Haha, schysst!


Fläsk

Oj, vilken krängdag! Varma mackor, hamburgarmeny, chips med två dippsåser och en stor Ben&Jerrys. Pjuuuuuh! Glassen avnjöts i soffan med "Kronjuvelerna" i dvdn. Matilda tog en soffbild på mig och Rasmus...


cream coral

Yeah, I use drugs. I can do what I waunt, biatch! Yeah, I have sex, and I don't use protection! It's my hot body; I'll do what I waunt! I don't go to school and I kill people! What-evah! I'll do what I waunt! - Eric CartmanÄr så trött på att folk ska dömma en. Jag gör vad fan jag vill.

26

Ligger här med en snarkande Rasmus bredvid mig. Har haft en fixardag idag. Städat, tvättat, jobbat och tränat. Uuh. Var på gymmet tills larmkillen kom och låste klockan tolv, haha.
Längtar till min krängdag på söndag! Riktigt nära att jag tog en lyxshake idag...


En svettig puss.

Träningsvärken igår var inte nådig! Inte idag heller. What to do? På det igen. Här får ni en svettig puss...


Himmel Strabe

Jag grät när bomberna föll. Döden har ett hjärta.

Läs Boktjuven så förstår ni vad jag menar...


Januari

Året har börjat bra. Jag och Matilda försökte oss på en detox, men gav upp efter två dagar. Fick ångest och köpte en hälsokalender på Bo Ohlsson. Det går förvånansvärt bra!
Åkte in till Ikea och köpte lite saker till lägenheten, som vi har bott i fyra månader och fortfarande inte fått helt färdig. Efteråt krängde vi burgare på Tusen & 2.
Samma kväll hade vi fest och grannen kom över och klagade som vanligt. Surkärring. Eftersom alkohol gör mig extremt speedad så var jag överallt och ingenstans, men när batterierna tagit slut somnade jag på golvet.
Malmö igen. Shoppingdag med Matilda. Vi passade på att ha vår kräng-dag samtidigt och fy fan vad dåligt jag mådde på kvällen. Nu har jag dock glömt känslan och längtar till nästa gång jag får kränga, haha.
Matilda och jag utmanade varandra, hon ska sluta använda mjukiskläder och jag ska börja fixa håret. Bildbevis.
Så här fint blev det i lägenheten :)
Nu är det måndag och jag börjar återfå lite energi efter en lugn natthelg på jobbet. Börjar jobba klockan fem, men innan dess så ska jag träna PÅ RIKTIGT! Inget jävla mesande. Svetten ska rinna och musklerna ska värka. TAGGAAAAAAAAAD!!

.

Jag borde skämmas! Fy och skam. Lönt att ha en blogg som man inte uppdaterar! Nya tag från och med imorgon...


Ett annorlunda år

Jag vaknade i mitt och Matildas lilla rum i Oslo den 1 Januari 2011 med 39 graders feber och visste direkt att det här skulle bli ett "annorlunda" år. Om jag ska vara ärlig så var "annorlunda" inte ordet som dök upp i min febriga hjärna, men jag vill ju inte förarga gudarna. Så där låg jag, som tur var hade jag sällskap av Matilda som var lika sjuk. Vi sov nog tre dagar i sträck innan vi tillfrisknade och återvände till jobben på Ikea.
Vi bodde Januari ut på Svenska Föreningen, sen flyttade vi in hos Sara och Hamed de två sista veckorna innan vi flyttade hem till lilla Ystad igen. Beslutet att flytta hem igen var inte så svårt.
Hemma i Ystad blev det mesta som vanligt igen. Jag tackade och tog emot när jag fick mitt gamla jobb tillbaka. Samtidigt som det var ganska skönt att vara hemma igen, så kände jag att jag behövde något eget. Så när mormor och morfar erbjöd mig deras lägenhet över sommaren kunde jag inte ha blivit gladare. Men sommaren gick fort och det enda som var minnesvärt var resan till USA som var fantastisk! DIT kommer jag åka igen, utan tvekan.
Sommaren led mot sitt slut, men innan den var över hade vi lyckats få en alldeles alldeles egen liten lägenhet. Så jag packade ihop mitt liv och flyttade in i den nya lägenheten med min fina pojkvän. I samband med flytten fick jag ett tråkigt besked som har gjort hösten till ett virrvarr av känslor. Jag har gråtit hysteriskt, skrattat hysteriskt och samtidigt varit hysteriskt lugn. Allt har varit hysteriskt.
I Oktober månad, efter två års tjatande om rött hår så tog jag mig i kragen och tvingade mig själv att göra det. Nöjd.
Julen har jag redan berättat om, den var som sagt annorlunda. Och nyår började jag med att fira hemma hos Erika som precis kommit hem från Thailand. Klockan nio började jag jobba, och vilken natt det var! Inte en lugn stund. Stämplade ut 06.12. Jag, Staffan och Dahl var heeelt slut!
En kort summering av 2011, ett "annorlunda" år.

RSS 2.0