18.40

Det är inte mycket som håller mig vid liv just nu. Jag vet att jag har 5 timmar kvar på bussjäveln till Malmö och Tom som sitter bredvid mig håller redan på att decka. Dessutom glömde jag ta med en gaffel till salladen så jag fick käka som en babian.

Veckan som gått har varit ganska seg. Matilda & jag har jobbat olika tider så jag har varit ensam på rummet en hel del. Men ensamhet suger så för att fördriva tiden har jag legat på soffan i vardagsrummet och kollat när killarna spelar sina töntiga tv-spel. Får väl lära mig.. kan va bra när man är strandad med 6 killar!

Försov mig för första gången i onsdags. Om jag får gissa så tror jag att Matilda stängde av mitt alarm på mobilen, för när jag vaknade morgonen efter så var det precis det hon höll på med. Hora.

Ska i alla fall bli skönt att komma hem! Att få träffa Louise en sista gång innan hon åker, äta mammas mat och fika med vänner :)

Nu ska jag fortsätta min patetiska resa mot skåne. Tata.Såhär hittade jag & Matilda boysen för nån dag sen, redo för fifa-turnering.

Kladdkakefläckarna

Söndag och jag mår fantastiskt bra! Jag överlevde veckan, men det var precis. Det nya jobbet går helt okej och jag hoppas att någon ringer i veckan för mer upplärning. Louise åkte i fredags och vi sa hejdå genom att sitta på en pub och dricka alkohol. Hon är redan saknad! Men kladdkakefläckarna på mitt täcke påminner mig om henne varje dag. Eller ja, dessa två dagar hon har varit borta.. haha. Igår blev det lite fest, och idag är jag glad att jag inte gick ut. Matilda ligger här bredvid och mår lite sämre än jag. Meep meep. Nu ska vi laga mat, korv med pommes. Lyx!Tom & jag igår.

men bara ibland.

En vecka senare och jag är några erfarenheter rikare. Jag har lärt mig att man borde följa reglerna här i Oslo, annars får man en böter på 900 spänn. Jag har också lärt mig att jag klarar mer än vad jag tror, speciellt idag när jag stod med den nya tjejen i kaffebaren och fick göra allt själv. Nu kan jag minsann göra en perfekt latte! Dessutom har jag lärt mig att det är okej att må dåligt ibland.. men bara ibland.

"Nya" Louise åker hem på fredag. Kommer sakna henne! Söta Louise som lyser upp hela rummet med sin fina personlighet, som lagar vegetarisk mat varje söndag, som inte kan göra två saker samtidigt och som rappar när hon är full. Jag är så glad att du är min vän ♥

Som sagt, jag utvecklas på jobbet. Ser fram emot torsdag då jag börjar på ett nytt jobb, men oj vad trött jag kommer vara efter 55 timmars arbete denna veckan! Hoppas fortfarande på att vikariatet blir längre.. just nu vill jag bara jobbajobbajobba.


Louise & jag i lördags.

Janni

Sitter i sängen nyduschad. Louise sitter bredvid och ockuperar Matildas dator och Matilda ligger vid hennes fötter och ber henne ge tillbaka den. Haha! Nä, detta har varit en lång dag och nu ska jag nanna i några timmar innan det är dags att stiga upp igen. Tänkte bara berätta en sjuk sak! Såg den perfekta nyårsklänningen på Bik Bok här i Oslo och det var banne mig kärlek vid första ögonkastet. När jag provade den och bestämde mig för att DEN ska hänga i min garderob, så kom jag på att jag inte hade kollat på prislappen. Så det gjorde jag, och gissa vad jag såg?Klänningen heter Janni! Hur sjukt? Känns som att någon designat den speciellt för mig, hihi.

4Det blev varken inflyttningsfest eller vatten. Planerna ändrades till hemmafest och cider. Jag och Louise dansade till världens bästa reaggelåt och Matilda var lika galen som vanligt. Kvällen slutade med en däckad Louise och glutenfria scones. Imorse gick vi rakt ner till vår älskade pizzeria och köpte med oss tikka som frukost. Kan det bli bättre? Imorgon är det dock jobb som väntar igen, och klockan ringer 05.00 på morgonkvisten.. inte okej.

Som vanligt blev det en massa skratt, här är det jag kommer ihåg.

"Asså halloween var förra veckan, man ska inte vara utklädd till demon." (Louise till en dryg kille)
"F-love. You have to see it from a third espacion." (Louise citerar Rihanna på dålig engelska)
"Vadå skynda oss? Det är ju du som ligger där som en jävla hora." (Jag till Louise efter en timmes tjat)

Kvällens låtar,
Balloons

Äntligen heeeeeeeeeeelg! Denna veckan har varit lite annorlunda. Familjemedlemmar har varit på besök, den norska kungen dök upp på jobbet och jag har inte bajsat på hela veckan. Haha, Matilda tvingade mig att skriva det sista. Nu är det mysfredag på gång. Igår hade vi mystorsdag med Desperate Housewives och massage! Word. Det mesta har varit mys denna veckan faktiskt. Men kan det bli något annat med så fina roommates som Matilda och Louise?

Helgen ser förövrigt ganska lugn ut. Möjligtvis blir det inflyttningsfest hos Johnny, Francis & Hassan imorgon men jag håller mig nog till vatten.. var inte precis på topp efter förra helgen.Ännu en halloweenbild.

Bu-fucking-hu

Hej mina små lovers! Längesen jag skrev nu. En del har hänt men jag har såklart glömt det mesta. Vi har firat Sara som fyllde 21, varit på halloweenfest och jag har varit hemma i Sverige.. men det nämnde jag nog förra gången. Livet leker alltså i Oslo och just nu ser det ut som att jag stannar ett tag till. Har jobb fram till den 22 november, sen får jag antagligen börja om från början igen. Bu-fucking-hu. Älskade Louise åker hem snart, och sedan vidare till Australien. Så orättvist! Äckligt mycket pengar har hon lyckats spara ihop också. Men det förtjänar hon så som hon har slitit! Matilda är tillbaka från Sverige och imorgon kommer mamma & syster på besök. Japp, det var väl det hela. Tata.


RSS 2.0