Rubrik

Det blev en lugn fredag igår. Åkte runt i en bil med Matilda hela dagen. Vi lyssnade på musik, fick motorstopp i driven på McDonalds och hämtade upp hennes lillebror på landet. På kvällen så bänkade vi oss framför Idol samtidigt som jag lät henne exprimentera med mitt ansikte.. 1 kilo smink senare så var jag hemma. Onyktra medelåldersmänniskor fyllde upp vardagsrummet så jag gömde mig innan någon hann påpeka att jag var tillbaka. Somnade vid midnatt och fick en hjärtattack när mobilen ringde klockan fyra imorse.



Är sjukt sugen på Halloweenfest, men tråkigt nog så jobbar jag inatt! Detta kommer bli en seg lördag.

Nu är det fredag.

Det här håller inte. Jag måste bli bättre på att blogga!

Onsdagen var galen. Jag skulle inte gå ut, men Ellinor kom med argument efter argument som jag var tvungen att hålla med om.. gratis inträde, billigt i baren och blablabla. Hem till Staffan tog vi oss i alla fall. Shot efter shot gjorde mig en aning onykter och tillslut sket jag i att jag inte var klädd för en kväll på BarÁBar längre. Kom dit lite senare än väntat och hann bara skaka rumpa i lite mer än en timme, och det räcker ju inte! Festhumöret var på topp när baren stängde så jag, Johanna, Elin (och en random kille vi träffade på vägen) stack på efterfest. Efterfesten resulterade i att jag satt uppe hela morgonen och snackade strunt med Staffans kompis. Vid halv nio knallade jag i alla fall hemåt bara för att åka iväg igen. Destination Malmö! Shopping var det sista jag tänkte på, men ändå hittade ett par mörklå levisjeans hem till mig. Var hemma vid fem och deckade i sängen med både smink och kläder på. Sov till klockan nio imorse, vilket betyder att jag har sovit i 16 timmar. Shiiiiiiiiet. Nu är det fredag.

This is for you



                                          Äckligt bra låt.


...

Noll inspiration. Men man kan inte alltid ligga på topp! Dom två senaste dagarna har jag bara varit hemma, behövde nog lite tid för mig själv. Just nu tittar jag på lite nya avsnitt av The Hills. Mums på det!
Imorgon blir det jobb och möjligtvis utgång.. men antagligen inte. Tror att Öja förstörde min partystämning för ett bra tag framöver.

Bad Romance

Sitter i soffan och glor på "Brooke knows best". Acetonflaskan står på bordet bredvid ett glas mjölk. Känner mig sliten. Inte bakfull, sliten. Öja sög. Ystad suger. Det förflutna drog mig i armen samtidigt som jag tänkte vad fan gör jag här? Jag fick i alla fall gratis shots, dansade på scenen med Matilda och råkade hångla med Stina (hur man nu lyckas med det!). Efteråt tog vi en taxi till Max och käkade lite nattmat innan vi gick vidare till Staffans "efterfest". Men när Staffan provade Emelies löshår så kände jag att det var dags för mig att gå hem.



Måste i alla fall tacka Sara för en rolig fest! Vi ses i Stockholm <3

Röd ansiktsmask

Bra dag! Hann städa mitt rum i väntan på en seg Matilda, inhandlade strumpbyxor på Lindex, solade på Sun Lux och köpte present till Sara.

Nu på kvällen så har jag och storasyster suttit framför Idol med ansiktsmasker i fejjan.. och nu känns det som att jag har gift i munnen. Niklas åkte ur tävlingen idag och det var väl på tiden! Skämdes lite över fjortistjejerna som grät och skrek över en kille som dom har följt i två veckor. Pinsamt det där.
Förövrigt så ser jag fram emot morgondagen! Jag hoppas på en riktigt trevlig kväll, det behöver jag.

Pågatåg

Utmattad. Det blev en heldag i Malmö med min kära Matilda! Hittade inte så värst mycket, men känner mig nöjd ändå! Tröttheten slog till på tågresan hem och vi började såklart gapskratta åt ingenting. Vi lyckas alltid ha sjukt roligt på tågresor. Kalmar-resan slår allt!

Nu ligger jag i sängen (med världens jobbigaste låt på hjärnan) och tycker lite synd om Fredrik som hade ordnat en sån mysig tillställning för oss. Men tydligen var alla alldeles för trötta för något sådant ikväll. En annan gång Fredrik!

Flawless


Veckans planer

Gårdagen var bra! Lite chailatte i magen gör susen. Efter fikan väntade jobbet, och det blev en trevlig stängning med plastsyster Erika. Hähä! Såhär ser resten av veckan ut:

Onsdag
- Jobb + fika med samma gäng som igår
Torsdag - Shoppingrunda med Matilda i Malmö + fest hos Fredrik
Fredag - Myskväll med Idol
Lördag - Saras 20års fest + Öja
Söndag - Jobb

Zac Efron


Ligger fortfarande i sängen och segar. Inatt fick jag i alla fall sova! Äntligen.

Filmen jag och Matilda såg igår var "17 again". Har redan sett den filmen, men filmer med Zac Efron kan jag se om och om igen! Vi ska gifta oss, visste ni det? Haha. Nä nu ska jag hoppa in i duschen! Ska ner på stan och fika med Sara, Matilda & Ellinor innan jag börjar jobba. Pous.



Sömnlös

Kunde inte sova inatt heller. Märkligt, eftersom att jag var fruktansvärt trött! ´
Inatt hoppas jag på andra bullar.

Nu sitter jag och väntar på Matilda. Vi ska se film och äta onyttigheter. Mums!



                                       Fredag. Bilder från Ellinors blogg!


No stress

Var ska jag börja? Känns som att jag har massor att berätta!

Gårdagen började som vilken dag som helst. Sen urartade den. Såklart! Efter en dusch och en "familjemiddag" så mötte jag upp Matilda på Coop för att köpa godis inför Idol. Erika var lätt bäst! Och det var inte ett dugg synd att Camilla åkte ut. Efter Idol så tog jag mitt pick&pack och stack ner till chefens fest. Fy fan vad kul det var! Extra roligt var det nog för att Sara var med. När dom andra shottade minttu så satt jag där med min redbull. Blev arg på schemat som tvingade mig att jobba! Satt ute på balkongen och sjöng entusiastiskt med i texten till No stress. "I don't wanna work today, maybe I just wanna stay. Take it easy cause there's no stress". Försökte lura i min småfulla chef att jag var sjuk, men så dum var han tydligen inte! Som tur var jobbade jag med två riktigt härliga killar inatt. Fredde hade laddat upp med grymt bra musik och Tobbe Jr var lika taggad som jag! Natten var lugn tills klockan slog 03.30. Ett slagsmål höll på att bryta ut i serveringen samtidigt som en störig kille bevakade varje steg jag tog. En halvtimme senare hade killarna gått ut på gatan istället, och den störiga killen hade äntligen gett upp hoppet. Jag försökte stänga men kunde inte låta bli att kika ut genom fönstret för att se hur slagsmålet gick. Nyfikenheten försvann när jag såg att en av killarna låg på marken och blev sparkad i ansiktet, då ville jag inte se mer. Polisen kom 10 minuter senare och jag kände mig lite bättre till mods. Var nerbäddad i sängen vid sex men låg och tänkte på testosteron, slagsmål och blod till klockan var 08.00 på morgonen. (Jag drack nog lite för mycket kaffe där på slutet!) Somnade till Byggare Bob på Barnkanalen och gick upp två timmar senare. Jobb igen! Och med tanke på att jag led av extrem sömnbrist så tycker jag att jag klarade av dagen väldigt bra. Ikväll ska jag bara sitta på röven tills jag somnar, för det förtjänar jag! Tjing.

Halloweenfest!

Matildas och mina storslagna planer är en helt vanlig halloweenfest. Eller vad säger jag? Helt vanlig blir den ju inte, vi har fanimej hyrt lokal och allt! Så nu får vi hoppas att folk kommer också. Vi har sagt minst 20 pers, annars avbokar vi lokalen. Så gå in på facebook och svara JA nu!!

Revolver

Är ensam hemma och passar på att spela hög musik! Har hittat en ny favoritlåt som går på repeat. Mums! Förövrigt så verkar mina och Matildas storslagna planer sättas i verket. Nu blir ni nyfikna va? ;)


Frukost & naturgodis

Har spenderat hela dagen hos Stina och håret blev apsnyggt! Nu är jag hungrig som en jävla get. Har bara ätit frukost och naturgodis.. man glömmer att äta när man har roligt!

Imorgon får jag och mina snygga arbetskollegor lön. Det förtjänar vi, så som vi har sålt denna månaden! Jag kom till och med med på listan denna veckan.. eller nästan i alla fall. Mjau.


Power Puff Pinglorna!

Oj vad skönt att vara ledig idag! Ska möta upp Stina snart, vi ska springa iväg och köpa hårfärg på Åhléns. Hon ska minsann bli brunett igen ;) Matilda joinar oss när hon slutat jobba. Det är inte ofta vi är samlade alla tre! "Trion", "Power Puff Pinglorna".. vad var det mer vi kallades? Haha.  

                                         På den gamla goda tiden..


I'm weird 'cause I hate goodbyes


Magnus Betnér, Bingo Rimer och Paolo Roberto

Roast på Berns. Bra skit! Om Magnus Betnér inte hade påminnt mig på facebook varje måndag så hade jag nog glömt bort det. Ja, jag & Magnus Betnér är vänner på facebook. Han är dock vän med 5000 andra random facebook-nördar, men jag känner mig ändå speciell! Paolo Roberto och Bingo Rimer ligger också på min lista. Jodå så atteeeeee.

Slö dag. Sov tills jag började jobba, och jag började kl. fyra! Det borde vara förbjudet att sova så länge. Ska slå en pling till Harry snart. Planerna för imorgon verkar utsuddade.. måste kolla vad som gäller.

Lund

Natten var hektisk men bra! Var hemma halv sex imorse och sov ända in på eftermiddagen idag. Lite innan fem blev jag upphämtad av Kristina för att åka in till Lund och äta världens bästa snabbmat, ja bara därför. Tobbe, Staffan, Fredrik, Ellinor och Matilda var också med. Vi tryckte i oss en jävla massa mat och skämdes inte ett dugg! Några sjuka samtalsämnen senare ("tänk om man var en dvärg och hade en siamesisktvilling med downsyndrom") så åkte vi hem till Ystad igen. Extrapersonalen åkte i en bil och cheferna i en annan. Jag slår vad om att vi hade bättre musik! Väl framme så hamnade jag, Ellinor och Staffan hos Fredrik med en Slitz-tidning och en cocacola-flaska, och bestämde oss för att titta på The Hangover. Hm.. ! Nu är jag i alla fall hemma och ska väl decka snart. Sleep tight.



Kan det bli mer ego än såhär?

Gröna handskar

Var precis ute på en kvällsfika med Fredrik. En halvtimme senare övergav han mig för att festa med en kompis från "mammas pojkar", dålig stil. Nädå. Jag gick till jobbet istället och shottade Ellinors äckliga rosenrot innan jag gick iväg till Konsum för att köpa Burn till mig och Louise. Eller så var det tvärtom, jag kommer inte ihåg. Nu tittar jag på Made och är allmänt uttråkad. Kvällens program handlar om en tjej som vill bli boxare och hon lyckas inte speciellt bra om ni frågar mig. Nä, dags att sätta igång vännerboxen. Pous.


tiondeoktober

Fyra timmars jobb igår. Lugnt tänkte jag. Men fan heller! Var fortfarande stressad när jag kom hem till Matilda. Lite Idol-tittande, sms och tjejsnack innan Fredde hämtade upp mig igen. Idol var ganska dåligt måste jag säga, men Tove var lika söt som vanligt! När jag kom hem vid midnatt så lade jag mig i sängen och tittade på Vänner tills ögonen inte ville vara öppna längre.

Nu är jag uppe igen och är hyfsat pigg. Repriser av The Hills och The City underhåller mig samtidigt som jag slösurfar på internet. Ska snart hoppa in i badrummet och göra mig iordning inför dagen. Sen är det jobb inatt..



Facebook testar mig!

Var precis inne på facebook. Gick in på min egen profil och lät ögonen dras till den där lilla rutan med 6 stycken random människor från ens kompishög. Och jag svär, varje gång jag gör det så är ett av mina ex med på en av bilderna! Och det är inte så att jag har många ex! Jag tror att facebook testar mig. Dom vill se om jag klickar in på någon av dom där svinen. Ja, så paranoid är jag.

Förövrigt så försöker jag lyssna sönder Bet you didn't know, men lyckas inget vidare. Jag som brukar vara expert på det!
Nä nu ska jag äta frukost. Efter jobbet idag så ska jag kränga godis och titta på Idol hemma hos Matilda. Mysfredag :)

Grekland

Vaknade runt elva imorse. Drömmar om Grekland gav mig ett leende på läpparna. Varför Grekland? Antagligen för att jag läste Saras blogg innan jag somnade. Jag vill också till Grekland!

Nu skriker magen efter mat. Nybakta bullar med ost och gurka, och lite städning/tv-tittande innan jag sticker till jobbet. Puss.


                                          Last summer in Mallorca.


Jag är redo för vintern

Ligger i sängen och tittar på Seindfeld. Tröttheten verkar vara försenad idag. Men det gör ingenting, Seinfeld är okej. Funderar på helgen. Vill hitta på något, men vet inte vad! Trisst läge.

Jag är redo för vintern.

Lite, lite, lite och lite

Hjärnan var tom igår, därför blev det en bild istället. Gårdagen bestod i alla fall av lite shopping, lite Matilda, lite mat och lite jobb. (Och på kvällen var jag extreeeeeemt uttråkad och höll på att dö!)

Nu sitter jag i soffan och tittar på Oprah. Men jag ska väl lyfta på rumpan och göra något vettigt istället..

Wad up?


Det bästa från 2009

Tända ljus som luktar vanilj, en chokladboll på soffbordet och snart svenska hollywoodfruar på trean. Bra kväll! Har precis lagt in bilder på facebook samtidigt som jag har lyssnat på denna låten. Har lyckats samla 130 bilder i min enda kategori detta året, det bästa från 2009. Hoppas att folk fortfarande orkar titta!
Imorgon är jag ledig och har absolut ingenting planerat. Men en fika på stan hade suttit fint :) Nä, nu ska jag fortsätta att sniffa vaniljdoft. Puss på.

Floor of fame










Första fylleinlägget.

Jag är inte helt nykter nu måste jag erkänna. Detta blir alltså mitt första fylleinlägg. Grattis till mig! Jag börjar jobba kl. 12.00, det ska bli kul. Nä jag bara skoja. Nu ska jag vara allvarlig. Stavas de så? Skitsamma.
Förfesten ägde rum hos Erika, jag var inte alls taggad. Några vodkashots senare var jag dock väldigt på det. Det var tydligen Kristina också för jag fick hjälpa henne hem sen. Men så blir det ibland. Och jag är bra på att vara hjälparen i nöden (när jag inte själv behöver hjälp så att säga). Men förövrigt så har jag haft en bra kväll. Söta sms hjälper ju lite, hihi.
Nä jag får fanimej gå och lägga mig nu, ska ju upp igen om några timmar. Godnatt på er mina trogna läsare!

Mormors grönsakssoppa

Det blev lite vin ändå. Efter förfesten hos Josefin så var det tänkt att vi skulle ut, men alla försvann. Inte så lyckat kanske.. ! Nu sitter jag i alla fall här med Josefins husnyckel och vettifan varför. Jo det vet vet jag, men det lät mer dramatiskt så. Höhö. Vaknade i alla fall ganska tidigt utan en bakfylla, wihoo! Låg och skrattade till Wipeout innan jag orkade ta mig upp och äta frukost. Nu ska jag äta lite av mormors grönsakssoppa och slöa ännu mer framför teven. Tjo!

Where's your drink?

Hemma. Har inte ens tagit av mig jackan än! Efter jobbet så blev det en sväng om till systembolaget. Därefter en tur till H&M med Stina och Matilda bara för att. Hann knappt komma innanför dörren förrän nästa ärende väntade. 

Förövrigt så har jag beslutsångest. Ska jag dricka ikväll eller inte? Fan. Men jag är ju ledig imorgon. Pallar jag gå ut två dagar i rad?

Såg ni Idol igår förresten? Stackars liten. Jag hade dött av pinsamhet om det hade hänt mig!



                              Nä, dax att bestämma sig! Vin eller inte?


Oktober

Det har fanimej både regnat, haglat och snöat idag! Hur går det till egentligen? Jag har i alla fall jobbat inne i värmen hela dagen. Stannade till och med längre bara för att prata lite med Ellinor och Oskar (som jag inte har träffat på evigheter!). Nu ska jag göra en sojamjölk/banan smoothie och sätta mig framför teven innan jag hoppar in i duschen. Puss.


RSS 2.0