Mamma Mia

Grattis på morsdag mamma lilla! (Säger man så?) Glad morsdag kanske. Haha, något åt det hållet i alla fall!

Orkar inte skriva ett långt inlägg idag så här kommer några sammanfattande ord: frukost, trädgård, sol, Sara, Åhléns, Noblesse, MAX, Matilda, mjukglass, bänk, hem, mat, mormor, Risen och hem igen.


Kan inte sova!

När jag vägde mig imorse (och insåg att jag hade gått ner 4 kilo på 10 dagar) så bestämde jag mig för att det fick vara nog! Så jag mötte upp Matilda för att gå till Max där vi krängde lite fet mat och snackade lite skit. Jag orkade bara halva burgaren dock! Efteråt köpte vi en påse godis, satte oss på en bänk och snackade ännu mer skit. Skit kan vara bra ibland :) När vi var nöjda där så hamnade vi på Åhléns där vi skulle leta morsdag-present. Jag lyckades inte riktigt med det uppdraget men hittade en skitsnygg väska till mig själv, såklart. EGO. Nä, jag ska faktiskt ut på jakt imorgon igen! När Åhléns stängde så gick vi hem till mig, lyssnade på Paparazzi och gick på skattjakt nere i källaren.. höhö. Sen var det dags för mig att sticka iväg till jobbet! Jag slutade vid fem och låg i sängen vid halv sex, insåg att jag inte var trött och gick upp igen. Frågan är bara; vad ska jag göra nu? Fan också.


Underbart gott!

Hocus Pocus

Gud vad jag har sovit länge idag! Men det behövs ibland. Tittade ut genom fönstret när jag vaknade och blev otroligt besviken, det är molnigt och blåser i Ystad idag! Tråkigt. Men det kanske blir bättre under dagen..
Igårkväll så gjorde jag inget vettigt alls och var ganska osocial måste jag säga! Jag satt för mig själv i mitt rum, åt morötter, tittade på Hocus Pocus och följde en auktion på tradera. Haha.. äh, det är skönt att vara ensam ibland! Jag vann dessutom auktionen, yey!

Jaha, vad ska man göra idag då? Tror att jag slår en pling till Matilda faktiskt!

Mjukglass


Är det bara jag som har blivit besatt av Paparazzi nu? Den går i alla fall på repeat här på min dator ikväll (och många kvällar framöver skulle jag tro!)
När jag jobbade innan idag så blev jag erbjuden en mjukglass och kunde faktiskt inte motstå suget, så jag fuskade helt enkelt och ångrar mig inte det minsta! Svingott ju. Dessutom så tycker jag att jag förtjänar lite gottis nu när jag har jobbat så hårt, både med dieten och på arbetet!
Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt, Henrik är i Uppsala och tävlar så jag är helt ensam i helgen.. tråkigt. Kanske slår en signal till någon trevlig filur, vi får se :) Hoppas att ni får en härlig start på helgen!

Paparazzi

Ser inte ut som att det blir någon sol idag inte! Tråkigt.. min bikini får väl vänta ett tag till.

Imorse gick jag till Willlys och handlade den sista viktväktarmaten, ja det får räcka med en vecka till! Stod även och tittade bland filmerna en stund men bestämde mig för att jag inte har råd med sånt just nu. Ska försöka att spara så mycket som möjligt hade jag tänkt.. sen får vi se hur det går ;)
Fick ett sms av storasyster för en stund sedan där det stod "Du måste se Lady Gagas nya video Paparazzi! Den finns på Perez Hilton." Så jag klickade mig in till skvallerbyttans hemsida och såg det mest oväntade jag kunde tänka mig! Helt galet alltså, men det gillar vi. Dessutom är låten GRYM! Kolla in den här. PussPuss.

2,5 kilo

Imorse vägde jag mig för första gången sedan jag började med dieten, och jag har minsann gått ner hela 2,5 kilo! På en vecka.. är inte det bra? Nu tror jag att det räcker med en vecka till och sen är jag nog nöjd :)
Igårkväll satt jag och pratade med Matilda över telefon ett bra tag. Vi skulle boka hotell i Stockholm och visste inte vilket vi skulle välja! Det slutade med ett billigt alternativ i centrum, så nu är vi nöjda. Åh, jag kan inte vänta!
Imorgon jobbar jag mellan 16.00 och 20.00, så om det är fint väder ska jag faktiskt lägga mig i trädgården och sola i min leopardmönstrade bikini. Livet känns ganska underbart just nu.



       Leopardmönstrad bikini från H&M


Nytt schema

Hemma! Jobbet ringde igår och undrade om jag kunde hoppa in för en sjukling idag, och självklart kunde jag det :) Nu har jag dessutom fått hem schemat för juni som ser ganska tomt ut faktiskt.. hm. Äh, tomt var väl en överdrift men det är nog 20 timmar mindre än jag har jobbat denna månaden! Både skönt och inte. Det betyder att jag kan ligga på stranden en hel del, men att jag inte tjänar lika mycket pengar som jag skulle vilja. Äh, det löser sig!
Ikväll ska jag bara ta det lugnt, möjligtvis läsa lite eller kolla på en av filmerna som jag köpte igår. Mums!

Bo Ohlsson

Kom precis ut ur duschen. Dagen började med en naturdietsdrink som följdes av ett besök på Bo Ohlsson (i Tomelilla HAJ, här får du mest för peng-ar-na!) med syster, hennes 9-månaders son och my BFF! Vi gick runt och beundrade de låga priserna en stund och jag bestämde mig för att göra min filmsamling lite större. Filmer kan man nog aldrig ha för många av! På vägen hem blev jag sugen på jordgubbar så vi stannade i Herrestad för att köpa en liter.. en dyr liter faktiskt, hela 45 kronor. Men goda var dom! När vi var hemma igen så var jag tvungen att göra ett ärende på stan och nu är jag alltså här igen, framför datorn. Vi väntar bara på Hanne, Tomas och Elise nu.. hoppas att de kommer snart för jag börjar bli svinigt hungrig! Jag tänkte joina familjen med min viktväktarmat, på så sätt så är jag ju inte helt utanför (men jag känner mig ändå patetisk).



Min filmsamling består mest av feel-good movies, det är så det ska va!

Presenter

Är precis hemkommen efter att ha handlat lite morötter på Saluhallen. Tur att morötter är nyttigt! Har snart gått på dieten i en vecka men jag vågar inte ställa mig på vågen än.. ! Antagligen har jag inte gått ner så mycket hittills, jag får nog vänta någon vecka till. Usch!
Idag var jag och Matilda på stan och yrade runt, det tog ett tag men tillslut hittade jag några fina grejer. Tur, för imorgon kommer ju både syster och plastsyster och hälsar på. Ja, hela familjen ska grilla här i trädgården och jag får sitta och titta på.. haha. Äh jag får skylla mig själv!
För att undvika att städa mitt rum just nu så tittar jag på Momma's Boys på trean. Det är faktiskt ganska underhållande måste jag erkänna!


Tre födelsedagar på en gång

Sitter och väntar på ett telefonsamtal.
Idag har jag vilat ut efter natten.. det behövdes! Tänkte att jag skulle städa mitt rum också men det blev ingenting med det. Inatt är det tänkt att jag ska sova hos Henke och imorgon så blir det en tur på stan med Matilda. Vi måste köpa en massa presenter till födelsedagsgrisar! (Eller jag måste göra det i alla fall.) En plastsyster fyller år idag, en vän likaså och en av mina systrar fyller år i övermorgon.. så det blir mycket på en gång! Jag vet i alla fall ungefär vad jag ska köpa :) Jag är gryyyyyyyym på att handla presenter, det är sant!
Men nu ska jag kila iväg, ha det bra gott folk.

Bio med Sara

Sara ringde när jag var på Saluhallen igår och frågade vad jag hade för planer. Jag hade inga, inte hon heller.. så vi bestämde oss för att gå på bio för en gångs skull och gissa vilken film vi valde? 17 again såklart. Riktigt bra var den! Äh, riktigt bra är kanske en överdrift, men den är klart värd att se. Inte minst för att Zac Efron är med i den.. åh, Zac! När bion var över så gick vi åt skilda håll, jag till jobbet och Sara hem. Jag satte mig på kontoret och bläddrade i min tidning innan jag började mitt pass. Ett pass som inte var allt för jobbigt måste jag säga! Nu är jag ledig i några dagar, underbart. Dessutom kommer Henke hem från Göteborg idag, honom har jag minsann saknat vid min sida. Hihi. PUSS!

Snart ledig

Är slö. Det tar på krafterna att jobba och gå på diet! Det här är tredje dagen på dieten och nu börjar det faktiskt kännas lite bättre, sköönt.
Idag ska jag nog inte göra så mycket, men Matilda kommer kanske hit om en stund.. så vi får väl se vad som händer! Sen blir det jobb inatt och därefter är jag ledig i tre dagar, det ska bli riktigt härligt. Nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen blir det en sväng till Saluhallen, jag tycker att jag förtjänar en Cosmopotitan idag.. tidningen, inte drinken. CIAO!

Räddad av fajita

Jag är död. Näe okej, men det känns så. Har jobbat hela dagen (från 11.00 till 20.00), och bara fått i mig runt 500 kalorier! En naturdietsdrink + en banan i morse, en fajita sallad vid femtiden och en drink nu precis. Shit asså! Ska få i mig något mer innan jag går och lägger mig, jag vill ju inte svälta ihjäl. Imorgon jobbar jag natt, jippie! Haha.



HUNGRIG!!

Jag klarar det inte längre! Det här är första dagen och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag ser mat överallt, men jag får inte äta den.. det är så förvirrande. Snart börjar jag nog hallucinera också! Haha, stackars Janni. Men ärligt talat, det är verkligen jättejobbigt och om jag inte går ner mina fem kilo så ska jag fan stämma någon. Så det så!

(Jag blir nog aggressiv när jag är hungrig..)

Stackars mig.

Jag mår illa. Jag mår så illa att det är svårt att skriva! Jag vill bara ligga ner och dricka mjölk hela dagen.

Personalfest igår! Dagen började med ett möte innan vi drog vidare till Malmö. I Malmö så hade vi trekamp på laserdome.. det var tjurridning, sumobrottning och laserdome och jag klarade mig ganska bra faktiskt. Efteråt så åkte vi hem för att duscha och fixa till oss lite och sen bar det av till Lindas stuga! Kvällen gick bra och jag drack ganska lagom. När vi sen bestämde oss för att sticka till BarÁBar så ville alla shotta, och jag är ju ingen mes så det blev ett par stycken.. som jag ångrar nu i efterhand såklart. Jag, Louise, Sofia och Tobias gick hem lite innan tre och undrade vart alla andra tog vägen.När jag väl var hemma så ringde jag ett fyllesamtal till stackars Henrik som låg och sov, sen somnade jag själv bara en stund senare. Jaja, kvällen var rolig i alla fall! Nu ska jag dricka min äckliga naturdiet. Fan också, det här är ingen bra dag att börja med en diet!



Ellinore & jag på BarÁBar

Stök, stress och svett

Svettas som en gris just nu, det är varmt så in i helvete både ute och inne. Dessutom känner jag mig stressad och ändå sitter jag framför datorn! Har i alla fall precis varit på systembolaget och handlat vin till ikväll. Innan dess så var jag hemma hos mormor en stund, hon sydde in ett linne till mig :) Tur att man har mormor alltså! Nu ska jag hoppa in i duschen innan Matilda kommer och knackar på dörren. Fan, jag måste städa mitt rum också! Äh.. det kan vänta till imorgon.

Personalfest!

Fan vad jag har varit seg idag! Den där väckningen var inte att leka med asså. Efter jobbet gick jag i alla fall och köpte min efterlängtade naturdiet, så bantandet börjar på torsdag! Men usch vad det kommer bli svårt.. mat är ju så jävla gott! Hoppas att det är värt det bara.

Imorgon är det personalfest och jag tror att det kommer bli riktigt kul, vi ska spela lasedome och grilla! Vårt lag kommer ju lätt vinna. Eller troligtvis inte, men det blir nog kul ändå ;)


Att bli väckt av en bebis

Klockan är snart tio och jag måste väl äta lite frukost innan jag drar iväg till jobbet. Känner mig extra seg idag! Varför? Jo, först vaknade jag klockan 05.00 och var törstig, somnade om igen men vaknade bara en eller två timmar senare av att William skriker ute i köket. När det äntligen har blivit tyst så hör jag någon komma in på mitt rum, då står Linn där med William i famnen och undrar om jag kan passa honom en stund! Ser du inte att jag sover? Hade jag lust att skrika då, men tog emot ungjäveln som just då kände för att hoppa i sängen.. så lägligt. Ändå är det svårt att inte älska honom, hur lyckas han?

Nä nu ska jag gå och rota i kylskåpet lite och se vad jag hittar! Spännande..

Snuggles

Jobbade till tre innan jag mötte upp Matilda för en fika. Vi satte oss i solen på Snuggles uteservering en stund och sen tog vi en tur på stan. Jag letade efter nya vårskor men hittade inga alls! Innan vi vi gick hem till mig så gick vi hem till Matildas pappa där vi tittade på den nya möbleringen och hämtade mina bortglömda örhängen. Nu har min lilla vän precis gått hem igen och jag ska väl städa tror jag. Jippie!

Dopet

Har precis kommit hem efter en trevlig söndag med dop och god mat! Jag fick som sagt agera fotograf och tog nog nästan 500 bilder, jodå så atteeeee. Nu ska jag bara plocka ut dom bästa också, men det får vänta tills imorgon. Här kommer några stycken i alla fall..










Eurovision Song Contest

I'm in love with a faritale. Seriöst? Äh. Mitt favoritbildrag var i alla fall Greklands, killen i vita kläder och för kort tröja som dansade som en jävla dåre på scenen! Det är humor det.

Idag ska jag på dop. Tur att det är varmt ute för det ska nämligen äga rum nere på stranden! Hm. Men det blir nog kul, speciellt eftersom att jag ska få leka fotograf. Det var längesen nu.. när slutade jag på miloo? I februari eller nått. Jaja, ska väl hoppa in i ducshen nu.

Om Sverige hade haft haft denna låten igår så hade vi nog inte kommit på 21:a plats..


Bilder från igår



Sara & jag



Kim ser ut som en riktig bonde!



Sara & Matilda, mys




Typ alla



Sen blev det för kallt och vi lämnade stranden för gott

Nakenbad

Ska snart iväg och jobba. Kvällen igår var trevlig, men kall! Vi stannade och åt våra majskolvar, drack lite vin och snackade med gamla klasskompisar. Hela klassen var dock inte där, synd! Vid halv tio (när Thibo hade badat naken) så tyckte vi att det var dags att lämna kylan och komma in i värmen. Så vi körde hem till Sara och lade in bananer med choklad i ugnen, pratade om Britney Spears och Stockholm och en massa annat kul. Lite senare gick vi hem till Maria och festade vidare en stund, och när dom sen skulle ut så tog jag och Matilda en taxi hem.

Men nu måste jag iväg, få lite mat i magen och tjäna lite pengar! Puss.

Majskolvar

Fick sluta lite tidigare idag. Ringde Matilda direkt och gick förbi Espresso House innan vi gick ner på stan tillsammans. Hittade faktiskt lite fina saker innan vi gick hem igen! När vi var på Hemköp för att inhandla lite mat till ikväll så fick vi ett skrattanfall mitt bland majskolvarna, folk tittade och undrade antagligen vad vi skrattade åt. Tss..

Nu sitter jag i soffan och lyssnar på Matilda som ligger uttråkad på mitt golv och sjunger påhittade sånger. Jag förstår mig inte på henne ibland! Haha. Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning inför kvällens klassfest där det blir grillade majskolvar och annat gott. Hoppas att ni får en mysig fredagkväll :)

När ska jag börja på min diet?



Igår hemma hos Henke så blev det Scrubs och Cheez Ballz, på jobbet blev det hamburgare och lökringar, och nu sitter jag här med ännu en lyxshake! Jag borde skämmas. Det dröjer väl inte lång tid förrän jag ser ut som ett fläskberg! NÄ, jag måste börja på min diet snart, så är det bara!

Imorgon är det klassfest på stranden, härligt! Men även om det nästan har gått ett helt år sedan jag träffade de flesta sist så tror jag inte att det kommer kännas konstigt, bara kul. Vår klass är lite speciell..

Nu ska jag ställa mig på vågen och hoppas på det bästa! Haha.


Bara boende kvar..

Sådär. Nu är både konsertbiljetterna och flygbiljetterna betalda, då var det bara boende kvar. Shit vad jag längtar alltså! Shopping, utgång och Britney Spears.. underbart!

Jobbade till fem idag, precis som jag kommer göra imorgon. Jobbigt att stå inomhus och svettas när det är så fint väder ute. Jag vill också bli brun ju!.. Men va fan, jag blir hellre rik. Nu ska jag packa en liten väska och sen sticker jag hem till HenkePenke.

Hej till alla nya läsare förresten! Kul att ni hittat hit :)


Lyxshake

Fan vad jag blev shoppingsugen nu på en gång! Galet. Men även om jag får min lön på fredag så kan jag inte använda den till kläder.. måste betala en massa andra saker nu! Britney Spears biljetterna, flyg till Stockholm och hotell till att börja med. Och om jag sen har pengar över så ska jag nog boka en resa till London också. Men det kan jag nog inte räkna med! Har faktiskt lite ångest över att den första lönen kommer att försvinna direkt. Men det är det värt!

Nu är jag hemkommen efter lite jobb, lyssnar på Din gata på webbradio och dricker en lyxshake i soffan. Den där lyxshaken är inte att leka med alltså! Riktigt god, kostar 29 kronor på MAX ;) Prova den vettja. Tjohej!

Ior

Skar mig i tummen på jobbet i lördags och försökte hitta ett plåster när jag kom hem. Dom enda vi hade var barnplåster med Nalle Puh på, men jag gav mig inte förrän jag hittade ett med Ior! Det fanns ett kvar. Ior är en av mina absoluta favoriter bland tecknade figurer. Förrutom att sitta på mitt finger så hänger han i min nyckelknippa. Söta söta Ior!


B R I T N E Y S P E A R S

Matilda sov här igår. Vi åt daimtårta och pratade om framtiden. Vi somnade sent och vaknade tidigt, satte oss vid den stationära datorn och placerades i kö på ticnet.se. Efter en hel del klydd så var biljetterna beställda, Britney Spears here we come! Den trettonde Juli i Globen, åh vad jag längtar.

Nu har jag precis jobbat lite och måste ta tag i städningen snart, mindre roligt. Men med Britney Spears och sommar i tankarna så kommer det nog att gå fort!

Are you ready? That's my prerogative.


Maj-värme

Har precis varit nere på stranden en stund. Underbart! Vi köpte glass på Jakten och satte oss på en brygga och stekte lite i solen. Det kan behövas, jag är ju inte precis jättebrun. Nu ska jag snart äta spaghetti & köttfärssås och sen kommer Matilda hit och myser med godis och film! Wiiiiiiiiiiie.


På stranden idag

Galen cruising

Efter en dusch igår så mötte jag upp Matilda som hade jobbat hela dagen. Vi gick en runda på stan och kollade på bilarna, men tröttnade efter bara några minuter! Bilar är inte min grej. För att fördriva tiden tills jag skulle börja jobba så åt vi lite och snackade lite skit. Och vips så var klockan tio! Kvällen och natten gick ganska snabbt faktiskt, men inte snabbt nog. Jag har aldrig varit med om något liknande asså! Helt sjukt. Vi hade fyra vakter inne i lokalen och minst två polisbilar utanför. Folk var otrevliga, bråkade och betedde sig som svin.. jag befinner mig nog i ett chocktillstånd fortfarande. Just nu är jag bara glad att jag överlevde!
När jag gick hem vid sextiden så var det ljust ute och helt öde. Jag kände mig som den sista människan på jorden och var tacksam. Efter lite mat i magen så somnade jag direkt och vaknade vid tolvtiden idag. Skönt! Nu ska jag nog ut i solen en stund. Puss på er allihopa :)

Naturdiet x 2

Det är kallt idag! Det märkte jag när jag skulle gå hem från Henke imorse, så jag stannade i busskuren några meter ner på gatan och ringde efter Daniel som kom och hämtade mig.

Igår var jag ju först på Nova Kliniken där de tog en massa prover. Sen fick jag sitta och vänta på resultatet i en timme bara för att få reda på att de inte hittade någonting! Så jag gick därifrån lite besviken. Mötte upp Matilda istället och gick in på det nyöppnade Espresso House i stan. Åh vad gott! Vi köpte med oss det vi skulle ha och satte oss på andra sidan stan och smuttade på den varma drickan. När papperskopparna var tomma så hamnade vi på Åhléns och därefter Hemköp. Vi stod och kikade på Naturdieterna och funderade en stund. Jo, en naturdiet låter bra! När beslutet var taget så traskade jag hem bara för att åka vidare igen. Hem till pappa denna gången. Pappa som fyllde 57 år igår! Grattis :) Vi åt framför ishockeyn som inte slutade så bra. Efteråt blev jag skjutsad till Henke där lite människor satt och snackade i soffan. En stund senare så sov jag som en stock i Henkes säng!

Idag är det cruising i Ystad. Det innebär att en massa snygga bilar kör omkring i stan hela dagen. Folk sitter längs gatorna och glor tills det blir mörkt, spännande. Haha! Äh, cruisingen är ganska rolig faktiskt.. men vi får se vad som händer, börjar ju jobba klockan tio! Hoppas att ni får en härlig lördag i alla fall :)


Espresso House

Ringde Nova Kliniken för en stund sedan och fick en tid kl. 14.00 idag, lika bra att få det gjort! Efter det blir det nog en tur till Espresso House med Matilda. Jaa, Espresso House öppnar i Ystad idag.. äntligen! Det finns inget godare kaffe, så är det bara. Stackars mina 40 kronor, de kommer att försvinna på en kopp kaffe! Efter lite koffein i magen så blir det nog en snabb tur på stan också, men bara för Matildas skull.. jag hatar att fönstershoppa, det är så deprimerande. Nä nu ska jag göra mig i ordning inför läkarbesöket, höhö. Slänger in en bild på det jag köpte i Köpenhamn förrförra helgen också!



Pannkakor med jordgubbssylt

Jobbade till fem och nu har jag precis ätit pannkakor med jordgubbssylt framför en gammal julfilm. Matilda är här och jag känner mig kass. Kass överallt. Har varit sjuk i snart två månader och nu börjar det tära på mig! Fick typ svimmningsattacker hela dagen på jobbet och ville bara lägga mig ner på golvet och börja gråta. Tur att jag är ledig imorgon, för jag hade inte orkat en dag till! Ikväll ska jag inte lyfta ett finger, bara sitta på röven tills jag somnar. Godnatt!

Favoritlåten sommaren 2005

Blev lite nostalgisk när jag satt och kollade på en massa gamla youtube-klipp innan. Den här låten får mig att tänka på sommar, kärlek, spanien och jordgubbar! Kan det bli bättre? God bless the broken road.


Bubble Town

Drömde om vampyrer hela natten igår, man kanske inte ska läsa Om jag kunde drömma innan man somnar? Möjligtvis om vampyrerna i drömmen är lika heta som Edward Cullen.. men det är dom inte! Inte i mina drömmar i alla fall. Efter jobbet igår så gick jag hem till min syster där jag prövade lite kläder, satt och snackade och kollade upp priser på London-resor innan jag gick och hämtade upp Matilda på jobbet. Efter lite mat så gick vi hem till mig och segade en stund, sen gick jag hem till Henke och spelade Bubble Town på min mobil tills jag somnade.. så romantiskt. Men jag kom upp en level, YES!

Idag jobbade jag till tre sen mötte jag upp Matilda på stan innan jag drog hem i stormen. En fågel försökte finta mig på vägen hem, ja det är sant! Nu ska jag snart äta lite och sen blir det tv-tittande tills Matilda kommer hit vid halv nio. Ciao!

40 kronor kvar på kontot

Jobbade till tre idag, sen pallrade jag mitt feta arsle till Konsum där jag köpte crabsticks och mickromat.. vilket resulterade i att jag bara har 40 kronor kvar på kontot! Nu har jag precis ätit upp min mat framför America's next top model, och det är faktiskt det enda som har hänt idag.. så intressant. Tänkte fortsätta att rensa ut lite överflödigheter från mitt rum snart och sen ska jag ta en dusch innan jag hoppar ner i sängen och fortsätter att läsa i Om jag kunde drömma. En lugn & skön måndag :)

Accessoarer

Vaknade upp vid halv ett och såg en mörk himmel utanför fönstret. Inte långt därefter så kom Henke förbi med Sibyllamat och den fjärde säsongen av Scrubs, mums! Han stannade tills han skulle iväg och träna och gissa vad jag gjorde sen? Jag rensade ut en massa skit från rummet, mest accessoarer. Det behövdes minsann, mitt rum är totalt överbelamrat med sånt där. För några dagar sen så slängde jag ut en hel del kläder från min garderob och nu tyckte jag att det var dags att slänga lite smycken, väskor, bälten, sjalar och mössor också! Skönt att bli av med lite överflödigheter. Så nu ser min "klädstångsgubbe" ut såhär;


Fortfarande överflödig, men mycket bättre än innan..

Kusin Vitamin

Fan vad jag är trött, det blev inte mycket sömn inatt! Jobbade och var hemma vid fem, sen tryckte jag i mig några mackor och tittade på Svampbob-fyrkant innan jag somnade. När jag vaknade vid lunch (av att telefonen ringde) så var jag tvungen att masa mig ur sängen direkt och göra mig i ordning inför ett kalas hemma hos kusinerna. Jesper fyller arton om några dagar, grattis! Några timmar flög förbi och sen hamnade jag på Max med Matilda. En orginalburgare senare så gick vi därifrån och följde våra hjärtan till en godisaffär. Där handlade vi poprocks för tjugofyra kronor innan vi satte oss på stortorget bland några polska turister. Men nu är vi alltså hemma igen och funderar på livets alla gåtor.. haha, näe inte precis. Men ändå!

Öja inatt, men jag ska jobba. Försökte byta bort passet men ingen ville ha det! AH. Skönt att det bara är lördag i alla fall. Imorgon ska jag sova lääääääänge och sen är jag ledig hela dagen, det gillar vi. PUSS!

1 - Maj - 2009

Sitter och äter chips i soffan och funderar på vad som händer idag.. antagligen inte så mycket. Gårdagen var trevlig! Det blev som sagt grillning hos Paue, och jag & Matilda lyckades ganska bra med våra ryggbiffar. Förpackningen till potatissalladen sprack i väskan dock! När vi hade ätit så satt vi kvar och snackade, drack lite och lyssnade på musik. Lite senare kom ett helt gäng med härliga människor och helt plötsligt blev det hopp på studsmattan och äventyr i okända trädgårdar! Så det var en ganska lyckad valborgsmässoafton måste jag säga. Hur är det med er idag, pigga och glada eller? ;)


Stina, jag & Matilda hos Paue igår

RSS 2.0