Nyårsklänning?

I ren panik sprang jag hem till syster & lånade en klänning till morgondagen! SKITBRA tänkte jag.. men nu har jag nog ångrat mig igen.Rambo

Såg senaste (sista?) Rambofilmen med Henke igår. Jag var inte precis taggad men blev faktiskt positivt överraskad! Har aldrig sett en Rambofilm innan så jag har ju inget att jämföra med.. men enligt mig så var den bra, blodig men bra.

Idag tog jag en runda på stan för att byta en tröja på MQ som var för liten. Gick samtidigt förbi Bokia och köpte "Att älska som en porrstjärna".. boken om Jenna Jameson. Ser fram emot att läsa den, för vilka tankar snurrar runt i en porrstjärnas huvud egentligen?
Matilda har precis varit här, myyyyys. Hon kommer snart igen och då ska vi se "Material Girls" med Hilary Duff och hennes syster.
Rambo igår, Material Girls idag.. hm.

God Morgon!

Har precis vaknat & är vrålhungrig. Igår träffade jag Matilda och vi såg Sex and the city-filmen.. äntligen! Förutom att titta på film så snackade vi om allt möjligt skit och skrattade tills vi grät. Häärligt!
Sen var det dags för mig att sticka ut & fota. Det gick helt okej, inte skitbra.. men helt okej. Träffade ganska många tjejer från "gamla" klassen. Maria, Sara, Ida, Frida & Emelie :) Vi måste träffas på riktigt snart!

Malmö

Aa, jag skulle ju tvunget in till Malmö på mellandagsrean.. men inte hittade jag något jag ville ha, inte på rea i alla fall. Men det blev något tillslut i alla fall. Så efter en rekordsnabb tur på stan hamnade vi på det nyöppnade Max med Stina & Ted.

Nu sitter jag här hemma igen och är på lite smådåligt humör efter en dryg tågresa hem till Ystad. Ska ringa Matilda snart och höra när vi ska ses. Kanske blir det ikväll och kanske ser vi då Sex and the city-filmen som jag skulle se igår. För det blev inte riktigt som jag tänkt.. jag fastnade framför Guitar Hero Worldtour hemma hos Henke hela kvällen, haha. Beroendeframkallande? JA.


Mellandagsrea

FAN! Jag visste inte att mellandagsrean började idag. Om jag hade vetat det så hade ju jag också sprungit runt som en dåre och köpt en massa onödiga saker. Det får väl bli en tur till Malmö imorgon istället.. när alla de bra sakerna redan är uppköpta :( Äh, det är sånt som händer.

Kvällen blir lugn i alla fall.. funderar på att se Sex and the city-filmen som jag fick i julklapp. Wihoo!
Imorgon ska jag ut & fota så då får jag väl rycka upp mig lite och hoppas på att förkylningen är bättre.


RSS 2.0