Saknar min roomie!

Tankarna snurrar. Nu är jag på väg till Oslo igen. Smått bakfull och en aning rastlös. Tur att jag har sushi i väskan och Sex and the city på datorn.Saknar min roomie!

Jäffla håla!

Fredag. Ska snart dra till Oslo City med soulmate. Kvällen blir lugn, börjar jobba kl 8 imorgon, vilket sucks. Men imorgon blire andra bullar.

Åker till Ystad på onsdag. Mamma & mormor fyller år och Rasmus är hemma. När jag kommer tillbaka till Oslo igen så flyttar vi hem till Sara & Hamed ett par veckor innan vi flyttar hem for good. Varför vi flyttar hem? Ingen jävla aning. Kommer väl få panik när jag sitter där utan jobb och utan ett liv, haha. Alle bara "ni kommer fan dö när ni hoppar av bussen i Ystad". Bussen går inte ens till Ystad. Jäffla håla!I söndags. 5 sekunder senare ser vi två feta älgar som står och stirrar på oss. Uhuu!

When we're bored.                                             Vårt fina kylskåp.

Rub some dirt in it!

Mitt & Matildas nya måtto. Ta det som en man, rub some dirt in it. Det livar i alla fall upp stämningen när man är nere. Mest för att Matilda låter som en cowboy från södern när hon säger det. "Rååååb suuum dööörd in it".

Gjorde några feta tabbar på jobbet igår. Bland annat så är där två tjejer som heter Julia på samma avdelning och dom är så jäkla lika varandra så jag har alltid trott att det är samma människa. Tydligen är det två olika personer, det kom jag på i omklädningsrummet när jag hade helt fel konversation med helt fel människa.
Samma dag satt jag i lekrummet med några barn som bad mig läsa för dom. Janni + norska barnböcker? Nä, jag lyckades slingra mig ur situationen ;) Nästa gång ska jag fan gömma böckerna!

Nu väntar jag på att Matilda ska komma hem från jobbet. Själv har jag varit ledig hela dagen. Har tittat på Hip Hip Hora och tröstätit. Inte helt okej.

Nu kom Vidar precis in och klagade på att jag har spelat samma låt 20 ggr i rad. Haha! Jag säger bara Chris Brown - Champion, lyssna & njut.                                       Sara, Matilda & jag i lördags.


Ett oförglömligt år.

2010 var ett oförglömligt år.

På morgonkvisten den 1 januari stod jag inne på Max och försökte öppna en champangeflaska utan framgång. Vem som fick upp korken kommer jag inte ihåg, men upp kom den.Spelkväll hos Staffan. Vi spelade med andra ord och jag var ihopparad med ett pucko som inte visste vem jag menade när jag sa ståltuttar och sjöng "like a viiiiirgin". Kill me.I mars åkte vi till underbara Thailand, med underbara stränder och underbara människor.Phi Phi var galet. Vi dansade på borden på Rolling Stones, brände rumpan i solen och delade buckets med Paradise Hotel-Patrik.Tillbaka i Sverige. Tänk om man fortfarande var så här brun..April. Jag, Josse, Matilda & Fredde åkte till Köpenhamn för att se One Republic. Efter konserten hookade Fredde efterfest med bandet. Vi pratade om mina blommiga skor, insåg att ljudkillen såg ut precis som Jacob i Twilight och sjöng "stop and stare" i en svensk version för producenten. Sjuk kväll.

Det blev sommar, och sommar betyder grillning i parker..studentfester..strandhäng..midsommar..sköna sommarkvällar..och fiesta!Första september tog vi vårt pick&pack och flyttade till Oslo.Oslo har varit en oförglömlig tid. Jag har träffat en massa fina människor, bott i en svinstia och skrattat mer än någonsin. Jag har spelat shack i vinterjacka, deckat i hallen utklädd som catwoman, blivit indragen i duschen och blivit allmänt mobbad för min vackra skånska ;)

Uttråkade själar i OsloNågra av förra årets händelser. Om 2011 blir lika bra ska jag byta namn till Princess Consuela!


2011


RSS 2.0