop så mycket pengar som möjligt nu! Jag funderar på att fortsätta söka jobb till hösten redan nu.. men trivs så bra där jag är och hoppas verkligen att jag kan få stanna där efter sommaren. Usch ja, precis som jag skrev i min "aktivitetsruta" på facebook igår så tänker jag för mycket! Jag önskar att jag kunde ta livet med en klackspark idag, men lingonveckan hindrar mig. Nåja, nu ska jag äta frukost! PussPussPuss.

Beachparty

Satt precis och funderade över en inbjudan jag fick på facebook igår; ett beachparty på Svartestrand med den gamla klassen. Det konstiga är att vår klass aldrig var riktigt tajt, men de få gångerna vi hade klassfest så spårade det alltid ur totalt! Folk visade upp sina mest sjuka sidor, men när man sen kom tillbaka till skolan så var det som om det aldrig hade hänt. Haha!

Idag har jag jobbat hela dagen och känner mig ganska utmattad faktiskt, kommer att sova som en stock inatt! Kungen fyller ju år på torsdag.. Matilda trodde att det var därför man firade valborg, men hon ju är ett pucko. Valborg på torsdag alltså, man kanske får ta en sväng till systembolaget ändå. Denna ska spelas friskt och på högsta volum tills någon säger stopp, sen ska den spelas igen! Svennebana-aaaauun.



Har ni förresten lagt märke till att jag har lagt till en ny kategori? Den heter Youtube-klipp och där kan ni hitta alla youtube-klipp som jag har publicerat här i bloggen, enjoy.

I Matildas säng..

.. ligger vi nu och slappar. Jag ska faktiskt sova här inatt, som på den gamla goa tiden! För en stund sedan hjälpte jag henne att rensa sin garderob, hon hade fan-ta-mig kläder kvar sen mellanstadiet.. haha. Snart ska vi äta lax med ris och sen ska vi fira att Matilda och Sara ska börja jobba med mig! Fan vad roligt vi kommer ha i sommar. Bästa sommaren på länge tror jag :) Tjingeling.. pliiiiing!

Att montera en grill

Sov länge idag.. eller ja, till tio. Det kändes länge i alla fall! Efter frukosten begav vi oss (Linn, Daniel, William & jag) till Bjäresjö, där min pappa bor. Vi möttes av två glada hundar följda av Hanne, Tomas och papi himself. Jag satte mig ner för att montera ihop en grill och bestämde mig för att klara av det helt själv, utan hjälp alltså.. det varade i ungefär fem minuter. När grillen var färdig-monterad så lades köttet på och jag lekte med hundarna så länge. Helt plötsligt dök Stina, Ted och Henke upp från ingenstans och stannade en stund innan vi skulle äta. Jag visade då Svennebanan på youtube och förväntade mig stående ovationer men fick typ ingen respons alls! Är det bara jag och Matilda som tycker att den är bra eller? Haha. Tillslut var det i alla fall dags att äta så Stina, Ted och Henke försvann. Maten var god och solen brände i ryggen. En stund senare åkte vi hem igen och nu skulle jag kunna äta en omgång till, hm. Måndag imorgon, usch!


Köpenhamn

Vilken underbar dag jag har haft! Jag och Matilda tog tåget från Ystad till Malmö kl. 9.08 och sen hoppade Sara på i Skurup. När vi var framme i Malmö så var vi tvugna att ta ut pengar och växla på Forex, för det tydligen är dyrt att handla med kort i Danmark. När vi var färdiga med allt klydd vid biljettautomaterna så fick vi springa till tåget för att hinna med det, och var anfådda när vi satte oss i förstaklass. Dålig kondition? JA. Framme i Köpenhamn så gick vi genom hela Ströget och hittade otroligt mycket fina saker! Usch vad mycket pengar jag har spenderat. Nu får jag leva fattigt i två veckor. Det blev inte många saker, men fina var dom! Armband från Urban Outfitters, linne från New Yorker, trosor från Topshop och jeans från Deres. Efteråt var vi vrålhungriga och gick ner till Nyhavn där alla uteserveringarna var proppfulla, tillslut hittade vi en mysig restaurang och satte oss ner för att äta en (sorgligt nog) dyr middag. Förutom ångesten att ha spenderat alldeles för mycket pengar så är jag hur nöjd som helst! Tack för en härlig dag i Köpenhamn damor, det får vi göra om.

Nu ska jag snart leta igenom kylskåpet efter något gott att äta. Det kan bli svårt.. ! Här är möhippa för Linns kompis och ett helt gäng tjejer okuperar köket. Bitches! Hörs.



Skratt och tårar

Innan jag hoppar i säng så tänkte jag dela med mig av min härliga fredagkväll. Kvällen började med en liten promenad till Jenny där det blev grillning på gården, svingott. Det blev många skratt och jag blir inte förvånad om jag vaknar upp med träningsvärk i magen imorgon! Lite efter nio så gick jag och Matilda hem till mig och fortsatte skratta tills hon också skulle hem. Om ett skratt förlänger livet så kommer jag leva i tusen år till. Innan hon stack hem igen så fick jag två märklikga samtal och nu sitter jag här och väntar på Henke.. han är seg som vanligt. Äh, jag hoppar ner och värmer sängen så länge. Godnatt!


Grillat

Bööööööh. Jag är helt slut! Fan vad skönt det ska bli att vara ledig i helgen.
Nu ska jag bara ta det lugnt, läsa lite i Om jag kunde drömma (för det har jag inte haft tid till på länge). Sen blir det nog grillning ikväll, Köpenhamn imorgon och en tur till pappa på söndag. Trevlig helg på er, skitungar!

Hamnglass och H&M-ringar

Jag är hemma igen efter lite jobb, glass i hamnen och en tur på stan! När jag traskade hem igen så ringde Sara och snackade lite, det slutade med att hon troligtvis också följer med till Köpenhamn på lördag.. härligt.

Tänk, för ett år sedan så satt jag och gjorde läxor och planerade inför studenten vid det här laget! Det är sjukt att tiden går så fort. Näee, nu ska jag sätta mig ner och ringa in vilka berlocker jag vill ha till mitt Thomas Sabo-armband, så det så!


Lite annorlunda

Längesedan jag skev ett morgoninlägg! Ska snart iväg och jobba lite, men just nu sitter jag i soffan med en brieostmacka i handen och Oprah på teven. Efter jobbet blir det nog en fika på stan och möjligtvis lite shopping.. men antagligen inte, måste få min lön först! Hörde förresten att det skulle bli jättefint väder till helgen, det passar bra för jag och Matilda ska nog ta en tur till Köpenhamn då..


Ädelost

Sitter i soffan och har precis drukit upp en nyttig blandning av kiwi, banan, apelsin och citron.. det borde ju ta död på min vitaminbrist!
Idag har jag jobbat några timmar och därefter träffat Matilda en stund. Eftersom vi inte hade någon lust att vara ute i det tråkiga vädret så gick vi hem till mig och åt ädelostsoppa och nudlar. Det blev lite prat och en hel del youtube-klipp innan hon försvann igen. Ikväll ska jag nog hem till Henke, han har köpt ett nytt playstationspel som jag redan är grym på! Höhö. POSS!



Clumsy Tuesday



Hemma och utmattad efter en klumpig dag på jobbet. Nu ska jag bara luta mig tillbaka i soffan,
sitta framför teven och titta på How I met your mother. Åh, vad skönt. Fick förresten det nya schemat idag och det är inte nådigt! Men det
gillar vi.








Måndag

Efter några otäcka drömmar inatt så började dagen med ett kort arbetspass, och när jag sen blev tillfrågad om jag kunde stanna längre så sa jag faktiskt nej.. jag orkade inte! När jag hade slutat för dagen så begav jag mig till Matilda där jag åt mickromat och en 88:a, och efter lite deg hos henne så gick vi förbi syster nr 2 och hämtade upp min klänning som kom med posten idag! Sen följde Matilda med mig hem och nu sitter jag här själv igen. Nu väntar jag bara på att Matilda ska bli klar på gymmet (usch, jag måste också komma igång!) och sen ska vi hem till henne igen för att titta på film och kränga godis. En helt okej måndag faktiskt, eller vad säger ni?

Svek

Shit vad tiden går fort ibland! Har inte suttit vid datorn på två hela dagar, abstinensbesvär!
Igår var jag tvungen att jobba några timmar innan mitt lilla kalas. När jag kom hem så satt det redan några gäster och väntade på mig, så jag fick hoppa in i svärmen direkt. Gästerna fortsatte att rulla in och jag fick en hel del fina presenter :) Det blev smörgåstårta, cheesecake och vin såklart. Planen var först att jag, Stina och Matilda skulle gå ut efter kalaset, till BarÁBar hade vi tänkt. Men när klockan närmade sig midnatt så kände vi inte alls för det längre! Istället gick vi in på mitt rum med Hanne och Elise i hälarna och spelade Med andra ord. Riktigt kul faktiskt! Men kvällen slutade inte alls som jag hade tänkt mig, och jag känner mig faktiskt sviken nu. Orkar inte bry mig mer dock, det har gått för långt helt enkelt. Hoppas verkligen att det löser sig snart, men det känns inte så. Jag ska i alla fall försöka att inte lägga ner mer enegi på det, jag verkar inte göra någon skillnad ändå. Fattar ni? Antagligen inte.. jag behövde bara skriva av mig lite.

Idag har jag jobbat hela dagen och nu är jag helt slut! Linn, Daniel och William är här och det verkar som att vi ska äta snart. Sen hoppas jag att Henke kommer hit och tar hand om mig ikväll, jag behöver kärlek som aldrig förr.


                                                          Så här såg jag ut igår..

Simrishamn

Gissa vart jag spenderade min lediga dag? Mm, i Simrishamn! Jag och Matilda följde med hennes pappa som skulle fixa till sin gamla tatuering. När vi satt i väntrummet hörde vi två tjejer inne i tatuerarstudion som skrattade och pratade med varandra. Matilda sa då: Jag lovar att de är tjocka, i alla fall en av dem! (Ett skatt hördes) Matilda: HON! HON!
Hur fan hör man att någon är tjock? Äh. Hon hade rätt i alla fall. Sjukt roligt!
När Johan gick in så satt vi och tittade på en massa tatueringsbilder och blev sugna på att göra vars en själv också! Vågar vi? Neeeeeeee.

Ikväll ska jag vila upp mig inför morgondagen, för då blir det full rulle! That's right maddafacka.



Illamående

När jag slutade idag så kom Matilda förbi och hämtade upp mig. Vi gick en snabb tur på stan och sen hamnade vi hos min syster. Vi satt och snackade lite, mest om att Sverige är sämst på att straffa våldtäktsmän! Innan vi gick därifrån så stoppade jag i mig min medicin som jag mår så fruktansvärt illa av.. och det blir ju inte bättre av att jag måste ta den tre gånger om dagen heller, man mår ju illa konstant! Nu har jag dock bara två tabletter kvar, så det känns väl okej.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt, mysa med Henke lite och titta på Scrubs. Sen är jag ledig imorgon, wiie!



              Den här klänningen beställde jag hem från nelly.com igår, mums.


Glass & maränger

Dagen har gått ganska långsamt idag, småsegt på jobbet och småsegt här hemma! Vid femtiden ringde Stina i alla fall.. hon undrade om jag ville komma över och äta tacos, och hur kan man säga nej till det? Så två timmar senare gick jag hem till henne och åt en stor portion med tacos och alla dess tillbehör! Efteråt var vi sprängfyllda av den goda maten, men kunde ändå inte motstå en tallrik med glass & maränger. Fetton! Nu är klockan mycket och jag måste hoppa i säng.

                                                      Godnatt.

Tisdags måsten




Är hemma efter lite jobb. Nu ska jag städa och göra en massa andra tråkiga saker! Sen ska jag faktiskt lägga mig i soffan och läsa en tidning som jag köpte på vägen hem från jobbet. Slappt och skönt, det behövs efter en hektisk påsk!



XOXO




Potter på TV

Var ledig igår, härligt! Dagen började som sagt med att jag blev utelåst och fick sitta och sola i trädgården en stund. Senare på kvällen så upptäckte jag att jag hade bränt mig på både näsan och kinderna.. haha. Vid sextiden kom Maria, Paue, Henke och Amandus och hämtade upp mig, vi skulle grilla. När maten var färdig så kom en massa annat folk och höll oss sällskap. Riktigt mysigt var det! Vi satt ute tills det mörknade och sen blev det film.. Yes man med Jim Carrey. Älskar honom! När klockan var runt ett så hoppade jag i säng och somnade rekordsnabbt.

Idag har jag jobbat ett ganska långt pass och när jag slutade så kom Matilda förbi. Vi gick till pressbyrån och handlade glass, satte oss på en bänk och pratade tills jag skulle hem igen. Nu har jag precis snackat i telefon med Stina i 40 minuter.. (så kan det gå) och snart kommer Henke hit. Under tiden så ska jag följa Harry Potter som letar efter en sten på tv. Och på tal om Potter! Matilda berättar världens bästa Harry Potter-historier när hon har damp, här kommer ett citat från vår Magalufresa i somras; And Harry Potter said "Oh Hermionie, where's Ron Weasly? I can't find Ronny. The Weasly is gone! Hahahaaahaaaaaaa, jag skrattar lika mycket varje gång. Borde kanske tillägga att min humor inte är helt normal. Men det är inte Matilda heller så vi passar ganska bra ihop, me and my lover!

Bilder från igår;





Bikinivärme

Jobbade inatt och var inte hemma förrän vid halv sex imorse! På vägen hem så kvittrade fåglarna och himmlen började ljusna, ångest. Det blev i alla fall sex timmars sömn, så jag är nöjd!

Nu har jag precis kommit innanför dörren, när jag och Henke gick till Sibylla vid lunch så "glömde" jag nycklarna hemma. Sanningen är faktiskt att jag inte orkade leta efter dem och tog en chansning på att någon skulle vara hemma. Så när jag kom hem efter en onyttig lunch försökte jag bryta mig in i mitt eget rum (genom fönstret), men det gick inte så bra. Fick sitta ute i solen istället, riktigt härligt var det! Bikinivärme. När mamma och Stefan kom hem 1½ timme senare så hade jag faktiskt lyckats få lite färg.

Nu sitter jag i soffan och slösurfar lite, väntar på mat och ett telefonsamtal. Sen får jag se vart dagen tar mig, förhoppningsvis ut i solen igen. Ses vi?

Mälarhusen

Det blev ingen tid över till att blogga igår. När jag vaknade så gjorde jag mig i ordning till både påsklunchen och jobbet på en gång! Vid halv tolv så blev vi upphämtade av Linn och Daniel och körde direkt till Mälarhusen. Det var jättehärligt väder och vi satt ute i solen större delen av tiden. När lunchen var över så hade morfar vunnit äggpickningen som jag vann förra året och min titel som äggpickningsmästare var borta! En stund senare så gick jag, Henke, Hanne, Tomas och Jesper ner till stranden och tittade lite på havet som såg väldigt inbjudande ut. När vi sen kom tillbaka till stugan igen så var det dags för oss att köra hem, jag skulle ju jobba igen. Efter några timmar av slappt arbete så begav jag mig till Emil där ett härligt gäng satt och grillade! Jag åt en halv korv och sen var jag mätt. När det började bli kallt i trädgården så gick vi in i det lilla utehuset där vi åt chips och spelade kort resten av kvällen. Så ska en härlig vårdag se ut!


En friterad tång tack.

Jag måste ju kompensera lite med ett andra inlägg idag eftersom att gårdagen glömdes bort. Därför ska jag berätta om min händelserika dag på jobbet! Höhö. Jag började vid 11.00 och räknade kassan o.s.v. Kunderna flödade in (kan man säga så?) och allt gick allmänt bra. När jag sen skulle sluta några timmar senare så blev jag tillfrågad om jag kunde stanna en stund till. Och jag tänkte såklart; money, money, money! När jag tillslut var färdig för dagen så var jag tvungen att sticka till apoteket för att hämta ut min medicin. Tiden gick och medicinen kom inte, så jag blev uttråkad och började räkna lådor. När jag väl hade fått medicinen och skulle betala den så kände jag igen den där kvinnan i kassan, och efter några sekunders tänkande så kom jag på att hon hade handlat av mig för några dagar sedan och dessutom varit otrevlig, tantjävel. När jag sen kom hem några minuter senare så möttes jag av två påskharar som visade sig vara mamma och Stefan, de skulle iväg på påskfest. Och på tal om påsken.. vad är det som har hänt? Det är ju påskhysteri som aldrig förr!

Så. Kvällen blir lugn, det behövs. Imorgon blir det traditionell påsklunch med släkten i Mälarhusen (vi har en sommarstuga som ligger där). Sen blir det jobb igen och möjligvis inflyttningsfest i Malmö, men antagligen inte.. jag vill bli frisk nu!

Söta påskägg

Hade fullt upp igår! Dagen började med en tur till Svedala Outlet där jag hittade en gullig sommarklänning. När de andra var klara så åkte vi hem igen och jag fick sitta i baksätet med en liten hund i knät. Därefter blev det jobb i några timmar och sen var det påskmiddag hemma hos Henke där jag fick ett sött påskägg! Det blev en sen middag och vi satt uppe och pratade till midnatt.
Imorse så gick jag upp med tuppen för att sticka till Novakliniken där jag fick reda på att jag hade en obotlig sjukdom. Nä, inte precis.. men medicin, det behöver jag! Och för en liten stund sedan så kom mamma in i mitt rum med ännu ett sött påskägg, så nu har jag två! Ska snart sticka iväg och jobba igen. Hoppas att ni får en fin dag :)


Egosnusk

Det blev en liten folksamling hemma hos Henke igår. Efter pizzan så tyckte killarna att vi skulle se en vilda västern-film från typ 70-talet, och den var faktiskt inte skitdålig! Har för mig att den hette My name is nobody. När filmen var slut så var klockan ganska mycket och jag var tvungen att gå och lägga mig.
Efter lite jobb idag så blev jag upphämtad av Linn & Daniel som skjutsade mig hem. När vi kommit fram så skulle jag färga håret på Linn men det fick vänta en stund för jag hade såklart glömt nycklarna inne på mitt rum, smidigt. Tillslut så räddade mamma oss och Linns hår gick från brunt till brunare. Så ja, nu ska jag bara lägga in en fyrdubbel egobild och sen blir det varm choklad. Ciao!

         

Fallskärm

Vid sjutiden igår så gick jag hem till Stina för att snacka lite skit. Hon berättade då om sina 10 veckor i Australien, Nya Zeeland och Thailand! När Henke hämtade upp mig (några presenter och en fallskärmsfilm senare), så gick vi hem till mig i mörkret. När vi hade kommit innanför dörrarna så hamnade vi i vardagsrummet framför teven, lite Scrubs i dvd:n och en sax i handen och vips så var Henkes kalufs borta!

Idag blev det några timmars arbete följt av en sväng på H&M och lite sol i ansiktet på en bänk i stan, mums. Nu har jag precis ätit middag med syster nr 2 och ska snart iväg till Henke. Kan ni fatta att det fortfarande är ljust ute? Love it.

Ändrade planer

Det blev inget Öja igår. Men det blev vin, prat, lek och skratt så jag är nöjd ändå! Matilda kom hit lite senare än väntat och jag underhöll mig med Robinson under tiden. När vi var klara hemma hos mig så gick vi vidare till Ismael för att lämna en väska och sen bar det av till Henke. Hos Henke så invigde vi "Jag har aldrig"-kortleken från Lagerhaus och avslöjade några pinsamma hemligheter på vägen till en trevlig dimma. Vid halv ett så lämnade Matilda oss och när killarna satte sig framför datorerna så gav jag dem stylingtips till sina World of Warcraft-gubbar, mm jag vet.. sjukt. Men det sjukaste var ändå att de faktiskt lyssnade på mig! Haha.
Någon timme efter att jag hade vaknat så ringde jobbet och ville att jag skulle hoppa in, men tajmingen var inte den bästa för min del så det blev ingenting med det. Synd, för jag behöver pengarna!
Nu ska jag snart äta och sen blir det nog ett besök hos Stina. Puss på er!


Matilda & jag igår

Blommor och bin

Nu är det vår på hög nivå! Förälskade ungdomar på en filt i parken och gamla människor som spelar boule på marken.. det är ju nästan så att man fäller en glädjetår.
Idag har jag och Matilda spenderat dagen på stan. Efter shoppingen så satte vi oss på torget och åt vars en pölse.. men bänkarna var fulla så vi fick sätta oss vid fontänen som ännu inte är påslagen.
Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo inför kvällen som bjuder på grillat och andra festligheter innan vi drar iväg till Öja. Skål!


Helg!

Efter en vecka på det nya jobbet så känner jag mig lite säkrare och lite bättre. Och förhoppningsvis så fortsätter det att gå uppåt!
På vägen hem i den stekande solen idag så träffade jag ett gammalt ex.. det är svårt att veta hur man ska bete sig mot någon man en gång har varit så nära, så det blev bara ett stelt "hej" och ett svagt leende innan vi gick vidare mot olika mål.
Nu sitter jag i alla fall i soffan och funderar på helgen som just nu ser ut såhär;

Idag - Film & popcorn
Imorgon - Shopping & Öja
Söndag - Träffa Stina

Men ingenting är helt bestämt än, så vi får väl se vad som händer. Trevlig helg på er!

Pusher

Lingonveckan gör mig klumpig och sur. Har spillt på min vita matta två gånger idag och blev lika förbannad varje gång! Dessutom är jag svintrött och uttråkad samtidigt. AH! Denna låten får mig på andra tankar dock.. helg, dans och goda drinkar. Ja, efter två vita helger så har jag faktiskt börjat sakna alkoholen lite. Och jag måste ju fira att jag kan handla på Systembolaget nu! ;)


1 - April - 2009

Hatar denna dagen! Men jag ska försöka att överleva den och förhoppningsvis undvika alla dåliga skämt.

Var på det nya jobbet igår och ska dit idag igen. Känns förvirrande med allt nytt men det ska nog gå bra! Innan dess så kommer Matilda hit och myser lite.. Twilight-mys som hon skrev i sms:et imorse, antar att hon vill se den igen. Är rädd för att jag ska tröttna på den snart! Äh, det går nog inte. Bring it on!

RSS 2.0