B

God morgon mina kära damer och herrar! Varför är jag vaken.. det är en bra fråga! Vi hade personalfest ikväll. Och jag bowlade för första gången, det gick väl sådär kan jag säga. Men kul vare! Träffade Sara från Big Brother, hihi. Det ligger en ful bild inne på fejjan. Ville egentligen bara meddela att jag hade en trevlig kväll med mina kära kollegor! Här får ni en bild på mig och plastis :) Puss & kram.


Det blonda ruffset blev rött!


Ledsen läpp

Var precis ute & sprang med Erika och insåg hur jävla otränad jag är! Haha, inte okej. Därav min ledsna läpp. Btw.. imorgon försvinner det där blonda ruffset!


Söndag


W

Han är tre år, gillar bilar och kallar mig för Annie. Min systers son är sötast i hela världen!


Haha!

Trodde det var nått fel på mitt luktsinne imorse när jag kände doften av bränd mat.. sen hittade jag den här! En kolsvart Gorby's. Är det Rasmus verk måntro?


Titta! Vi har ett köksbord.


chopchop!

Gårdagen var crazy. Skulle göra slingor i Matildas hår, men när vi hade blandat färgen så kom vi på att vi varken hade hätta eller pensel, så det var bara att slänga alltihopa rakt ner i skallen och hoppas på det bästa! Det blev inte så illa som jag trodde från början, men det behövs en omgång till.
Idag tog vi en svängom i Malmö där jag hittade det här..
Beiga koppar med guldkant från Indiska (som har världens finaste kaffe/temuggar just nu), den randiga tröjan är HM's, jeansen är ginas och skorna är scoretts. Nöjd.

smasmus

Skulle lägga upp den här bilden igår, men det gick inte. Här har ni min fina pojkvän. William kallar honom "smasmus", det gör jag också ibland, bara för att det låter så sött.


min lördagkväll

Färskpressad apelsinjuice och en toalettrulle. Förklaring - enligt Rasmus så hjälper apelsiner mot förkylning, och toalettrullen varar såå mycket längre än näsdukar. Yes, jag är fedeförkyld och det är smasmus fel! Hoppas jag mår bättre imorgon..


RSS 2.0