Lördag

Jaha, då var man hemma igen.. och om mitt rum inte hade sett ut som ett krig så hade jag nog tyckt att det var riktigt skönt!

Igår kväll skulle det egentligen ha varit förfest hos Henke & Ted i Malmö och sen utgång till något trevligt ställe, men båda två har legat hemma och varit sjuka! Mig gör det ingenting att det inte blev något för jag var inte sugen på fest överhuvudtaget, men det blir säkert någonting nästa helg istället.
Så jag & Henke var bara hemma hos honom och tog det lugnt. Han fick sin försenade present och sen tittade vi Scrubs resten av kvällen, mysigt :)

Inatt ska jag fota på Bar.Á.Bar igen, fast utan Matilda denna gången.. trååååååkigt. Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag tar itu med mitt rum, lägger in en blid på mina inköp från igår också;

Jag vill ha sommar !

Var i Malmö idag igen, men det gick bättre denna gången. Efter intervjun gick jag en runda på stan och shoppade lite, känns längesedan.. och det behövdes verkligen. Blev överlycklig när jag såg att Zara hade fått in "min" väska igen och tvekade inte denna gången utan köpte den direkt! Det blev lite andra saker också, fast bara sommargrejer. Och om jag inte var inte säker på det innan så är jag det nu, jag vill ha sommar!

Ska iväg till Henke snart och då ska han äntligen få sin present. Ciao!

Snögubben har smält !

Kvällen igår var trevlig. Efter den goda middagen blev det Den rätte för Rosing med Henkes syster. Det var ett pinsamt program där Linda Rosings vänner skulle välja ut några killar som skulle få dejta henne, som om hon inte valde ut dom själv? Dessutom hade hon dålig smak! Urk.

När jag vaknade imorse så slängde jag i mig lite frukost innan jag gick ut en runda på stan. Hittade världens snyggaste väska på Zara som jag funderade på att köpa innan jag bestämde mig för att ta den på vägen tillbaka istället, stupid. Väskan var såklart inte kvar när jag kom tillbaka och jag fick världens ångest! Så en deppig Janni satte sig på tåget hem till Ystad.
Men på vägen hem från tågstationen såg jag en sak som fick mig att skina upp lite.. DEN LÄSKIGA SNÖGUBBEN PÅ BÄNKEN HADE NÄSTAN SMÄLT BORT! Våren är kanske på väg ändå.


Henrik = gris..

.. FÖDELSEDAGSGRIS! Ja, Henrik fyller år idag. Så grattis till världens underbaraste människa! Efter några semlor ikväll så beger jag mig till honom i Malmö. Men som sagt så får han klara sig utan present i några dagar, men det ska nog gå bra :) Imorgon så tar jag nog en tur på stan innan jag åker hem, måste hitta min slingfärg ju! Sen hoppas jag på att Matilda har tid för mig en stund. Nä, nu ska jag lyfta på rumpan men innan dess så tänkte jag tipsa om mina två nya favoritlåtar.. den första är Keri Hilson ft. Timbaland - Return the Favor, och den andra är Justin Timerlake ft. T.I. - Dead and Gone.


I hate mondays

Henke fyller år imorgon så jag gick ut på stan för en stund sedan för att köpa det sista.. men just nu går ingenting som jag vill! FAN då. Han får få sin present i helgen istället.
Förutom att köpa present(er) till Henke så skulle jag köpa slingfärg, men naturligtvis fanns inte den jag brukar ha. Det är nog inte meningen att jag ska må bra just nu. AH! (Barnunge?)
Jag hade behövt en solsemester. Vill komma bort från kalla Sverige! USCH. Den här veckan började inte bra, så förhoppningsvis slutar den bättre.. håll tummarna.



Matilda & jag i Magaluf i somras.

Bar.Á.Bar

Vimmelfotografering igår alltså. Skönt att jag hade Matilda med mig, för jag var inte alls taggad och ovanpå det så ville ingen vara med på bild! Men tillslut fick jag ihop 30 bilder i alla fall och begav mig hemåt i snön. Kallt!
Vaknade ovanligt sent idag.. jag behövde nog sova, sova bort förkylningen. Och det känns mycket bättre nu faktiskt :)

Jo, natten igår var (om man bortser från att jag var otaggad och ingen ville vara med på bild) ganska trevlig. Träffade på en hel del kända ansikten, och det är ju alltid roligt! Allting är dock annorlunda när man ser det uteifrån.. jag & Matilda var nog två av de få som var nyktra på Bar.Á.Bar i natt. Folk ramlade, dansade "olämpligt" och grovhånglade offentligt.. är det alltid så? Av det jag såg har jag i alla fall en känsla av att de flesta som var där i natt vaknade med ångest imorse. Och jag är glad att jag inte var en av dom! Inte idag i alla fall.

Fylle(snö)gubbe

Mötte precis Alexandra på tågstationen och hämtade kameran till i natt. På vägen hem gick jag genom norrapromenaden och stelnade till när jag såg en mörk figur sitta tyst, ensam & stilla på en bänk.. tillslut var jag en meter ifrån när jag såg att det bara var en snögubbe, en fyllesnögubbe dessutom! Skuuuumt.



Jodå så atteeeeee. Matilda följer i alla fall med mig till BarÁBar i natt. Det gillar vi! Innan dess så ska jag poppa popcorn och titta på The Hills. Ciao!

En skrapad armbåge och ett svullet knä

Fest hos Maria igår. What can I say? Jag satt hemma i soffan och degade när Henke ringde och sa att det var fest. Jag hann knappt sminka mig och packa ihop lite saker innan bilen stod utanför fönstret. Hos Maria blev det vin och kortspel och helt plötsligt var kvällen över!
Jo, angående överskriften.. jag, Tobbe, Axel & någon mer gick ut för att "ta lite luft" och stod utanför Marias hus och pratade en stund. Helt plötsligt skulle Tobbe skoja lite och puttade till mig.. inte jättesmart när marken är täckt med is! Men jag överlevde fallet och vaknade med en skrapad armbåge och ett svullet knä.

Idag skulle jag egentligen gått på stan hade jag tänkt, men låg i sängen till ett. Får väl ta det på måndag istället! I natt ska jag fota på BarÁBar.. känns längesedan sist. Annars blir det en lugn lördag :) Skål på det.

Broken Strings

Dagen igår var slö. På kvällen blev jag uttråkad och gick upp till Matilda och spelade lite UNO & drack saft, oh my how childish! Men mysigt. Därefter slängde vi oss i sängen och tittade på ett fetmaprogram på tv. Sen kände jag att det var dags för mig att gå hem igen och låg nerbäddad i sängen vid elva kanske. Men somna det kunde jag inte! Så jag tog fram Jenna Jamesons Att älska som en porrstjärna och läste tills jag inte kunde hålla ögonen öppna längre. Bra bok! Somnade vid halv ett och sov som en stock när Henke ringde kl. 04.00, dåre.

Idag har jag inga planer what so ever, men ut i snön det ska jag. Hoppas att ni får en härlig torsdag :)



Min nya favoritlåt!

Two days motherfucker.

Har inte bloggat på två dagar! Började dock på ett inlägg igår men orkade inte skriva färdigt.. så det kommer nu istället;

Gick hem till Henke i världens tajtaste jeans i förrgår och höll på att dö! Det kändes som att jag gick i sand hela vägen, skitjobbigt. När jag väl var där satt han & hans bror framför datorn så jag fick kolla på The Island med Willers. Och när Henke väl var klar så deckade jag efter fem minuter! (Haha, det där kan nog misstolkas ganska lätt?)

Igår följde jag med mamma & syster till IKEA och gick runt lite all by myself. Sen blev det Mobilia & Espresso House innan vi hämtade upp Linn & William. Därefter blev det smörgåstårta och fler avsnitt av Laguna Beach.. och lite Henke såklart. Fick sms av Sara som tyckte att vi skulle komma på fest, men det får bli en annan gång.. snart hoppas jag.

#I'm just a regular everyday normal guy
nothin' special 'bout me motherfucker#

Beck

Sitter i soffan och väntar på Henke. Han är seg och jag sysselsätter mig med Beck så länge. Tänkte att jag skulle berätta om igår..

Jag kom hem till Henke vid sextiden och vi begav oss till Willys i den extrema kylan! Som tur är bor han typ 100 meter därifrån. Vi struntade i smörgåstårtan och körde på ugnsbakade rotfrukter med kotlett & bearnaisesås istället, och åt gjorde vi framför melodifestivalen med vin i glasen! När klockan var runt tio stack vi ner till Elins fest som slutade ovanligt tidigt. När de andra stack till BarÁBar och Max så stack vi hem. Men det var en mysig kväll med inslag av nostalgi och lesbiska kyssar, haha.

Idag har jag bara degat framför Laguna Beach och The Hills :) Nu kom Henke! Godkväll.



From my point of view

Valentine's Day !

Fredagen den trettonde igår och alla hjärtans dag idag. Gårdagen tog jag mig igenom ganska smärtfritt, jag var dock lite klumpigare än vanligt men hade tur ändå. Jag har bestämt mig för att jag gillar den dagen.. den är lite spännande! Åh vad tråkigt mitt liv är, haha!

Ikväll ska jag & Henke laga mat tillsammans. Det blir nog intressant! Eftersom att jag är världens jobbigaste perfektionist så kommer det nog sluta med att jag gör alltsammans. Men men, det är i alla fall tänkt att jag ska komma upp till honom vid fem och då ska vi göra ett besök på Willys för att köpa lite virke till smörgåstårtan vi ska göra. Hoppas att ni får en trevlig alla hjärtans dag gott folk!



Om vi har tur så kanske vår smörgåstårta också blir så här snygg!
(Bild från menyse.com)

Frukt & Mandel

Tog 12.08 tåget istället. Syster ringde en halvtimme innan och frågade om jag skulle komma eller inte, jag sa nej. Världens lataste människa? JA. Gick in en sväng på Caroli och stötte på henne i alla fall. Malmö är kanske litet ändå? Höll på att missa tåget hem men lyckades springa in genom dörrarna i sista sekunden.

Nu sitter jag här med Marabous frukt&mandelchoklad i handen och tittar på Sex and the city. Härligt! 

Suck..

Är trött på det mesta just nu. Snöovädret gör inte saken bättre heller! GAAAAH.

Imorgon ska jag in till Malmö, tänkte ta tåget vid elvatiden. Är inte alls taggad på att slösa pengar på tågbiljetter! Men det är lika bra att få det gjort. Först var det tänkt att jag skulle hälsa på syster också, men nu vet jag inte längre. Vi sågs ju faktiskt igår..

Hörde förresten att Chris Brown hade misshandlat Rihanna. Svårt att tänka sig.. han som verkar vara så snel.

Nick Pitera

Sitter & tittar på Sex and the city i min soffa nu. Mys! Är inte lika deppig längre.. Sex and the city gör en glad :)
Anyway.. jag tänkte bara dela med mig av ett bra youtube-klipp. Och ni får inte stoppa klippet förrän det har nått 1.20! OK? You'll like it.


Deppdag

Känner mig allmänt deppig idag. Har inte haft en sådan dag på länge, så det var väl dags nu. Tråkigt.. men jag överlever!
Drömde att jag var i Las Vegas i natt, riktigt härligt. Blev så besviken när jag vaknade :( Det är kanske därför jag är deppig? Äh.

Snart ska jag sticka till folktandvården och fylla i några papper, sen måste jag ringa några viktiga samtal. Capish?

Vykort från Australien

Blev lite varm om hjärtat när jag hittade ett vykort från Stina idag. Det var oväntat, men mer än välkommet :) Hon skrev att hon hade det bra o.s.v. Guuuuud vad jag är avundsjuk! Jag vill också komma bort härifrån. FAN FAN FAN!

Gick in och tittade på H&M:s nyheter igår and fell in love with this..


 

Lite hemmafru-varning på den där klänningen kanske, but I like it.

Profilbilden

Söndag och läget känns helt okej. Har städat som en galning och tar en välförtjänt paus nu! Haha, lite överdrivet kanske. Men städat, det har jag gjort. Känns som att det är det enda jag gör nu.. fattar inte hur jag lyckas grisa ner allting så snabbt! 

Anyway..

Innan Henke kom igår så hade jag sjukt tråkigt och tänkte vafaeen, satte på Britney Spears nya skiva och började sminka mig. Sen tog jag en massa egobilder tills jag var nöjd och här är resultatet..








Gissa vilken jag har som profilbild?

I väntan på Henrik..

.. så sitter jag & nördar mig på facebook. Har precis bytat profilbild, det behövdes.
Och på tal om ingenting, faaaan vad jag är hungrig!! Idag har jag bara ätit frukost och crabsticks. Dessutom så är jag nog uttorkad. Men jag får skylla mig själv, latmask.

Nu önskar jag er en trevlig lördagkväll och ber om ursäkt för världens sämsta inlägg.

Bikini-inspiration

Kvällen igår var härlig! Mycket skratt och tårar.
Nu sitter jag och tittar runt på nelly.com igen. Mest för skojs skull.. tänkte att jag skulle få lite bikini-inspiration. Men just nu har jag blandade känslor! Jag både längtar till sommaren och inte. Svårt att beskriva den där känslan..




I like this one :)

SuperJanni

Förstår inte var Matilda får allt ifrån! Idag ringde hon och sjöng;

#You've changed my whole liiiiiiife, don't know what you're doiiiiing to meeee with you're looove. I'm feeling all superJanni you did that to me, a superJanni heart beats in me, nothing can stop me here with yoooooou.
SuperJanniiiiiii..#


Haha, anyway. Helgen ser lugn ut.. Tobbe har fest men jag hoppar över den. Känns som att det har blivit väldigt mycket festande på sista tiden! Så istället är det tänkt att jag ska träffa Matilda. Vi ska köpa daimtårta och sitta framför teven. Kan det bli bättre? ;)

Låten som Matilda sjöng var naturligvis Superhuman. Här kommer orginalet..





Pissig kvalité, men det är sånt man får räkna med.

Ystads befolkning

Kom att tänka på en sak igår när jag & Matilda gick på stan. Efter att Matilda hade hämtat sina skor hos skomakaren så stötte vi på en snygg kille på vägen ut och blev verkligen jättechockade! En ny kille i Ystad. Är inte det tragiskt? Man vet vem alla i den här staden är (i alla fall i sin egen ålder) så när man ser en ny människa blir man chockad. Personligen så tycker jag att det är jättesorgligt och längtar tills jag flyttar härifrån.

Nu ska jag äta innan jag fortsätter med min storstädning. Ciao!




Ystad

Utbildningar

Då var allt fixat på stan. Skönt! Har hunnit leka med Matilda en stund också. Lika trevligt som vanligt of course. Dessutom så känns förkylningen mycket bättre :)
Just nu sitter jag och tittar på utbildningar som jag skulle kunna tänka mig. Riktigt svårt! Får väl leta vidare..

On the phone

Pratar i telefon med Matilda. Vi ska leka imorgon :) Skitsamma att jag är sjuk! Nä.. jag har ändå några ärenden på stan som jag måste fixa.
Snart kommer Henke hit. Mys! Vi ska nog se Heroes innan vi somnar, Scrubs - boxen är slut..




Masi Oka med världens snyggaste Hayden Panettiere!

Kanal 5

Sitter och tittar på Vänner nu. Komediserie numero uno! Förövrigt så saknar jag Henke och snyter mig stup i kvarten. Stackars Janni.
Hittade en sida med vänner-citat, I like this one..

Ross:
Chandler entered a Vanilla Ice look-alike contest and *won*!
Chandler: Ross came fourth and cried!

Frukost

Mår sämre idag, usch usch usch. Vaknade vid elva när syster ringde på mobilen, hon ville höra vad jag ville ha från Fridolfs konditori. Eftersom jag var yrvaken och inte det minsta hungrig så brydde jag mig inte. En stund senare när gick jag upp insåg jag att jag visst var hungrig. Jag gjorde två mackor med kaviar, ost & gurka. Men mackorna och mjölken smakade inte alls så gott som det vanligtvis gör. Allting smakar sämre när man är sjuk!





Huvudvärk

Ligger i sängen med laptopen på magen och tänkte blogga en sista gång innan jag somnar.

Fick reda på att blogg.se har haft lite problem under dagen så det var kanske inte ett perfekt tillfälle att försöka hamna på den där listan. Dessutom så måste man tydligen ha ett visst antal kommentarer på sina inlägg också.. så kommentera mera ;)

Nu ska jag sova bort huvudvärken, godnatt på er.

Listan

Hur mycket måste man blogga för att komma med på "Mest aktiva"-listan? Jag har för fan suttit här hela dagen. Haha! Det här blir mitt fjärde inlägg och nu ska jag ta mig fan vara med på listan! Annars..

hoppar jag in i duschen.

17 again

Hatar att vara sjuk, har ont i halsen och fryser! En dusch hade nog inte skadat..
Jag blir dock lite varmare när jag ser den här trailern. En komedi med Matthew Perry och Zac Efron! Den kommer ut i vår men jag kan knappt vänta.




nelly.com

Försöker hitta lite fynd på nelly.com. Synd att kjolen var så dyr för jag tyckte att den var gaalet snygg! Klänningen var inte fel den heller, en riktig mysklänning. 


 

Letar vidare..

Barnen i Afrika

Jodå, visst blev jag sjuk. Har knappt kunnat sova i natt för att jag har haft så ont i halsen! Men man ska inte klaga, "tänk på barnen i Afrika" som mamma brukar säga. Och nog har hon lyckats få mig att tänka på det.. varje gång jag borstar tänderna så stänger jag av kranen, just för att jag tänker på barnen i Afrika. Gissa om Henke blir irriterad när jag ger honom en arg blick, stänger av kranen och säger; tänk på barnen i Afrika! Killar gillar nog inte sånt.

Nu blir det mormors grönsakssoppa och en bra bok. Det botar förkylningen!

Den där Spencer

Sitter här och hostar för mig själv, blev kanske sjuk efter att ha varit ute i den där snöstormen i natt? Jag orkar i alla fall inte röra mig ikväll så jag ska försöka övertala Henke att komma hit istället för tvärtom. Förutom att hosta så sitter jag & lyssnar på Top Model 11.. ja precis, lyssnar. Orkar inte vrida teven åt mitt håll, så lat är jag!
Som jag skrev innan så skulle jag bara slappa och läsa min lilla skvallertidning, det gjorde jag också men blev på dåligt humör när jag kom till mittenuppslaget.. vad såg jag där? Jo bilder från The Hills - stjärnorna Spencer och Heidis smekmånad. USCH! Hatar den där Spencer asså. Kan han inte bara försvinna på något mirakulöst sett?



1 - Februari - 2009

Söndag. Snöstorm i natt och kallt som in i helvete! När jag kom in på BaráBar var jag glad att jag levde.
Idag ska jag inte göra ett enda dugg! Möjligtvis städa.. för naturligvis är det stökigt igen. Svinstia! Nää nu ska jag lägga mig i sängen igen och läsa en skvallertidning. Hejdå Januari och välkommen tillbaka Februari :)

RSS 2.0