Gjort är gjort

Vaknade imorse efter en natt med härliga drömmar. Det behövde jag! Och dagen blev bara bättre när jag fick höra "du är en stjärna" av en tacksam kund... men ännu är jag inte på topp. Jag måste bara komma ihåg att gjort är gjort, och att det antagligen hade hänt för eller senare. Nu måste jag gå vidare.

Sitter i soffan och tittar på How I met your mother, bra program. Sara kom precis förbi och pratade lite, och nu tänkte jag bläddra igenom den nya H&M-katalogen innan maten står på bordet.



Puss på alla fina människor där ute, för det finns ju faktiskt en del sådana också.

Jag går ett steg längre

Jag hatar att vakna upp och må dåligt, må dåligt på insidan. Det är väldigt sällan det händer! Men det hände idag. Och jag vet varför. Men jag har bestämt mig! Jag får bara lov att må dåligt i tre dagar till för sen är det nyårsafton, och då ska jag fan ha kul!

Idag har jag jobbat som en slav. Och självklart var jag lika klumpig som vanligt! Kollegerna håller sig till att bränna sig på händer & armar och halka på golvet, men jag vinner överlägset klumpighetstävlingen genom att gå ett steg längre. Idag körde jag in knytnäven i kylskåpet och spräckte huden på knogen. Fint :)

Nu ska jag äta något innan jag svimmar. Kunde inte få ner något imorse.. jag har svårt för att äta när jag mår så här. Däremot städar jag som en galning! Det är nog därför jag inte mår dåligt så länge, haha.

Roll the credits

Fan vad jag har misshandlat bloggen på sista tiden. Förlåt!

Bar.Á.Bar igår då. Sjukt mycket folk! Det är väl det ända jag kan säga egentligen. Det blev ett konstigt avslut på kvällen och känner mig därför ganska förvirrad nu.

Just nu - Ligger i sängen med laptopen på magen. Lyssnar på Roll the credits med Paula DeAnda och har Ugly Betty på muteläge. Syster sitter på sängkanten och jämrar sig över bakfyllan och jag försöker visa mitt medlidande genom att se lika död ut som hon gör. Inte så svårt...

Har inte ätit frukost än så jag får väl lyfta på röva och göra det nu. PUSS!

Ses vi?

Det var en bra jul, synd att jag hatar julmat bara. Igår jobbade jag till halv fem sen hoppade jag in i ett solarium innan jag tog mig hem. Det behövdes! Därefter gjorde jag mig i ordning och mötte upp lite härligt folk hemma hos Erika. Vid midnatt kom en taxi som tog oss till Tingvalla. Jag vet. Tingvalla. Vad tänkte jag? Jag stannade i en kvart. Men natten blev bra ändå.

Idag låg jag och degade i sängen tills jobbet ringde och bad mig hoppa in. Kill me, tänkte jag, men ställde upp i alla fall. Ikväll blir det utgång igen. Men den här gången blir det Bar.Á.Bar. Ses vi?

Julafton:



Plastsystrarna kom på julfrukost



Attack!



Lysande julkula



21.23

Och så en bild från igår:


God Jul.

God jul mina små tomtebarn! Här hemma har vi precis haft julfrukost. Dessutom skrapade vi trisslotter, lekte julklappsleken och drack lite snaps, höhö. Äh, jag tog en halv. Snart kommer dom andra gästerna och då blir det pepparkakor och Kalle Anka. Mys!


God Jul.


Julstress!

Jag hatar den här julstressen! Jag är egentligen inte stressad över något speciellt, bara så där allmänt. Koncentrationsförmågan suger och ögonen är rödsprängda tack vare sömnbristen. Haha. Den 26:e och 27:de ska jag njuuuuuta.



En spansk kille skrev till mig på msn precis. Varför har jag en spansk kille på msn?

William

Fan vad jag har blivit dålig på att blogga. Skandal!

Just nu sitter jag i köket vid Linns mini-laptop. Jag passar William som för tillfället tittar på barnprogram. Träningsvärken från gårdagen är inte nådig.. jag fick för mig att skotta hela uppfarten! Urk. På kvällen blev det julshow, och Elise var jätteduktig såklart! 

Om någon timme ska jag ner till stan och möta upp Matilda. Vi ska panikshoppa julklappar! Sen börjar jag jobba kl. 17.

Snö



Luva.

Jag har jobbat hela dagen. Men tiden har gått ganska fort faktiskt.
Har egentligen ingenting att berätta förutom att jag är trött som en jävla gnu.
Denna helgen blir det bara jobb och sömn.
Skål på det!


"Om ni hånglar nu så spyr jag"

Happ. Vart ska man börja?

Tog en taxi till Josse innan vi gick till Max. Personalmötet började 20 minuter efter planerad tid, men det gick bra ändå. Vi fick reda på lite smått & mindre gott, och så delades vi upp i lag. Mitt lag (lag tre) bestod av mig själv, Matilda, Josse, Tobbe & Cissi. Vi hade fått ett papper med galna uppdrag på och det gick som smort i början. Vi fick en killes telefonnummer, hittade ett ystad-y på en jacka och mötte en präst (allt inom en 5 minuter)! Vad är oddsen? Sen gick det sämre. Bilen vägrade starta och vårt lag förlorade, men vi var lika glada ändå. En stund senare befann vi oss i en hyrlokal i Surbrunnsparken och gjorde förrätt. Efter förrätten blev det tacos. Mums! Fredrik lekte dj, min kamera dog, vi hade snöbollskrig, körde gurkleken, små grodorna och hade dance-off, polisen tittade in, jag blev spääääänkad och vid midnatt dök Kristianstadkillarna upp. Sen gick tiden fort! Klockan fyra åkte vi hem till Josse igen och inte långt därefter så deckade jag i hennes säng. Jag sov som snövit medan hon och Oskar fick dela på madrassen på golvet. Mohahahhaa! Vaknade tio i elva imorse och fick för mig att jag började jobba klockan elva. Fyllepucko. Jag sov vidare tills Oskar kom hem med mat från ÖP-grillen. Lövbit med bearnaisesås och pommes som frukost var nog inte bra. När jag hade tryckt i mig hälften så blev det tv-tittande och ännu mer sömn.

Nu är jag död. Jobb imorgon.



Erika & Linn lagar.



Ojrå.



Typiskt Staffan.



Fan vad jag är cool.



DANCE-OFF!

Stålväska

Har varit i Malmö hela dagen! Det blev två svarta toppar och lite smink.. jag var ovanligt kräsen idag. Men det är bra, pengarna kommer behövas till julklappar nu.

Rummet är stökigt igen. Bridget Jones Dagbok går på femman och godiset från helgen har hamnat vid min sida ännu en gång! Fan.

Ska snart hoppa in i duschen. Personalfest imorgon. Dazzle me!



Blev kär i den här väskan från Zara. Men kom på att den är ganska opraktisk och lite smådyr. Men visst är den underbar?

No problemo.

Jag har funderat på det där med julbak. Jag har nog inte tid jag heller! Schemat är fullspeckat framöver.. men jag kanske kan trycka in det någonstans.

Idag har jag jobbat. Ellinor väckte mig imorse och bad mig börja en timme tidigare. No problemo. Efteråt mötte jag upp Johanna för att ta en tur på stan. Hon köpte juklappar och jag tittade på. Min lön kommer inte förrän imorgon, och då blir det Malmö med Matilda!
Efter stadsrundan så blev det en fika på Espresso House med Louise O, Louise C, Ellinor, Josse & Erika. Härliga tjejooooor det där ;)

På onsdag är det personalfest. Jodå så atteeeeee..

ME LIKE!

Natten gick bra. Gick upp ur sängen för 1½ timme sedan och nu ska jag snart iväg och jobba igen! Bra pengar.

ME LIKE!


Mina favoriter just nu:

När jag vaknade idag så började det redan mörkna ute, jippie! När jag kom ut i köket så luktade det jul. En kopp med glögg och lite nötter gjorde min "morgon". Tydligen ska vi inte baka pepparkakor detta året "det fick inte plats på schemat". Tss! I så fall bakar jag SJÄLV!

Ikväll ska jag nog bara dega. Jobbet väntar inatt, men denna gången börjar jag lite senare.

Mina favoriter just nu:


JoJo - Keep Forgetting (To Forget About You)


Jason Derulo ft. Nemesis - She Flys Me Away


Lloyd ft. J. Holiday & Nicki Minaj - Take It Off


Ron Browz ft. Juelz Santana & Keri Hilson - Simple Man


Jay Sean ft. Keisha Buchanan - Far Away


Devil

Shit, jag glömde bloggen.

Dagen har spenderats hos Stina. Jag började jobba kl. 20.00 och har inte kommit hem förrän nu. Det var riktigt mycket folk idag för att vara fredag! Och jag sålde som en jävla gudinna måste jag säga. Det var en bra natt! Jag, Josefin & Oskar är en grym trio ;) Morgonen började bra med. Josse snubblade på vägen ut och jag skrattade hela vägen hem! Skadeglädjen är den ända sanna glädjen, visste ni det?

Nu blir det inge mer färgade linser.. jag ser tydligen ut som en devil.


"Är det linser? Jag trodde att du var besatt av djävulen."

Arbetskollegorna gillar att kommentera mina nya linser.

Fredrik - "Har du fått något i ögat?"
Tobias - "Är det linser? Jag trodde att du var besatt av djävulen."
Josefin - "Det känns konstigt. Man kommer liksom inte in i dig!"


Vi är ärliga på Max.

Röda underkläder

Jag har haft en allmänt seg vecka. Förra veckan var inte heller nå bra! Men resten av december ser lovande ut. Nästa vecka blir det en tur till Malmö, personalfest och möjligvis utgång. Veckan efter är det julafton och en planerad utgång. Och sist men inte minst så kommer ju nyårsafton!

Idag har jag jobbat mellan 11-16. Efteråt blev det en tur på Lindex. Röda underkläder och en svart väska ville följa med mig hem, oops.
Just nu sitter jag i soffan med laptopen i mitt knä. Lösgodiset från igår vägrar att lämna min sida och det känns inte lönt att protestera!

Mer än så har jag inte att komma med just nu. Gokväll!

Lösgodis, vänner och tejp!

Trött. Dagen var inte speciellt givande, men kvällen har varit riktigt härlig! Matilda & jag bestämde oss för att ta en kvällspromenad men hamnade på Hemmakväll istället. Vad kan jag säga? Lösgodis <3 Sen hamnade vi i soffan där vi bland annat tittade på Vänner. Som den trogna vän hon är, så hjälpte hon mig att tejpa ihop mitt brustna hjärta också. Det händer ju då och då, att hjärtat brister. Jag lever i alla fall, och imorgon är det jobb som gäller. Tjing!


Blue

Mitt rum är stökigt igen. Men det är bra, då har jag något att göra imorgon! Haha, fan vad sorgligt. Jag hatar vintern!

Idag har jag fikat med Matilda. Hon gav mig lite tips och jag gav henne en ny skiva med härliga låtar! Tack så mycket. Varsågod.
Jag gjorde något konstigt med håret idag. Det blev lite så där dreadlocks-aktigt. Jag gillar det.



Happ,

Sjukt onödig dag! Förutom att ha jobbat tre timmar så har jag inte gjort något vettigt alls. Men det blir väl så ibland. Nu är jag ledig i tre dagar igen.. måste fylla upp kalendern så jag inte blir uttråkad den här gången! Happ, det här blev ju ett kort inlägg. Men det blir väl så ibland.


Det kan jag leva med.

Lördagskvällen spenderades hos Matilda med en massa lösgodis i en skål och Thelma & Louise i dvd;n. Är sjukt nöjd varje gång jag lyckas trycka in lite kultur i hennes liv, det är fan inte lätt. En gång övertalade jag henne att läsa en HEL bok. Craaaaaaaazy!

Idag har jag jobbat några timmar och den här gången gick det brau! Slutade kl. 16.00 och pallrade mig hem. Höjdpunkten på kvällen var när jag åt kiwi och kollade på Project Runway. Det kan jag leva med.

Sov gott.


Jävla vaccin!

Har varit ovanligt trött ända sedan jag tog den där vaccinsprutan i måndags. I förrgår blev det värre och jag hängde med huvudet i toalettstolen tills jag var tom. Sen sov jag i 24 timmar. Eller typ. Gjorde ett uppehåll för Idol.. fast jag låg mest och tyckte synd om mig själv!
Kände mig i alla fall bättre imorse och tänkte att lite jobb i några timmar inte skulle vara något problem, men redan på vägen dit så ångrade jag mig. Men jag höll käften och gjorde mitt bästa tills jag höll på att svimma två timmar senare. Ja, jag är en sån där klen jävel som har lätt för att svimma. Så chefen skickade hem mig och sen dess har jag bara degat i soffan.
För ovanlighetens skull så har jag ingen aptit, så jag får väl tvinga i mig lite mat nu! Om ni inte har förstått det än så är det här ett "tyck synd om mig"- inlägg. Tycker ni synd om mig? BlinkBlink.

Jag tänker i alla fall inte sitta hemma och glo ikväll, för då dör jag.

Torsdag



Tredje dagen i rad som jag är ledig nu. Det var skönt dom två första dagarna, men nu börjar jag bli lite uttråkad. Ska snart dra fram dammsugaren och städa lite. Egen intiativ? Nej. Sen måste jag sola solarium, för min foundation matchar inte ansiktet längre. Haha.

Hoppas att ni få en bra dag :)

 

 


Klicka här.

Idag har jag njutit av ännu en ledig dag. Matilda hämtade upp mig vid tretiden då vi körde till Coop och handlade lite. Sen hamnade vi i hennes kök. Hon bakade paj (husmor Matilda?) och jag läste en Cosmopolitan. Jag läste högt när jag kom till en artikel som handlade om vad som händer i hjärnan när man kysser varandra för första gången. Mannen smakar på kvinnans saliv för att känna hur fertil hon är, och kvinnan smakar på mannens saliv för att känna hur.. fan det har jag glömt. Men det var jävligt intressant!

Nu är jag hemma och har precis läst lite bloggar. Ellinor hade skrivit ett långt inlägg om personalen på Max, hihi. Tycker att ni ska kika in där om ni vill veta vilka idioter jag faktiskt jobbar med. Härliga idioter dock <3 Klicka här! Hon åker snart till Afrika och jag säger samma sak som när Sara flyttade till Stockholm "kul för henne, tråkigt för oss". När ni har kommit till slutet av inlägget så tycker jag att ni ska lyssna på låtarna också! Speciellt Cassie ft. The Dream - Keep on lovin me.

Nu ska jag hoppa ner i sängen och glo på tv. KYSShej!


ego


My room.

Oj vad jag är trött! Sitter just nu och njuter i mitt nystädade rum. Scrubs visas på sexan och jag kan inte låta bli att tänka tillbaka på för ett halvår sedan. Det gör ont.
Matilda har precis varit här. Vi spenderade tiden med att prata lite allvar och därefter håna deltagarna i Hell's Kitchen. Vi brukar köra på den kombinationen.
Förövrigt så har Linn & William hälsat på idag. Jag färgade hennes hår, försökte lära William några nya ord och käkade pyttipanna innan dom åkte hem igen.

Nä nu ska jag hoppa i säng! Sov gott för fan.



My room.

14.30

Klockan står nu på 14.30 och jag har redan hunnit med ett besök hos frisören, köpt presenter till Matilda och nästan städat färdigt rummet! Det gäller att passa på när man är ledig. Får väl återgå till städningen..



Idag städar jag till den här låten.

RSS 2.0