Vi får se

Fan vad jag har varit speedad idag! Heeeeela dagen. Ett tag trodde jag seriöst att jag skulle få en hjärtinfarkt. Men jag har hunnit med en massa. Städning, träning och jobb. Bland annat. Imorgon är det valborg och jag vet inte riktigt vad som händer. Har inget att ha på mig och jobbar till åtta. Är inte jättesugen på att gå ut heller och börjar jobba kl. 10 dagen efter. Men det är ju trots allt valborg! Vi får se. Nu hoppas jag att South Park fortfarande visas på tv så att jag kan somna till dessa fulsöta ungar. Tyckte så synd om Butters igår som fick en ninjastjärna i ögat. Buhu. 

PS, firren ser inte så kry ut.

FLÖESKUM

Helgen var lugn. Inte ett ända slagsmål, inte en ända tår, inget alls. Gårdagen var däremot gaaaaalen! Det var jag, Matilda, Josse & Fredrik. Vi åkte in till Köpenhamn vid två eller tre-tiden och gled rundor på ströget lite. Käkade på Mc Donalds och satte oss på en pub. Konserten började kl. nio och förbandet hette Sebastian Lind. Jag vet, en grupp som heter Sebastian Lind.. vad är det liksom? Danskar. Men ganska bra dock, sök på youtube vetja. När förbandet gick av scenen så fick vi ont i fötterna och satte oss på golvet tills One Republic kom in. Kunde nog bara hälften av låtarna, men vad gör det. Riktigt bra var dom i alla fall! Efter konserten så hamnade vi utanför lokalen och satte oss ner för att bestämma oss för om vi skulle åka hem direkt eller stanna i Köpenhamn några timmar till. Efter 20 skrattattacker så bestämde vi oss för att åka hem men Fredrik hade visst andra planer. Både Sebastian Lind och One Republic skulle efterfesta på nån skottsk bar och tyckte att vi kunde hänga på, och vi var inte svåra. Det blev väl en hel del cider och shots så jag antar att det inte var så konstigt att vi sjöng "Stop and Stare" i en svensk version för producenten. Stackare! Äee, riktigt kul vare i alla fall ;) Kameran gillade också läget, titta vad den såg!


















Eller något i den stilen.

Torsdag. What to do? Nu är jag så där ledig igen. Massa ledig. Och jag har inget vettigt att göra av tiden! Jag måste komma ihåg att planera in alla mina lediga dagar, för jag blir ju så himmla rastlös. Tror bannemig att jag ska ut och ta en promenad. Eller något i den stilen. Slutar väl med att jag sitter i trädgården och solar ansiktet, men det är inte fel det heller!

I helgen blir det att jobba natt, både fredag & lördag. Känns längesen sist, men det var det nog inte. Nätterna är så jäkla annorlunda från dagarna och det är faktiskt tur att man lyckas glömma hur jävligt det kan vara ibland. Skrik, slagsmål, tårar, blod, vakter, poliser och allt det där. Samtidigt ger det lite spänning i vardagen och man är lika chockad varje gång man går och lägger sig i sängen klockan sex på morgonen.

Nog med datanörderi. Ut i solen!


#stoooop and staaaaaaaaare, i think i'm mooooovin' but i dooooon't knoooow wheeeeeeeere#

Lördagnatt och här sitter jag. Jobbade 11-20 idag men känner mig inte speciellt död, än. Efter jobbet käkade jag, Josse & Fredde på Bröderna M. Kycklingspett med stekt potatis, mums! Efteråt blev det en sväng om till vårt andra hem igen. Satt lite på kontoret och sjöng några one republic-låtar för Belinda. Måste ju värma upp inför konserten den 26:e ;) Sen hälsade vi på Rebecka innan vi stötte på Tobbe Jr utanför Donna. Och det är kvällens händelser. Nu ska jag rota fram chibben & dippan och sätta mig framför teven. Sleep tight.

Vårkänslor

Vaknade upp imorse och fick för mig att baka cupcakes, (och om man känner mig så vet man att det inte händer speciellt ofta)! Eller alls för den delen. Det måste vara våren! Dom blev tillochmed ganska goda. Märks det att jag är sjukt stolt?

Igår satt jag på torget och drack te med Matilda innan vi hamnade på ett gatukök för att frossa lite. Dagen innan spenderades på stan med b-friend, vi köpte glass och gick ner till hamnen. Vårkänslorna spruuuuudlar! Hoppas att det blir en lika fin dag imorgon :)



Fylleposen i en lite mer elegant version..

Oh no, not again!

Vaknade klockan två och såg en mörkrosa lapp sticka upp ur partyväskan jag hade igår. "Du finns på vimmelkantig". Masade mig upp ur sägen och kände doften av mat. "Perfekt, jag slipper fixa frukost!" Ja, jag hade vaknat lagom till middagen som syster & Tomas skulle komma till. Efteråt satte jag mig vid datorn för att lägga in bilderna vi tog igår. Satan vad kul vi hade! Massor med skrattattacker och massor med dans. Men nu tror jag att det blir några vita helger framöver, det skulle inte skada.. varken för hälsan eller plånboken. Äh, så illa är det inte. Men det känns som att det blivit en hel del festande på sista tiden så nu kanske man borde vänta till sommaren? Vi får se hur det går. Antagligen inte jättebra. Nu ska jag hoppa in i duschen innan min fina b-friend kommer hit & myser :)


Rolling Stones

Hemma från jobb. Jäklar vad mycket folk vi hade idag! Känner mig lite utmattad, men sånt finns det ingen tid för. Matilda kommer snart hit och sen blir det party i mitt rum igen! Usch, jag måste flytta hemifrån...
Är inte jättesugen på fest just nu men det löser sig med ett glas vin eller två ;) Dax att hoppa in i duschen!

Rolling Stones på Phi Phi, längtar tillbaka!

deer


Ge mig nya äventyr!

Solen skiner, kroppen är utmattad efter ett hårt träningspass, en akustisk version av Jason Derulos "Whatcha Say" går på repeat och jag ska snart iväg och jobba.. ska bara proppa i mig lite spagetti & köttfärssås först. Rummet är såklart stökigt igen, men vafan. Livet går före. Jag kan leva i en svinstia. Ge mig nya äventyr!



Vår -07

What happens in my room...

Happ. Då har det gått ett bra tag sen jag uppdaterade bloggen. Igen. Den senste veckan så har jag jobbat, tränat, pussat på filuren, firat påsk i Mälarhusen, shoppat i Malmö och festat. En bra vecka skulle jag säga!

Den första riktiga vårdagen kom ju också förra veckan. Jag & Louise jobbade tillsammans och kunde inte låta bli att snacka sommarplaner. Hoppas att denna sommaren blir lika bra som förra, för den var inte att leka med ;)

Nu blir det träning. Ciao!



En spontan utgång med noll planering gjorde att förfesten i lördags hamnade i mitt rum!

RSS 2.0