Lördag

Happ, då har man lyckats klanta till det igen. Någon som är förvånad?

Nu ska jag slita mig från datorn och sätta igång med städningen. Ikväll blir det jobb och sen tittar jag nog förbi en fest.



Ensam hemma

Nu är det bara några dagar kvar innan jag lämnar kylan! Fi fan vad härligt det ska bli.

Den senaste veckan har varit skön. Lite jobb, lite mys, lite shopping, lite lek och lite fika. Nu är jag ensam hemma tills på söndag och det har jag absolut ingenting emot!

 

Lekte med Josses cam i helgen. Efter mina egobiler så hoppade Matilda in i ramen. Vi använde dom fulaste effekterna och skrattade så vi grät. Haha.. den här är inte värst, tro mig.

 

Nu ska jag koka pasta och titta på Family Guy.


Inspirationstavla

Ligger fortfarande i sängen, halvnaken och med laptopen framför mig. Jag tycker om min säng! Den är mjuk, varm och så har jag perfekt utsikt över mitt stökiga rum. En vit dunk från förfesten har hamnat på mitt golv, tulpanerna från alla hjärtans dag har börjat vissna och en halväten guacamole-dip står på bordet.

Satt uppe och tittade på ishockeyn inatt samtidigt som jag rev ut en massa somriga bilder från några ELLE-tidningar. Sverige vann och bilderna hamnade på min anslagstavla och fungerar för tillfället som inspiration. Längtar extremt mycket till vår och sommar!



Fikade med Josse innan jobb igår. Hon ska åka till L.A. i juni och jag är äckligt avundsjuk! Men jag får nöja mig med Thailand så länge. Ska bli riktigt skönt att slippa högar med snö, brun slask och hala isfläckar i två veckor! Och man kan ju hoppas på att snön är borta när vi kommer tillbaka den 18:de mars...

KH



Jag kan inte bestämma mig. Är den bra eller inte?

pour some sugar on me

Imorgon har jag förfest innan Öja! En förfest som jag & plastsyster Erika ska ha tillsammans och har vetat om i flera veckor, men aldrig tagit oss tid till att planera. Haha. Tanken var en stor temafest och att vi skulle fira in alla hjärtans dag med röda hjärtformade ballonger, röda kläder och röd bål. Så blir det inte. Eftersom vi är ute i sista minuten och eftersom lönen kommer på måndag så får det bli the next best thing.. vad det nu är! Vi får se helt enkelt.

Nu ska jag slå en pling till Matilda och tvinga med henne på äventyr. Det är ju trots allt fredag!



Jag & Fredde på chillfest hos Staffan för några veckor sedan.

Dagens äventyr

Tjaaaaaaa bloggen! Sitter i Josses lägenhet och gäspar. Vi jobbade stängning idag och sen lockade hon med mig på äventyr. Vi hämtade Milo, skrattade åt när han jagade ankor, hittade Tequila i mitt kylskåp, gick hem till henne, mutade Fredrik, åkte till donken, snackade om bajs och nu sitter vi här. Kollar på Justin Timberlakes video till What goes around comes around. Bra låt, pinsam video. Dags att vara social igen..


-

De senaste dagarna har varit fyllda med mycket jobb, för lite sömn, en massa pussar, vin, vänner och skratt. En bra helg :)

"Tanten blir arg!"

Magnus Betnér igår var galet kul. Mycket svordomar & könsord och jag kom på mig själv med att kalla Matilda för hora efter föreställningen. Haha! Och på tal om att bli kallad för saker! Jag blev kallad för tant för några dagar sedan! TANT!
Det kom in en mormor och ett barnbarn på jobbet. Den lilla flickan springer ett varv i serveringen innan hon försöker springa in i köket genom den öppna dörren. Mormor'n springer efter och skriker "Alicia där får du inte gå in, tanten blir arg!"
Ja, fan vad jag blev arg. Jag SPARKADE ut ungen från köket och SPOTTADE mormor'n i ansiktet. Haha. Näeeee seriöst, det enda som gjorde mig arg var att en pensionär kallade mig för tant. Tant kan du va själv, mormor!

Just nu är jag inne i en tuff period. Jag jobbar åtta dagar i sträck och lider av insomnia! Sadface.


Jag kelade med en söt hund hos Erika i lördags! Denna lördagen blir det fiiiiesta.

Update.

Det blev inge jobb i lördags.. shottade whiskey med bossen istället. Dagen efter sov jag ända in på eftermiddagen och sen blev det bio i Tomelilla med Fredde. Avatar. Fantastiskt bra film! Igår hann jag med en hel del. Bland annat barnpassning, tandläkarbesök, jobb och en vaccinspruta inför Thailand.

Idag har jag jobbat lite grann och kollat på finalen av Paradise Hotel. Mums på vinnarna! Imorgon blir det jobb igen, och på kvällen ska jag se Magnus Betnér. Ciao!

RSS 2.0