Fuck you.

Människor som måste trampa ner andra för att komma någonstans i livet är så jävla sorgliga. Att svika en vän för någon man inte känner, att gå bakom ryggen för att få vad man vill är rent ut sagt äckligt och sådana människor vill jag inte ha i mitt liv.. speciellt eftersom jag själv aldrig skulle kunna behandla någon på det sättet. Jag har stött på två såna människor i mitt 21 åriga liv och ingen av de är mina vänner längre. Jag kanske inte är guds lilla ängel, men jag förtjänar i alla fall bättre än så. Lyssna nu, what goes around comes around. Och om någon trampar på mig så trampar jag tillbaks. Fuck you.

Det luktar snus.

Befinner mig just nu i Valleberga. Valleberga är en liten håla nere i Skåne där Rasmus bor. Tog bussen hem i förrgår morse. Timmy satt bredvid mig ända till Göteborg. Framme i Malmö fick jag träffa älskade William som börjar bli en stor pojke!
Ikväll blir det middag hos Rebecka & Linus. Och imorgon åker jag hem till Oslo igen. Saknar faktiskt mina roommates lite! Vi har fått en ny Louise på rummet, det blev bättre så.
Nya fina Louise, jag & Matilda <3

"du kommer bli utvisad från landet"

Någon spelade mig världens spratt precis! Min norska mobil ringde, ett nummer jag inte kände igen.

"Hej, det är Janni"
"Hej, jag ringer från den norska polisen"
"Öh, hej"
"Jag har fått en anmälan om att du har stulit kläder från H&M på Oslo City"
"VA?"
"Ja.. vad gjorde du i torsdags mellan klockan sex och klockan sju?"
"Öh, jag vet inte.."
"Kommer du inte ihåg?"
"Nä"
"Då är det högst troligt att du befann dig på Oslo City och stal kläder på H&M"
"VA? SKOJAR DU ELLER? ÄR DETTA ETT SKÄMT?"
"Nä. Och som jag ser här på mina papper så har du inget jobb eller fast boende i Norge så du kommer bli utvisad från landet"
"Asså, VA?"
"Ja, du ska infinna dig hos polisen här i Oslo inom tre dagar så vi kan utvisa dig"
"Ehm.. okeeeeej"
"Janni.. det är Hamed!"

Fy fan! Har typ aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Så jävla taskigt! ;P

Kärlek, tacos och dåliga filmer.

Jag har haft en fin helg :) I fredags innan Rasmus kom med bussen så tittade Sara förbi. Vi snackade om tjejproblem och käkade glass. När jag hade mött upp Rasmus på bussterminalen så gick vi direkt och åt efterlängtad tikka. Sen har hela helgen mest bestått av kärlek. Sängliggande kärlek. Vi gjorde såklart hemmagjord pizza igen, och såg Vampires Suck, som sucked. Höhö! Nä den var inte speciellt bra alls. Igår tog Rasmus bussen redan kl. 13.00. Så det passade hur bra som helst att spendera resten av dagen & kvällen hos Sara och Hamed med tacos som tröstmat. Fy fan vad jag åt! Magen höll på att spricka på vägen hem. Såg en halvtaskig skräckfilm också. Skräckfilm har blivit en Oslo-grej. Nu saknar jag Rasmus, så jag funderar på att åka hem redan i helgen för att träffa honom! Annars dröjer det en hel månad tills vi ses igen.


The Shining

Where do I begin?

- Vi gick ut i lördags, till ett ställe som heter Living Room. Kvällens höjdpunkt var ändå när jag sprang in i Sara mitt på stan.. den ända människan jag känner här i Oslo (förutom kollektivet).
- Söndagen var skön. Vaknade sent och åt kyllingtikka till frukost. Möjligtvis det godaste jag har ätit i hela mitt liv! Sen blev det filmkväll med Sara & Hamed i deras mysiga lägenhet. Vi såg The Shining och Hole in One, och åt massooooooor med chips och godis.
- Måndagmorgon klockan halv sju kom Sara och Hamed förbi och lämnade Duffy, hans söta hund, för hundpassning. På kvällen såg vi skräckfilm med familjen, tror den hette The Drifter eller nått.. dålig var den i alla fall.
- Tisdagen har jag glömt bort, förhoppningsvis sökte jag jobb! Haha.
- Onsdag hade vi möte på Academic Work. På kvällen blev det skräckfilm igen, The Hitcher är jag rätt säker på att den hette.. dålig den också.
- Igår sov vi extremt länge, sen kom Niklas in och bytade ut lite trasiga grejer i rummet.

Imorse när jag vaknade kändes det som julafton, den där lyckliga och förväntansfulla känslan man har på julaftonsmorgonen, så kände jag. Förstod inte varför först, sen kom jag på att Rasmus kommer hit ikväll! Har inte träffat honom på tre veckor, och det är alldeles för lång tid när man är kär! Nu passar vi Duffy igen, och jag sitter och räknar minuterna tills Rasmus kommer hit.. 21.20 är han här.



Filmkväll x 3

Only Girl





Kvällens låt,

Eenie Meenie

Efter att ha ätit lite bränd korv & potatis igår så slängde vi oss på soffan och såg "Män som hatar kvinnor" med Christian. Det skulle bli en lugn kväll hade vi sagt, sen bestämde sig killarna för att gå ut. Tom började bjuda på vin och leken var i full gång. När killarna gick ut satt jag, Matilda och Louise A kvar i fönstret och snackade innan jag bestämde mig för att ta en dusch. Gissa om jag fick konstiga blickar på mig när jag stod och fönade håret i vardagsrummet klockan tre på natten..


När man har tråkigt kan man alltid förolämpa soulmate på fejjan..


Jag vann såklart.

Vilken kväll det blev igår! Skulle först ha fest här i lägenheten men sen bestämde sig några för att okupera vardagsrummet och se världens sämsta film så det gick ju åt helvete. Så jag, Matilda, Tom och två av hans kompisar gick upp till kollektivet ovanför. Vi satt vid köksbordet, drack cider och spelade "paranoia". Frågorna blev bara värre och värre och jag förklarade krig mot en kille som uppenbarligen ville sätta dit mig! Jag vann såklart. När Matilda hade ramlat i köket och folk blev trötta på att sitta inne så gick vi vidare till en bar. Kommer inte ihåg vad den hette eller hur länge vi var där, men roligt vare ;) När vi kom hem satt Tom i soffan och surade. Hans kompis hade gjort hans säng, vad ska man säga.. osovbar. Så han skulle sova på soffan. Vi satt i alla fall uppe ett tag och googlade fula disneyfigurer och pratade om våra ex. Och så helt plötsligt kom det in fyra pundare i vardagsrummet. Undrar fortfarande var fan dom kom ifrån! Den ena frågade om Hassan hade hasch och dom andra bara satte sig ner och stirrade rakt ut i tomma intet. Tog därför på mig ansvaret att rädda Tom från att sova på den läskiga pundarsoffan och lät han sova i vårt rum i stället.



Idag mår man som man förtjänar. Men jag har en chipspåse och nya avsnitt av Lost som väntar. Det enda som fattas är Rasmus.

When I look at you





Fredag. Borde rycka upp mig själv nu! Livet är vad man gör det till, måste komma ihåg det.

RSS 2.0