Strandväder!

Äntligen strandväder! Var på stranden både idag och igår. Igår med Fredrik, och idag med Rasmus och några av hans vänner.
Stängde med Belinda igår. Det blev en lång stängning eftersom det aldrig slutade komma folk. Var hemma tjugo över två inatt. Samma pass idag, men förhoppningsvis går det lite snabbare denna gången! Ciao.


torsdagfredaglördagsöndagmåndag

Torsdag - Efter att ha ätit världens godaste hemmagjorda pizzor så låg vi helt döda i soffan och tittade på "little miss sunshine" innan vi somnade.
Fredag - Dåligt väder. Låg i sängen och läste "tusen strålande solar". Kl. fem åkte jag & R ut till Mälarhusen för middag med the parents. Kastade lite pil och spelade badminton innan jag var tvungen att åka till jobbet. Jobbade 20.00-05.00 men var inte hemma förrän sju. Jävla diskmaskin!
Lördag - Sov tills jag började jobba kl. 16.00. Jobbade till 22. Blev hämtad av Matilda och Louise och panikgjordemigiordning inför en tjejfest. Kvällen spårade och jag struntade i Barábar.
Söndag - Bakis hela dagen. Åkte hem till R och myste. Såg "flyga drake" och läste "kvinnans guide till mannen" (haha) innan jag somnade.
Måndag, idag - Jobbade till 16.30. På vägen hem blev jag inlockad på en liten loppis som två åttaåringar hade i sin trädgård. Kände mig tvungen att köpa nånting och pekade på en lila apa som kostade 2 kr, men gav dom en femma. Oj vilken bamsekram jag fick!

Nu ska jag städa lite innan jag tar bussen till lanned. SNÄLLA GE MIG SOL IMORGON!



Louise & jag i lördags, haha..

Hur ska jag klara mig utan honom?

För det första så kan jag VISST sätta in en använd kaffemugg i diskmaskinen, andra saker också för den delen. För det andra så var det JAG som kom med alla förslagen på vad vi skulle göra igår, men inget var tydligen bra nog! Och för det tredje, vem tycker inte om djur? :S

En liten update..

- Var på teater i söndags. Såg Pelle Svanslös i åbergs trädgård. Elise spelade Maja Gräddnos, lika duktig som vanligt! På kvällen åkte jag hem till Rasmus och myyyyyste.
- I måndags gick vi på stan sen åt vi tacos och drack cider med R's familj. Mums!
- I tisdags jobbade jag hela dagen, sen åkte jag hem till R igen. Såg "snabba cash" innan vi somnade, helt okej.
- Och sist men inte minst så var det fiesta hos Fredrik igår!

Idag har jag inte gjort något vettigt alls. Ätit frukost och kollat igenom H&M-katalogen. Snart kommer Rasmus tillbaks och då ska vi göra våra egna pizzor och titta på "Forrest Gump". Hur ska jag klara mig utan honom?



                                           Ett litet collage från igår.


kebabian

Idag är det inte Janni som skriver, utan någon annan. Om det nu finns någon som läser denna blogg kan ni gissa vem jag är och skriva er gissning i en kommentar här på bloggen. Den som först har rätt ger jag 100 spänn!

Idag gjorde jag frukost till Janni, som för övrigt inte verkar kunna sätta in en använd kaffemugg i diskmaskinen. Hon bara sitter i soffan, läser en tidning och då o då utbrister hon "meeeeeen va' ska vi gööra ida'?". Jag säger som vanligt efter att jag själv kommit med 5-10 alternativ "kom på nåt själv för fan" men hon kan nog inte det. Eller jo, hon sa att hon ville åka till djurparken utanför Ystad men det resulterade bara i en blick från mig som sa "du är inte fem längre". Men hon är ändå fin! Ciao


Update

Hej mina små trollisar! Sitter hemma hos Rasmus just nu. Vi lyssnar på Bob Marley och tittar på gamla skolfoton, hihi. Var precis förbi min sommarstuga och kollade läget. Lika fint som vanligt :) Annars är läget lugnt. Har fortfarande inte varit på stranden dock. Vädret är inte på min sida! Men imorgon är jag ledig så då hoppas jag på soooooool. Måste vara social igen. Puss på er.

Ueeeeeeeee!

Fredag. Det blev lite mer jobb än väntat denna veckan, förra också för den delen.
I onsdags blev det barábar, riktigt skön stämning vare! Vi satt nere i hamnen några stycken innan. Och förutom den där tråkiga olyckan så hade vi riktigt roligt.
Igår var jag schleten och på dåligt humör för att jag alltid lyckas vara ledig när det inte är strandväder. Stack ner till matmässan med Matilda istället. Vi gick runt och luktade på ångorna en stund, men bestämde oss för thaimat återigen. På kvällen myste jag med R.
Har jobbat idag och nu är jag schleten igen. Äh, ska rycka upp mig nu. Kvällen blir nog bra!


                                           Jag & Matilda i onsdags.


Hösten lockar mer och mer

Det blev ingen sol igår. Vart ju tvungen att städa hela lägenheten innan mor & Stefan kom hem! Fredrik ringde och frågade om jag ville med till stranden när jag svarade "kan inte, jag städar". Fredriks svar - "det är allt du gör nu.. städar, jobbar och sover." Haha. Skönt att någon lägger märke till allt mitt slit i alla fall! Efter jobbet kollade jag & Matilda fotbollen och sen deckade jag snabbt som bara den.
SOM jag hade sett fram emot denna dagen. Min första lediga dag på länge och den har redan varit nära att förstöras två gånger. Stämningen är lite krystad denna månaden, alla tycker att dom ställer upp och inte får något tillbaka. Hösten lockar mer och mer.

Nu ska jag äta havregrynsgröt, sen träna och därefter träffa älsklingen som åker om tre veckor.

Franskt

Fick äntligen sova ut idag! Fredagen bjöd på fest hos Andreas. Drog med mig Johanna dit, men stannade inte så länge. Jobb vetni. Synd att jag glömde kameran.

Igår jobbade jag till fem. Rasmus kom hit med en hel låda jordgubbar för nån dag sen, sötaste pojkvännen ever! Så jag tog med mig lite jordgubbar till jobbet, och oj vad snabbt dom blev uppätna av hungriga kollegor. Fredrik och Oskar, host host.
När jag hade slutat blev det en kall dusch, för fy fan vad varmt det var igår! Sen kom Rasmus. Vi beställde sushi och kinamat och hyrde film. "Låt den rätte komma in". Mjä, inte min typ av film. Därför underhöll jag mig med att göra fransk manikyr. Inte det lättaste att göra på sig själv!

Nu sitter jag här framför datorn och dricker ett glas sojamjölk i mina underkläder. Ska snart ut i solen innan jag börjar jobba igen. IMORGON ÄR JAG LEDIG!


Så.Jävla.Snygg.

Hemma från jobb. Fick stå i kök idag igen, mjau. Börjar dock sakna kassan nu! Kollade mitt schema innan och insåg att jag bara varit ledig två dagar på två veckor. Så går det när man drar på sig en massa extra pass. Mig gör det dock inget, jag behöver pengarna. Dessutom har jag 3, 4 lediga dagar nästa vecka ;)

Nu ska jag städa upp i lägenheten och sen hoppa in i duschen. Kvällen är obestämd.



                                                        Så.Jävla.Snygg.


Så går det när man har stjärnsäljaren i köket!

Det blev lite fest igår. Inte riktigt meningen egentligen. Men jag gick hem tidigt, började ju jobba kl. nio i morse. Fick stå i kök både idag och igår, skön omväxling! Men merförsäljningen har gått ner denna veckan. Ja, så går det när man har stjärnsäljaren i köket ;) Nu ska jag & R grilla världens största köttbit. Mums! Later.



Louise, Erika & jag igår.

Nu är det sommar.

Än så länge håller jag mitt löfte.
Har jobbat hela dagen och nu blir det nya äventyr. Hade världens bästa myskväll med Matilda igår! Tack för det :) Men som sagt, nya äventyr på gång. Nu är det sommar.

Igår.

Hoppas att det regnar varje dag.

De senaste månaderna har jag inte riktigt brytt mig om bloggen, men det ska det bli ändring på nu! Jag har insett hur viktigt det är att dokumentera livet på något sätt. Ända sen jag var liten har jag skrivit dagbok och idag är bloggen min dagbok. En dagbok med väldigt många tomma sidor. Så nu är det dags!

Är ensam hemma tills på söndag, riktigt skönt. Varje gång jag får lägenheten för mig själv förstår jag hur mycket jag vill flytta hemifrån. Inte för att mina föräldrar är jobbiga eller så, men lite mer privatliv hade inte skadat.

Kom igång med träningen igår. Hade inte tränat på en vecka! Knät känns i alla fall bättre. Ett tips: jogga inte i converse.
I söndags blev det bio med dom bästa, vi såg Eclipse. Och igårkväll försökte jag & Rasmus förstå oss på Tarot-kort, det gick sådär. Förövrigt så jobbar jag hela veckan förutom idag, hoppas att det regnar varje dag. Hehe.
Nu ska jag fixa ihop lite havregrynsgröt och sen ska jag & Matilda förhoppningsvis börja planera hösten.



                                                  Midsommar -10


natteravn

Bra låt. Titeln alltså.

Kände att det var dags å skriva ett nytt inlägg idag! Men var ska jag börja?
Vädret är extremt bra just nu, vilket är fantastiskt underbart.. när man inte är på jobbet. För på jobbet svettas man som en gris och tackar gud varje gång man har en ursäkt för att komma in i frysen. Haha. Men på något sätt så känns det som att sommaren inte riktigt har kommit igång än! Undrar varför. Tror att det behövs en onsdag på Barábar ;)
Annars leker livet. Saknar dock min soulmate Matilda som är på Öland just nu. Men jag har ju min underbaraste Rasmus, hihi.

Nu ska jag hoppa i säng. JAG VET, 22.49 en lördag, men jag jobbar förbövelen imorgon också. Så sov gott mothafuckas ♥


RSS 2.0