Värmeslag

Det här är nog den mest dramatiska natten jag har varit med om, mer kan jag inte säga. Somnade vid fyra och vaknade klockan tio. När jag öppnade köksdörren fick jag en chock av värmen som slog emot mig så jag och Matilda tog på oss shorts och linne, gick ner till stan och svalkade oss med kalla drycker från Espresso House! Nu är vi hemma igen och gömmer oss från solen, lyssnar på Keri Hilson och längtar till helgen.


Ommöblering på gång

Britney Spears är på högsta volym, jag och Matilda planerar hur ommöbleringen i mitt rum ska gå till och hon är mycket mer exalterad än jag. Vi var precis ute på en promenad, jag med en ischai i handen och Matilda med en mjukglass. Innan vi gick hem till min tomma lägenhet så satte vi oss på en bänk och njöt av den varma kvällsluften. Nu ska vi återgå till planeringen vilket känns onödigt eftersom att alltihop kommer sluta i en röra! Håll tummarna.



Utsikten från bänken

Försenat inlägg

Ska snart hoppa in i duschen och sjunga en trudelutt! Av någon anledning så har jag haft Whitney Houstons I wanna dance with somebody på huvudet hela dagen, så gissar på att det är den som kommer sjungas idag. Försöker att variera mig för mina grannars skull. Nä nu ljög jag.. jag skiter totalt i mina grannar. Dessutom sjunger jag faktiskt bra, så grannarna har inget att klaga över!
Igår var jag ute på festivalen en sväng där jag gjorde några patetiska försök för att vinna ett gosedjur. Jag lyckades inte såklart och hoppade in i "burarna" med Matilda istället. Jag får ett leende på läpparna innan jag ens har hoppat in i buren, hur pinsamt är inte det? Kul var det i alla fall. Men när Matilda stack till Öja så stack jag hem, annars hade jag nog lidit av sömnbrist på jobbet idag.

Varför har jag inte publicerat detta inlägget än? Jag skrev det när jag kom hem från jobbet och nu ligger det bara här och skräpar. Har inte ens duschat än, vad fan har jag gjort? Haha. Man glömmer tiden när man sitter framför datorn. Men nu får duschen vänta en stund, jag måste äta något innan jag tar en kvällsrunda med Matilda. Tjohej!

livetärenbergochdalbana



23.51

Pfft!

Det var faktiskt riktigt roligt att jobba inatt! Vet inte riktigt varför, men allting flöt på hur bra som helst.. tills jag fick en humla i håret och började skrika som en galning det vill säga. Haha. Jag var dock inte nerbäddad i sängen förrän 6 imorse, men det skiter jag faktiskt i. Det var inte ens jobbigt att ta sig upp fyra timmar senare och börja igen! Nu är jag ganska sliten dock. Men ändå på festhumör! Får nog vänta med sånt där till nästa helg ändå, för jag ska minsann upp och jobba imorgonbitti med. Men sen är jag ju ledig i fyra dagar, mjau.
Fan. Jag känner för att göra något, något riktigt jävla kul! Typ åka till Las Vegas och gifta mig med Zac Efron. Ja! Det hade nog varit kul.



Jag á la sommar.


I want you back

Satt och segade här hemma innan jag följde med Matilda hem vid elva igårkväll. Vi satt vid köksbordet och åt några mackor när hennes lillebror kom ut och sa att Michael Jackson hade dött. Vi trodde såklart inte på det förrän det började trilla in lite sms från några andra. Michael Jackson död, det går fan inte!
När chocken hade lagt sig så hoppade vi ner i sängen och läste tills ögonlocken svek oss. När jag vaknade var klockan halv tolv och det var dags för mig att sticka. Åkte iväg för att "storhandla" med mamma innan de lämnar mig här helt ensam. Ångest.
Nu sitter jag i soffan med en skvallertidning och riskakor som ligger och väntar på mig. Jag har en seg fredag framför mig, börjar jobba klockan åtta och slutar inte förrän fem imorgonbitti. Tack gode gud för Red Bull.

En av mina favoritlåtar!



Rest in peace <3

Sugen på sushi

Gick en sväng på stan med Stina idag. Passade på att köpa ny mascara när vi var på H&M, men det var det ända.. så nu känner jag mig duktig!
Just nu sitter jag i soffan och är extremt sugen på sushi. Gick förbi en sushibar på hamngatan men stannade inte, fan också. Förövrigt så lyssnar jag på Anastacias nya låt Defeated, antagligen den bästa hon gjort.

I övermorgon åker mamma och Stefan till Grekland i två veckor, så jag blir helt ensam hemma! Skrämande måste jag säga. Jag hade ju faktiskt en plan från början, men den sprack samtidigt som kärleken. Äh, det löser sig!



Jag idag.

För mycket sol och för lite vatten

Idag låg jag och pressade på stranden, häärligt! En bok i handen och fötterna i sanden är inte helt fel. Så efter tre timmar åkte vi hem en aning brunare. Därefter var det jobb för min del och nu är jag hemma igen. När jag kom till jobbet så hade jag värsta huvudvärken på länge och bedövade mig med alvedon, nu efteråt så misstänker jag att det blev för mycket sol och för lite vatten! Farligt för en sån mes som mig.
Imorgon är jag ledig, frågan är bara vad jag ska hitta på för något! Solen låter inte lika lockande längre.. tror dessutom att jag brände mig idag. Äh, vi får se. Surprise surprise!


Two geeks and a swing

Jag och Matilda slutade samtidigt idag så vi tog tillfället i akt.. vi köpte vars en glass innan vi hittade en enorm gunga att ligga och sola i. Så småningom var det dags att dra sig hem, men det var svårt att ta sig upp ur den bekväma sittsen. Där ska vi minsann ligga och slöa fler gånger!
Imorgon ska det tydligen bli ännu bättre väder än idag (går det?) så jag funderar faktiskt på att sticka ner till stranden en stund, jag börjar ju inte jobba förrän klockan fem! Annars blir det väl att jag ligger i trädgården istället, för brun ska jag bli!.. Men nu måste jag dra, verkligheten kallar.



Two geeks and a swing

Cigarettfimpar och kullerstensgator är inte en bra kombination

Min dag började med en sopkvast i handen. Jag sopade och sopade i en hel halvtimme innan jag gav upp! Det är nog en av Ystads nackdelar - kullerstensgatorna. Fettet dallrar när man cyklar, fötterna fastnar när man går och cigarettfimparna vill inte sopas upp.
Efter jobbet så gick jag hem till syster för att rasta Mollybollibollibolli och sen tog jag en fika med Matilda. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen hamnar jag väl framför teven eller med en bok framför näsan. Tjohej!

Om bara alla gator kunde sett ut såhär..



Äh, man hade nog tröttnat på det också.

Äntligen sol

Usch vad jag har blivit dålig på att blogga.
Igår jobbade jag i alla fall några timmar och sen var jag med Matilda hela kvällen! Vi köpte Almondy-tårta, tittade på vänner och pratade en massa skit. Häärligt! När vi vaknade var solen framme så vi lade oss på terassen och stekte lite.. inte länge dock. Det var för varmt för vår bleka hud så vi tog på oss shorts och linne och drog ner till stan istället. Av någon anledning så trodde vi att vi hade turen på vår sida och köpte vars en trisslott, men nada. Efter förlusten så blev det ischai på en bänk och helt plötsligt kom Stina förbi och pratade en stund. Därefter var det dags att gå hem och käka. Svullo.

I övermorgon börjar Ystadfestivalen, urk. Om "burarna" inte hade funnits där så hade jag bojkottat den totalt, men jag är en sucker för den karusellen, höhö.

Fan vad jag längtar till Stockholm!

Midsommar?

Frågetecken. Är det verkligen midsommar? Det känns inte så. Jag jobbade till fyra, sen drog jag hem och åt smörgåstårta och jordgubbar med familjen och nu sitter jag här. De senaste midsommrarna så har jag festat röven av mig, men så blir det inte denna gången. Det blir hyrfilm, chips och skitsnack hela kvällen. En helt vanlig fredagkväll alltså!

Förövrigt så har jag varit riktigt dålig på att uppdatera de senaste dagarna, har ni saknat mig? Hah. Jag har faktiskt haft fullt upp med både jobb och vänner och då glömmer jag ju bort min lilla blogg.
Igår träffade jag Matilda för en fika på Espresso House, och sen mötte vi upp Sara på stan. Vi åkte till saltan och kollade priser på smink och massage innan vi hamnade på torget med thaimat i sikte. Gott! Därefter väntade jobbet och jag var hemma runt ett bara för att gå upp några timmar senare och jobba igen. Mums :)

Nä, nu ska jag göra något vettigt..




Jag är singel igen

Har gjort lite antydningar hit och dit, men aldrig sagt det rakt ut. Jag är singel igen! Det känns både bra och dåligt.. just nu känns det mest dåligt, för jag kommer sakna honom som fan. Men båda två var överens om att det blir bättre såhär. Vi hade i alla fall 2 underbara år ihop och det tackar jag för!

Så, då var det avklarat.

Igår var jag ledig och gjorde typ ingenting. Men jag städade mitt rum ganska rejält måste jag säga, det har nog aldrig varit renare än såhär. Sen på kvällen så fick jag fint besök. Vi satt i soffan, tittade på vänner och pratade om allt och ingenting.
Nu har jag precis varit ute i solen en stund, men det blåste svinkallt så jag gick in igen. Vid fyratiden så får jag väl dra mig ner mot stan för att beställa tid hos frisören och sen jobba några timmar. So long!








Bornholms-människor

Hemma från jobb. Vi fick stanna en hel timme extra bara för att jag är så dålig på att stänga, pinsamt.

Vaknade vid tio imorse av att telefonen ringde, en massa folk från bornholmstrafiken hade kommit för att äta och de hade bara två personer i kassan. Så det var bara att hoppa upp, klä på sig, slänga i sig en macka och sticka iväg. En timme senare fick jag gå igen. Så Matilda kom ner till stan och mötte upp mig innan vi gick iväg för att fika och shoppa lite. Det blev is chai på Espresso House, klänning & linne på MQ, en t-shirt på H&M och örhängen på Lindex. Men nu får det vara nog, jag måste spara lite till Stockholm!

Nä, nu får jag väl hoppa ner i sängen om jag ska komma upp någotsånär imorgon. Godnatt.

Onormal

Jobbade inatt, inte kul. Ett tag stod jag mest och gömde mig bakom brödhyllan! Men jag överlevde denna gången också, och idag har jag njutit av ännu en ledig dag. Nästa vecka jobbar jag mest kvällar, vilket ska bli ganska skönt faktiskt. Kvällar är bra, nätter är dåliga.

Nu har jag precis kommit hem från Matilda, vi tittade på Mean Girls och åt popcorn med ostsmak! Förövrigt så känner jag mig riktigt sliten, inte så konstigt kanske..

Innan jag åkte upp till Matilda så åt jag middag hos syster, efteråt så tittade vi på en massa gamla bilder från sommaren 2007.. haha, helt galet. Och på tal om bilder; jag försökte hitta en normal bild på mig från i fredags men lyckades inte! Dom är faktiskt så fula att jag inte ens vill visa dom, DELETE.

Sov till två idag, det ska inte hända imorgon. Godnatt.

Studentfest, Store Thor, Max & Öja

Det ösregnade heeeeela dagen igår, inte ett ända uppehåll! Så blommorna jag skulle hänga fick ersättas med sms. Jag och Linn körde till Hemköp istället där vi köpte sommarchips och jordgubbar för att höja stämningen lite. Ett tag senare så åkte vi iväg till Abbekås för att fira en barndomskompis och därefter hem till Fanny, en annan barndomskompis. God mat och bra musik! När klockan var runt nio så blev jag skjutsad till Store Thor där jag mötte Stina, Ida och Matilda. Vi drack vin, skrattade och sjöng till klockan slog tolv och sen stack vi iväg till Max för lite mer mat. Därefter blev det brottom, Matilda och jag sprang genom hela gågatan och över torget för att inte missa bussen till Öja! När den körde några minuter senare så var det bara vi två som satt där, haha. Öja var kaos. Jag hittade ingen och ingen hittade mig! Nästan i alla fall. Det slutade med att jag fick ta med ett fyllo hem, för ingen annan ville hjälpa stackarn! Jaja, nu måste jag duscha innan jag sticker iväg och jobbar lite. Usch, jag borde inte få jobba idag!

Regn betyder tur

Sitter redo här hemma i min fina klänning (som jag lånat av syster såklart). Det regnar ute och jag vet inte om det är så lägligt att ha klänning på sig idag.. stackars studenter! Men jag har faktiskt hört att om det regnar på ens studentdag så får man tur i framtiden, och det låter ju inte helt fel. Men hur kommer det då gå för mig? Haha.
Jag måste i alla fall snart iväg och köpa blommor till lite folk jag känner, hoppas att det finns några kvar. Usch, jag vill verkligen inte gå ut i regnet! Regn och smink går inte ihop.

Kan inte fatta att det var ett helt år sedan jag själv tog studenten!



Vår klass gick ut sist av alla, #fy fan vad vi är bra!#

Vill ha!


Cheesecake

Sov dåligt inatt, låg och vred mig i sängen till klockan var runt fyra eller fem. Tillslut lyckades jag somna men skulle upp igen bara någon timme senare. Fram med aceton och bomull, av med nagelacket, in i duschen, fram med brödet och på med leverpastejen, smink i fejjan och iväg till jobbet.
Stod mest i köket idag, riktigt skönt att slippa alla störiga tanter och gubbar som klagar på allt. "Kunden har alltid rätt", vem fan kom på det uttrycket? Det stämmer typ aldrig.. inte där jag jobbar i alla fall.

Ikväll ska jag nog inte göra så mycket, bara slappa här hemma.. kanske städa för en gångs skull. Sen imorgon så blir det studentfirande! Känner mig inte speciellt taggad just nu, men jag kanske hinner ändra sinnesstämning till imorgon..

Cheesecake = den ultimata tröstmaten.

Punkt.

Jag känner mig ensam. Sitter i mitt rum och glor på teve. Hör grannarna där uppe hoppa och skrika. Förstår inte varför. Byter kanal. Ser sverige leda i en fotbollsmatch. Bryr mig inte.

Idag har jag vaknat, läst ett kapitel ur När jag hör din röst, skickat sms, träffat Matilda, ätit chili fries på Max, hämtat en sak hos syster, tagit en sväng om på Åhléns, tittat på How I Met Your Mother - The Big Bang Theory - Vänner och lite av Oskuldernas bal. Mycket teve, mycket ångest.

Imorgon ska jag jobba, skönt att tänka på något annat!





Älska







"Polis stoppade cyklist utan lyse"

Orkar inte förklara mitt förra inlägg. Jag tror att ni förstår ungefär ändå..

Har egentligen inte så mycket att skriva, förutom att mina lediga dagar inte har varit så sköna som jag trodde de skulle bli! Men ljus i tunneln finns det ändå.. pappa har fått jobberbjudande i Filippinerna, och förhoppningsvis så tackar han ja! I så fall kommer jag lätt ner och hälsar på i en vecka eller två :) Det rör sig om 1 - 6 månader, så han är ju inte borta föralltid!
By the way, jag läste nog världens tråkigaste artikel imorse och måste bara dela med mig av den. Klicka på bilden till höger för att läsa..

:(

Livet är fan inte rättvist! Har inte mått såhär dåligt på 3 år. Kärlek är piss, killar är piss, livet är piss. Jag orkar inte må såhär! Hur fan ska jag klara detta?

Beroende av The Ikki Twins

Ojojoj! Kan inte fatta att jag är ledig i 5 dagar, grymt skönt. Tråkigt att det regnar bara, annars hade jag legat och pressat i solen just nu.

Festen i lördags var trevlig! Jag lyckades till och med byta bort mitt pass som skulle börjat kl. 10.00 och började istället kl. 16.00. Så det blev en hel del vin i alla fall. Festen var en ganka typisk 18-årsfest måste jag säga.. människor drack för mycket, de försvann i tomma intet, spydde i buskar och sa saker de aldrig hade sagt i nyktert tillstånd. Haha men tro mig, jag klagar inte.. det är ju så det ska vara. För vad är en fest utan gråtande tonårstjejer, killar som välter stolar och bord eller ett nytt kärlekspar som har sex på toaletten? Nä precis, det är ingen fest! Tss.

Igår var jag tvungen att sova bort bakfyllan innan jag började jobba, men innan dess så åkte jag iväg för att rösta. Mamma blev chockad när hon hörde nyheten, haha. Skönt att man fortfarande kan överraska i alla fall.. det trodde jag inte!

Idag måste jag städa mitt rum, men jag misstänker att det inte kommer hända. Så istället kommer jag sitta klistrad framför datorn och titta på A double shot at love with the Ikki Twins! Ja jag har blivit beroende av ännu en realityshow, det är pinsamt och jag skäms som bara den, men vad ska man göra? Here we go again.

Stress, stress, stress och fest!

Ska alldeles strax slänga i mig lite frukost innan jag sticker till jobbet. Jobbar till 20.00 idag och sen måste jag springa hem och göra mig iordning snabbt som fan för att springa vidare till en fest! Det blir stressigt, men förhoppningsvis kul. Det tråkiga är att jag börjar jobba kl. 10.00 imorgonbitti, så jag får ju ta det lugnt med alkoholen. Men men! Hoppas att ni får en härlig lördag :) Ciao.


En bal på slottet

Vaknade tidigt imorse till (o)ljudet av Robyns låt "With every heartbeat" och hatade denna människa just då! Fan vad störig den låten är alltså, skivan borde knäckas och MTV borde förbjuda skitlåten. Ja, jag vaknade på fel sida och Robyn får sota för det! Efter att ha vaknat till lite och fått några mackor i magen så var det dags att ge Henrik en klippning, han skulle ju på bal ikväll. Och när jag tillslut var nöjd så var det dags för mig att ge mig av. Det inhandlades godis och presentpapper innan jag gick hem i ösregnet! Vid fyratiden begav jag mig till Stina för att möta upp henne, Paue och Matilda och sen körde vi direkt till balen. Himlen såg grå ut ett bra tag men sen kom solen fram precis i tid för att lysa på Henrik och hans balpartner! Det blev några foton och sen åkte vi hem igen, hem till Stina där det blev pizza och presentutdelning. När vi var klara där så gick jag och Matilda och köpte glass innan vi gick hem till mig och pratade om gamla minnen, nya äventyr och lite kärlek. Därefter gick Matilda hem och nu sitter jag här för mig själv med några kinapuffar i handen och Lady Gaga i skallen.

God kväll!


Escada Moon Sparkle



Imorgon har jag min enda lediga dag på hela veckan, det ska bli najs. Då ska jag sova länge, göra mig i ordning för att träffa Stina & Matilda, ta en fika, åka ut till Svaneholms slott (för att titta på årets studenter som ska på bal).. och sen är resten oklart! Men jag tror att det kommer bli en härlig dag, hoppas att vädret blir bra bara.

Idag fick jag hem min traderavinst! Som jag har längtat. Stina ringde imorse och sa att jag hade ett paket som väntade på posten som inte skulle få plats i vårt brevinkast, så hon tog med sig det hem bara för att jag skulle få det lite snabbare. Tur att man har kontakter på posten alltså! Vad vann jag då? Jo, Escadas förra sommardoft moon sparkle! Jag blev kär i den förra året men köpte den aldrig (jag visste inte att det var en säsongsdoft!) Och när jag tillslut skulle köpa den så fanns den inte längre :( Men nu är den min!

Ikväll ska jag se reprisen av MTV movie awards och måla naglarna, girlicious.


Ett kapitel kvar

Höll på att försova mig imorse men hoppade upp precis i tid för att hinna till jobbet! Jobbade till tre men stannade till halv sex, svårt att slita sig ibland. Nu måste jag egentligen städa men känner inte alls för det. Sällan..
Innan jag somnade igår så läste jag nästan ut "Om jag kunde drömma", har bara ett kapitel kvar nu! Det har tagit mig två månader att läsa ut EN bok.. det måste vara rekordlångsamt.
Nä nu måste jag ta tag i mitt rum, fan också. Längtar efter min traderavinst!

Johnny Depp

Känner mig deppig idag, Johnny Depp heter jag då. I ettan på gymnasiet så sa min naturkunskapslärare fel, han sa Johnny till mig! Självklart så tyckte alla att detta var jätteroligt, alla utom jag då. Nu är det ganska skrattretande dock, tiden läker alla pinsamheter..
Vaknade upp hemma hos Henke imorse. Vi satte oss ute på terassen och åt frukost i solen, mys. Efteråt så begav jag mig till jobbet och slutade vid fem. Matilda kom förbi, drog med mig till Espresso House för en fika innan vi gick hem till min syster för att prova en massa klänningar! Tur att man har en syster med bra smak och samma storlek som en själv ;) Katshiiiiiing!

1 - Juni - 2009

Har stått och svettats i värmen hela dagen. Nu har jag huvudvärk och dricker vatten som aldrig förr. Just när vi hade den fetaste kön idag så tog glassen slut, opassande kan jag tycka! Ikväll ska jag inte göra ett dugg, bara mysa med Henke som kom hem från Uppsala idag :) Nu - dusch!

RSS 2.0