Same guy? Oh yes.

Har missat årets Big Brother så jag var precis inne på hemsidan och kollade några avsnitt innan jag råkade stöta på det här. Tyckte jag kände igen killen i mitten, och sen kom jag på varför..
Same guy? Oh yes. Jag träffade visst mittenhunken i Thailand förra året..

Ajjabajja

Jag är som sagt tillbaka i Ystad och det känns faktiskt bättre än jag hade trott! Rasmus har varit hemma i två veckor så vi har umgåtts 24/7 fram tills nu. Nu är jag lonely.
Tränade med Matilda ikväll. Mesträningblev det. Mest för att vi var otaggade och löpbanden var upptagna. Nästa vecka blir det nya tag.. det vill säga imorgon. Ska försöka att äta bättre också.. det tänker jag varje gång jag är mätt "nästa gång jag blir hungrig så ska jag käka nånting nyttigt". Sen blir det ändå aldrig så. Ajjabajja.

Punkt.

Jag lever. Nu ska jag sova. Imorgon blir det jobb. Nästa vecka ska jag blogga bättre. Ni får nöja er med en bild så länge.


home sweet home.

De sista dagarna i Oslo spenderade jag på Sara & Hameds soffa. Jag missade mina sista pass på jobbet eftersom jag drog på mig en fet förkylning när jag, Matilda & Alle räknade horor längs Carl Johan. Det slutade med att Sara följde med oss hem i söndags. Jag och soulmate stod och väntade på bussen med våra 14 väskor i 15 minusgrader. Bussen var en timme försenad och såg ut som en minibuss från 50-talet. Inga uttag till datorn, och inget internet, yey! Ändå gick resan hem förvånansvärt snabbt.

Onsdag idag alltså. Jag har hunnit göra en del sen jag kom hem måste jag säga. På alla hjärtans dag tränade jag först med soulmate, sen lagade jag mat till boyfriend. Dagen efter åkte vi till Svedala på äventyr och sen blev det bio i Tomelilla. 127 timmar, småseg var den. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, men ikväll blire träning igen! Träningsvärk ohyes. Och imorgon ska jag faktiskt jobba. Iiiih. Jag är typ nervös, haha. Ska bli spännande att se hur mycket jag kommer ihåg. Stackars Zandra!

Ha tålamod med bloggen, den kommer igång på riktigt när jag har fått in rytmen i vardagen igen ;)

Tack Sara & Hamed!

Som tack för att vi har fått bo här i snart två veckor så lagade jag & Matilda mat till Sara & Hamed. Så nu sitter jag här alldeles proppmätt! Oj vilka bra kockar vi hade blivit, me and soulmate.


bakis-mössan

Mitt liv är en enda röra just nu! Så det ska bli skönt att komma hem till Sverige och försöka ordna upp det igen. Vi åker redan på söndag, crazy.Det här är min såkallade bakis-mössa, jag gömmer mig under den någon gång i månaden. Här på Burger King vid Majorstuen.


Inte illa.Sara & Hamed har utsikt över hela Oslo från deras takterrass. Inte illa.

Say my name and put it in!

Matildas ordspråk är klockrena ibland.

Idag flyttade vi ut från vårt kära kollektiv. Vi sprang runt som dårar för att hinna med allt.. det gick sådär. Varför är vi alltid ute i sista minuten? Nu bor vi i alla fall hos Sara & Hamed. Vi är numera välsignade med tv-kanaler och ett rent kök. Mjau. Men nu är jag utmattad efter att ha bankat ihop ikeamöbler åt våra nya roommates. Så sleep tight.

RSS 2.0