"JO, FÖR HAN HAR BÖRJAT INSJUKNA!"

Nu har jag blivit så där dålig på att blogga igen. Inte okej!

Livet rullar på. Ganska tråkigt för tillfället, men jag överlever. Har precis varit hemma i Sverige och firat jul. Men nu är jag på plats i Oslo igen. Just nu har jag dock ångest över tillvaron och framtiden för jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen, men det löser väl sig. Har jobbat idag. Att vara ensam i lekrummet med 10 småpojkar förgyllde inte precis min dag. Alla höll hus i bollhavet och kastade bollar på varandra tills någon började gråta och jag fick ringa hans mamma. Yey! Men Matilda gjorde min dag när hon sa något dumt som vanligt.Så här såg det ut för 4 månader sen. Jag & L på Helsingborgs bussterminal.

Nobody's perfect

Myskvällarna på mitt & Matildas rum börjar nästan bli tradition. Vi släcker lamporna, tänder lite ljus och pratar tills klockan är tre på natten.
Christian har fixat The Sims 3 på Matildas dator, och Matilda drar gärna in alla i skiten! Igår låg vi och Byggare Bob/Calle och spelade i flera timmar. Sorgligt!
Nu är det fredag och jag hör musiken från vardagsrummet där Tom & Tomas sitter och dricker whiskey. Själv börjar man jobba klockan åtta imorgonbitti.
Förövrigt så hatar jag min skitdator som inte har något internet när alla andra jävlar i kollektivet har det. 
Men annars är det prima skinka. Slänger kanske in ett bakisinlägg på söndag, vi får se.  

Ni måste lyssna på denna tjejen, klicka fram till 00.56.


I love you bitch.

För er som inte vet det, så är Matilda en väldigt speciell människa.

Hon skriker "AKTA MIN PLATTÅNG" och sparkar in den under bordet.
Hon sitter grensle över en och säger släck.
När man täpper igen hennes näsa en stund och sen släpper taget pustar hon ut och säger "shit, jag tänkte inte på att öppna munnen".
Hon gör hopplasteg istället för att gå genom rummet som normal människa.
Hon säger "nu ska jag bli full" och drar fram två cider.
Hon ser femte säsongen av Keeping up with the Kardashians för tredje gången.
Hon skrattar högst i hela världen.
Och hon är helt jävla underbar.

Det här är ett grattis-i-efterskott-inlägg till Matilda. I love you bitch.                                      Förra årets inlägg hittar ni här.


Y

Sist jag skrev satt jag på bussen till Sverige, nu sitter jag på bussen tillbaka. Men det är okej, jag har massvis att göra!

Veckan i Ystad var behövlig. Jag fick träffa Rasmus i hela fyra dagar (för första gången på fyra månader), träffa vänner, äta god mat och besöka ett folktomt Barábar.

Tom & Christian var i Ystad över helgen. På tåget från Malmö, innan de ens kommit in i staden, så passade de på att mobba dialekten, de små husen och lådbilarna de trodde att vi körde på vägarna. Innan vi kom fram hade Tom kommit på bästa raggningsrepliken ever som han skulle använda på en av tjejerna på Barábar.. glömde fråga hur det gick.

Nu ska jag njuta av min långa bussfärd till Oslo.. sen vet jag inte riktigt vad som väntar mig.En myskväll i Olso för några veckor sen.

RSS 2.0