Sophia Somajo

När jag hade ätit frukost igår så gick jag och lade mig igen. Satte på Simpsons-filmen och sov tills jag skulle gå på stan med Henke. Hittade ingenting till mig själv men världens snyggaste tröja till honom, typiskt. När jag kom hem så blev det middag med några gäster innan jag somnade framför teven igen. Vaknade av ett telefonsamtal vid nio, gick upp och tvättade av 2-dagars-sminket bara för att gå och lägga mig igen. Jag är bra på att sova :) 

Idag har jag haft en låååååång dag och morgondagen kommer att bli ännu längre! Men jag ska inte klaga, behöver ju pengarna.

Min hjärna gillar denna låten, fråga mig inte varför.


Dessa onsdagar alltså!

Jag har sovit typ två timmar inatt. Alltihop började hemma hos Tobbe Junior som hade förfest innan vi stack till Donna Gina. Jag hann precis dricka upp mitt vin i tid för att börja shotta. Inte en jättebra idé. Efter ett tag var vi nöjda och begav oss till BarÁBar som var hyfsat tomt. Men efterhand fylldes stället med en massa kända ansikten. Mer sprit, slagsmål och fyllesnack innan det bar vidare till efterfesten som jag precis kom hem ifrån. Fan asså, dessa onsdagar kommer att bli min död!



En av de få bilderna som togs igår. Jag & Fredrik utanför Donna.

"Filmkväll"

Filmkväll hos Josse igår. Staffan, Fredrik, Ellinor och jag var där. Men det var tydligen bara jag som ville se film så det slutade med att vi satt och spelade singstar och rockband istället. Inte mig emot egentligen!

Nu är jag hungrig som bara den, men brödet är tragiskt nog slut. Så då sitter jag här och funderar; chili con carne eller chips till frukost? Yoggi är väl också ett alternativ, men det är så tråååååkigt.

En försenad helg

Min helg börjar nu. Måndag & tisdag blir som fredag och lördag för mig, fast tråkigare såklart. Skönt att vara lite ledig i alla fall.
Blev väckt inatt igen. Kunde inte somna om på över en timme och började nästan gråta när jag insåg hur få timmar det var kvar tills jag skulle gå upp igen! Fan asså. Det är kanske därför jag har varit extra irriterad på jobbet idag. Ett tag ville jag bara hoppa över den avskiljande bänken och bryta någons nacke. Men så skruvad är jag lyckligtvis inte.

Jaha, vad händer ikväll då? Slår en pling till Matilda nu.


Mickromat & What happens in Vegas

Har jobbat heeeeeela dagen och borde egentligen gå och lägga mig nu eftersom att Stina ringde och bad mig börja en timme tidigare imorgon, jippie. Men fan vad tråkigt att göra absolut ingenting en lördagkväll. Därför har jag bestämt mig för att trotsa klockan och sätta mig framför teven med en film i dvd;n och bara njuta av ensamheten.

                                                              Älskar mina nya jeans

Sämsta dagen på länge.

Jag är deppig. Tog en fika på stan och fick höra något som gjorde mig illamående. Gick därifrån för att gå och handla men tankarna var någon helt annanstans. När jag kom hem till vår röriga lägenhet blev jag inte precis på bättre humör. Satte mig framför datorn och läste en blogg som handlade om en mördad tjej, och humöret sjönk ännu mer. Den här dagen har varit den sämsta på länge.
Det är nu man skulle haft oändligt mycket pengar på bankkontot och shoppat bort ångesten, kanske en takvåning i New York eller möjligtvis ett hus på Hawaii. Vilket som. Ge mig!

Ännu en galen onsdag

Harry Potter var okej men popcornen var bättre.
Igår jobbade jag några timmar innan jag stack hem till Matilda som hade förfest innan Bar.Á.Bar! Det blev en sen taxi till stan och en massa shots i baren mellan varven på dansgolvet. Josefine försökte få mig att ragga på den heta bartendern men jag var för feg och blev kär i en holländare på efterfesten istället.
Nu ska jag hoppa i säng och sova tills jag är totalt utvilad, för imorgon är jag fanimej ledig! Smack.


Igår.

Hade världens slappaste dag igår. Jag gick upp vid lunchtid, satte mig framför datorn och åt "frukost", städade mitt katastrofala rum, köpte chips och dippa och tittade på Twilight. Perfekta sysselsättningar på en regnig måndag! Nu ska jag snart iväg och jobba några timmar, sen funderar jag på att ta en fika. Vi får se om jag hinner.. för ikväll blir det bio med Matilda! Harry Potter såklart. Boink.


Sweet dreams

Folk verkar tro att det är okej att ringa och väcka mig mitt i natten. Dom ber inte ens om ursäkt utan babblar på som om det vore helt naturligt. Nä inatt ska jag minsann stänga av mobilen!

Ikväll har jag varit ute med Matilda en runda, vi åt skräpmat och terroriserade Staffan lite. Annars har det varit ganska dött faktiskt. Skönt! Jag behöver nog fler söndagar som denna. Nu väntar sängen, sweet dreams.


Vill, önskar och måste

Jag är utmattad. Vill lägga mig ner i ett varmt badkar, men allt vi har är en dusch. Önskar att jag hade en påse chips här, men allt vi har är nyttigt. Så måste jag städa mitt katastrofala rum innan det exploderar av skit, men jag hinner inte förrän på måndag. Livet är inte lätt..

3000 solar

Lång dag och kvällen ser inte något vidare ut. Tänkte dra förbi en fest men man kan ju inte gå ut i det här spöregnet! Om det inte slutar så får jag väl sitta här och dö. Kul..

Den här låten gick vi runt och sjöng på heeeeela vägen till BarÁBar i onsdags. En av killarna som gjorde låten var med på festen och tyckte att det var lagom roligt, haha.



JAAAAAAAAA det är väl klart jag vill, JAAAAAAAAAAAAAAA!

Breakfast time.

Har egentligen inte tid att sitta här och blogga men eftersom att jag svek bloggen i Stockholm så måste jag ju ta igen det nu! Idag jobbar jag 12-20, precis som imorgon. Och på söndag jobbar jag 10-17, inte mycket fritid där inte.. så egentligen har jag ingenting att skriva om. Förutom att jag har förstört alla mina nya kläder med min nya väska som färgar av sig! Jag hoppas innerligt att det försvinner i tvätten, annars stämmer jag Topshop. Nä, nu måste jag äta frukost. Hoppas att ni får en fin dag :)

Blondiner har roligare

Segade som fan hela dagen igår. När jag hade piggnat till vid fyra tiden så gick jag till Systembolget och bunkrade upp inför kvällen. Vid sju kom Sara och Johanna förbi men vi kom inte härifrån förrän klockan åtta. Hem till Fredrik där det blev förfest med härliga människor innan vi drog vidare till BarÁBar som var lika galet som förra gången. Fick världens konstigaste fråga, gratis drinkar och en massa pussar. Efteråt så satte vi oss vid Bäckahästen och funderade på efterfest, men det slutade med att jag och Sara gick hem till mig och sov istället. Bakfyllan håller i sig än och jag fasar inför kvällen som innebär jobb, jobb, jobb.


Stockholm

Vilka underbara dagar jag och Matilda har haft i Stockholm! Jag längtar redan tillbaka. Let me tell you about it..

Skjuts till Sturup tidigt på morgonen. Flygplansfrukost, framme och flygbuss till centralen. Lång promenad till hotellet eftersom att vi gick på fel gata i en kvart. Skabbigt hotell men underbart läge. Shopping i massor fyra dagar i rad. Drottninggatan, NK och Gallerian. Vin, kiss och skjuts till stureplan av ordningsvakt. Laroy, världens minsta dansgolv och Max. Tillbaka till hotellet med värk i fötterna och träningsvärk i vaderna. Ingen baksmälla, sen frukost och fika på Espresso House. Beslutsångest x 10 och Taco Bar i mitt hjärta. Mickromat i frukostrummet och skrattanfall av trötthet. Klagande grannar med högljutt sex. Tunnelbana, Globen och Britney Spears. Livvakt, två meter och tillbaks igen. Tidig uppstigning, jobberbjudande och gratis flygbuss till Arlanda.

Lite bilder..











































Girls just wanna have fun

Capish?

JAG LEVER! Det trodde ni inte va? Nu ska jag slänga i mig lite mat och packa upp det mesta. Skriver ett längre inlägg med fler bilder ikväll. Capish?



Ett smakprov

Imorgon, imorgon, imorgon..

.. så åker vi till Stockholm! Skönt att komma bort från lilla Ystad i några dagar. Tänk att bara sitta på ett café och titta på alla människor omkring sig utan att känna igen någon, skumt. Till och med när vi var i Magaluf förra året så såg vi en massa människor från Ystad, sick and wrong som Phoebe säger. Nä nu måste jag packa och städa! Om vi inte hörs de närmaste dagarna så är det för att jag har för kul helt enkelt. Mohaha. Hasta la vista baby!

Snart så.

Jobbade till fyra idag. Köpte bröd med min tomma plånbok och nu är jag hemma. Jag borde städa men orkar inte lyfta min feta röv från datastolen. Snart så.

Utgång idag? Vet inte om det blir så. Pratade med Josefin och sa att jag inte var helt övertygad än. Hm.. vi får se, vi får se.
Nu tycker jag att min inneboende kan komma hem, jag tycker inte om att vara ensam längre.


Man lever bara en gång

Vi sålde rekord-mycket på jobbet idag! Jag har kommit på att det är mycket roligare att jobba i en stressig miljö. Tiden går fortare och man förbränner allt skit man äter när man springer runt som en jävla dåre.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Ta en dusch, städa lite och titta på teve kanske. Men imorgon blir det fullt ös igen, höhö. Josefin tyckte att vi skulle gå ut några stycken, men frågan är om jag har råd. Antagligen inte.. men nu har jag redan sagt ja. Dessutom ska jag upp och jobba dagen efter. Äh, man lever bara en gång!

Stockholm på fredag!

Äntligen har jag fått sova ut!

Kom hem vid fem igår, satte mig vid datorn och segade tills jag var tvungen att göra mig i ordning. Därefter blev det film med Carla från Scrubs i huvudrollen, hyfsat tråkig faktiskt. När jag var ensam kvar så slocknade jag och sov till klockan två idag. Underbart! Dagen har förövrigt bestått av Matilda, städning och Vänner. När vi blev trötta på att sitta inne och glo så gick vi till Max och tog vars en glass, yummi. Nä nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite, jobb imorgon igen. Ciao!


                              Alldeles nyss


"Är det varmt här inne eller är det bara du som är het?"

Fick sluta en timme tidigare igår. Sprang iväg och köpte hårspray innan jag stack hem. Min inneboende för tillfället kom precis ur duchen när jag kom innanför dörren, det kallar jag tajming. Någon timme senare så drällde det in ett par tjejer och festen kunde börja! När vi tröttnade på mitt vardagsrum så begav vi oss till Donna Gina för lite shots. Därefter intog vi dansgolvet på Barábar och dansade i svett resten av kvällen. Innan vi gick hem så hade jag fått höra samma raggningsreplik minst tre gånger. "Är det varmt här inne eller är det bara du som är het?" Typ sämsta raggningsrepliken ever. Men fan vad roligt jag hade! Längtar redan till nästa gång. Men nu är det nya äventyr på gång och duschen skriker på mig. Tjingeling!



Matilda, Louise & jag på Bar.Á.Bar

Trolleri

Fan fan fan. Jag måste sova! Jag blir bitter när jag är trött.

Slutade halv ett inatt. Hoppade in i en bil med Matilda och några killar som skjutsade oss hem efter en galen biltur. Somnade vid två och gick upp halv nio. Några minuter senare insåg jag att jag hade vaknat på fel sida, helt fel sida. Men när jag gick till frisören så försvann det dåliga humöret. Hon trollade bort min utväxt och jag skuttade iväg till jobbet. Inte långt därefter så var det dåliga humöret tillbaks igen. Hela dagen var piss och jag kände mig otroligt oengagerad! Ringde Kristina som hoppade in för mig och tog en sväng om på Saluhallen för att inhandla lite bröd och pålägg innan jag äntligen var hemma.  

Imorgon jobbar jag 12 - 20, kill me.


Spontan-fest

Efter jobbet igår så blev det spontan-fest här hemma. Bara en massa tjejer + fyra killar.. men killarna försvann efterhand och tillslut var där bara en kvar! Han gillade läget dock. Vi lyssnade på gamla låtar, sjöng snapsvisor och tog en del galna bilder. Haha! När klockan närmade sig tolv så bar det av till Barábar. Gratis inträde, dans i massor och sällskap hem. Men nu är det inte lika roligt längre, röran är allt som är kvar och JAG måste städa upp den! Dessutom börjar jag jobba klockan fem, fan också. Jag skulle varit ledig i en hel vecka från början men det slutade med att jag bara fick en dag.. ganska stor skillnad ändå.

RSS 2.0