Tack ♥

Fyllde alltså år igår. Shit happens. Men jag hade en bra dag (förutom att jag ramlade på jobbet, haha)! Mina systrar kom på besök, Stefan grillade och mamma hällde upp vin. På kvällen tittade vi på film och det var inte förrän jag gick och lade mig som jag insåg att jag inte hade varit inne på fejjan än. Äh, tänkte jag, det är ändå ingen som skriver grattis till mig på facebook. Men ack så fel jag hade! 44 st och 9 sms. Tack ♥

Idag kom Fredrik över på en kopp kaffe (som han fick koka själv eftersom att jag är 21 år och inte kan koka kaffe) och hjälpte mig att deklarera. Några timmar senare blev det träning med Matilda och efteråt mötte vi upp Fredrik & Louise för bio. "Remember me". Twisten på slutet fick mig att rysa i en kvart. Se den! Nu ska jag sova.

21

JAG KAN INTE SOVA! Blir galen. Jobbade inatt och kom hem kl. 6.00 imorse. Börjar känna att ögonen är ovanligt uppspärrade och att jag har för mycket energi i kroppen. Fan. Inge mer Red Bull.

Innan jag skuttade iväg till jobbet igår så var jag på världens deppigaste förfest! Killen som höll i festen pratade om sitt ex hela tiden. Deras 1½ åriga förhållande tog slut för fem dagar sen. Bummer.

Annars rullar livet på. Fyller 21 på tisdag, fi fan. Ser fram emot Freddes cheesecake i alla fall ;)


Ordbomb

Fan vad dålig jag är! Inte ett enda ordentligt inlägg sen jag kom hem från Thailand, fy.

Vet inte vart jag ska börja.. har så mycket att berätta, men ni kommer nog inte orka läsa allt så här kommer några ord istället.

Rosa pass, god ceasarsallad, direktflyg till Phuket, 2 timmars båttur till Koh Lanta, mysig lägenhet, djungelrestaurang, 15 myggbett, kackerlackor, ödlor, het sand, massamansås, tuk tuk, 7 eleven, solnedgång, tjur på gatan, green curry chicken, 4 Island Tour, snorkling, turkost hav, lysrörsfiskar, 10 kronors skor, middag på Hans, Zawazdee, öroninflammation, coconut shake, fish spa, hot pan, massage, elefantridning, sjukhus, städa, Phi Phi, Paradise Hotel-Patrik, regaee bar, kickboxning, bucket, stockholmare, vattenpipa, nachos, fjärils tatuering, Rolling Stones, nakenbad, tappa mobil & kamera i havet, bakis, brände rumpan, thailändska musikvideos och B-film med Dolph Lundgren, båt till Phuket, äckligt hotell, tuk tuk till Patong, shopping, "Bluff" & "Skitgubbe", manikyr, Dino Bar, banana split, packa, 13 timmars flyg, decka.

Hemma.

Thailand var underbart! Känns helt sjukt att vara tillbaka till gamla gråa Sverige igen. Får skriva ett längre inlägg imorgon, blir upphämtad av Matilda nu. Pardeeeeey ;)


"Kapten Kaj"

Klockan ar nio pa kvallen har i Thailand och vi har precis varit inne i stan och kakat mexikansk mat. MUMS. Jag langtar INTE hem. Riktigt harligt att ligga i poolen hela dagarna, chilla pa terassen pa eftermiddan och ata massa gott pa kvallen. Yes, jag kommer rulla hem. 7 Eleven ar det enda stallet man kan svalka sig pa, sa dar gar man garna in en svang om dagen. Nu ska vi sticka igen. Hoppa over lite kackerlackor och odlor pa vagen hem. Inte lika kul...

See ya!

Jag åker imorgon! Helt galet. Jag har inte ens packat än. Tycker dock synd om min blogg som redan har lidit så mycket den sista tiden. Dessa två veckorna kommer att ta död på den! Men jag återupplivar den när jag kommer tillbaka igen ;) Mjaaaaaa, förvänta er ett FETT inlägg den 19:de!Galen bild från festen i lördags. Fredde, jag, Josse-Babe och Ogge the dog.

RSS 2.0