MASKERAD

Vi stannade inte hos Peter så länge utan drog vidare till Toffes maskeradfest istället. Det var jag, Paue, Emilia, Maria, Henke, Ted, Odd och Dahlan som begav sig dit. Väl framme så var det svårt att veta vart man skulle bli av, i ett hus på över 900 kvadratmeter med 18 rum känner man sig lite vilsen! Minislott, oh yes. Kvällen bjöd på många trevliga (och några mindre trevliga) samtal. Vid halv två eller tvåtiden så stack vi vidare till Österportstorg för lite nattamaud! Åh, vad gott. Sen blev det sängen (eller soffan för min del) och godnatt.

Some pictures..




Militär-Janni med the P.I.M.P.



Cidern och jag kom bra överens!

Bio

Filmen var okej, men mer än så var den inte! Nu ska jag slänga på mig jackan och sticka till Peter. Skål ;)



Tila Tequila

Såg precis att Tila Tequila har skaffat sig en flickvän all by her self. Grattis! Då kommer det alltså inget A shot at love with Tila Tequila 3? Trååkigt. Vad ska jag nu titta på innan jag somnar?

Kvällen blir lugn i alla fall, jag ska hem till Henke & titta på Scrubs. Men imorgon blir det nog lite mer action! Först bio med Matilda och sen fest. Festen är jag inte riktigt säker på än, men det låter ganska frestande faktiskt :)


Sibylla

Har träffat Matilda idag också. Frisk luft kan det aldrig bli för mycket av! Men dagen är ung and so are we, här kommer i alla fall lite bilder från vår dag..




Tror att det här har blivit min nya "pose" av någon konstig anledning..



Onyttigheter på Sibylla



Mer onyttigheter.. Matilda kan inte välja! (JA, vi har likadana jackor)

Kassettband

Träffade Matilda idag. Vi gick en sväng på stan och fixade lite saker. Vid tretiden så stack vi hem till mig och satte igång några gamla kassettband från barndomen, shit asså. Nu ska jag städa, för det behövs minsann! Sen hamnar jag väl framför teven.. frågan är då, ska jag se How I met your mother eller handbollen? I-landsproblem, yes bear! ;)

Christian the Lion

Gråter varje gång jag ser det här klippet! Finns det något finare?



Tacopaj

Fotograferandet gick bra i natt. Det var många ungdomar ute i vimmlet! Innan jag begav mig ut så satt jag framför teven och bläddrade mellan kanalerna. Jag fick en smärre chock när jag klickade mig fram till SVT1 som uppenbarligen visade en porrfilm. Ja, jag var helt säker på att det var en porrfilm tills jag insåg att Tom Cruise och Nicole Kidman var huvudrollerna. Inte visste jag att Eyes Wide Shut var så.. porrig. Galet!

Nu ska jag äta mer av min egengjorda tacopaj, delicious.


Lördag

Festen igår var trevlig! I sista sekund ändrade vi låtvalet från Himlen är oskyldigt blå.. till Ronan Keatings When you say nothing at all, och det gick suveränt ;) Maten var god, sällskapet likaså och underhållningen detsamma. Så det var en lyckad kväll helt enkelt! Vid halv tre tiden så tog jag en taxi till Henke och somnade inte långt därefter. När jag vaknade i morse så erbjöd han sig till att göra frukost vilket var mycket sött.. det hade dock varit mycket sötare om frukosten inte hade bestått av två torra mackor med en pytteliten klick nutella på. Skärpning!

Och på tal om mat.. nu ska jag ta fram en stor tallrik och äta upp ALLA resterna från igår. Mums!




Så här såg buffén ut igår. Storasyster nr 1 rör om i grytan!

Kalas

Nu är jag färdig för "kalaset"! Tråkigt nog så ligger jag inte på topp just nu, ett otrevligt telefonsamtal fick mig att tappa lite av partykänslan. För partykänsla behövs minsann när man ska festa med en massa tanter! Haha. Nejdå.. jag behöver bara få i mig några glas vin och sen ligger jag på topp igen ;) Dessutom så kommer mina systrar, Mia och Stefans döttrar också att vara här.. så det är ju inte BARA tanter. Dock så är det bara töser. Men det ska nog gå bra :)

Så här ser jag ut ikväll;




Storasysters klänning kom till användning after all

Himlen är oskyldigt blå

Sitter här framför datorn och har precis sett ett avsnitt av 8 simple rules. Dessutom så har jag nog blivit kär i bacon, ååh vad gott det är!

Imorgon har mamma 50-års fest, trevligt. Förutom att hon har tvingat mig & mina systrar att sjunga inför alla! Det blir Ted Gärestads Himlen är oskyldigt blå. Sorgligt nog så kan jag den inte än.. får väl sitta uppe hela natten och öva, usch nej! Såhär går den första versen i alla fall;

#Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
rår inte stjärnorna för.
Älskling jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.#

- Varm Choklad -

Har lekt med Matilda hela dagen, vi har gått en runda på stan och fikat lite. Jag skulle egentligen inte shoppa idag hade jag tänkt (bara strumpor och hårinpackning) men det är svårt att låta bli ibland. Hittade ett par skitsnygga örhängen på H&M.. tyvärr var dom inte lika snygga på. Men jag köpte ett halsband på guldfynd och en jeansväst på MQ, me like.

Ikväll blir det handboll, häärligt.




Jag tog en varm choklad på Snuggles



På väg hem. Guuuud vad långt mitt hår har blivit!

Homer Simpson

Mina drömmar slår allt, jag vet ingen annan som har så sjuka drömmar som mig! I natt drömde jag att jag fick två svärd genom huvudet.. jag dog inte eller så, men när svärden var ute så var jag lika dum som Homer Simpson. (Vilket är värre än döden skulle jag säga!) Efter att jag hade blivit Homer-dum så stod jag och stirrade på en skål med fyra enorma guldfiskar i, jätteäckliga! Helt plötsligt gick en parad förbi fönstret och jag sprang ner för att följa efter dem..

Försök att slå det va?


Release me

Vaknade vid 12.00 och kände mig fullständigt utvilad :) Ändå orkade jag inte fixa frukost så nu sitter jag här med en påse chips framför mig.
Dagen ser ut att bli väldigt lugn.. har lovat mamma att fixa några saker till henne, så jag får väl göra det. Annars händer det nog inte mycket, SKÖNT.

Hörde den här låten på radio igår och nu har den fastnat i skallen.



Sooooova

Äntligen ska jag få sova ut. Fan vad härligt det ska bli!

Hann inte skriva igår, det blev lite mycket. När jag kom hem var jag trött som en gnu men fick ingen tid att vila då maten var färdig och gästerna väntade. Det blev vin & snaps och jag blev ännu tröttare. Efter att Henke blivit klippt av syster så blev det en spontanfest hos Emil där jag träffade Stina, som tur var! Vi blev nostalgiska och började leka på lekplatsen.. hm? Det var trevligt men vi stannade inte så värst länge, jag skulle ju upp tidigt idag med. Inga bilder togs och det är jag glad över, för igår hade jag inte velat fastna på bild.. usch!

Hoppas att ni också hade en trevlig lördag :)

Friday

TRÖTT! Har sovit riktigt dåligt de senaste nätterna. Och inte kan man gå och lägga sig tidigt ikväll heller, BaráBar väntar ju. Ska hoppa in i duschen snart, men är rädd för att tuppa av och drunkna i badrummet. Haha, nä riktigt så farligt är det inte.. !

Jag skulle egentligen följt med Stina & co ikväll för att äta pizza som ett goodbye till Stina.. hon åker ju på måndag. Är borta i 10 veckor, jaaaaaaag viiiiiiill ocksååååå. Fast jag hinner nog inte. Förhoppningsvis så hinner vi träffas på lördag eller söndag :) Men nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och lyfta på rumpan, för annars kommer jag bara sitta här hela morgonen..

21 år?

Hade lite småtråkigt och läste några gamla inlägg på kenzas blogg (en av de få bloggar jag läser för tillfället). Hon hade tydligen gjort det här testet i Maj 2007. Så här blev mitt, och det stämmer nog ganska bra faktiskt..


You Act Like You Are 21 Years Old
You are a twenty-something at heart. You feel like an adult, and you're optimistic about life.
You feel excited about what's to come... love, work, and new experiences.

You're still figuring out your place in the world and how you want your life to shape up.
The world is full of possibilities, and you can't wait to explore many of them.


Nu ska jag göra mig i ordning lite för snart kommer Matilda på besök, vi ska väl ut & fika tror jag. Tjingeling!

Facebook

Fixade facebook till Henke igår, han var en av de få kvar som faktiskt inte hade det! Men icke sa Nicke, nu är han också indragen. Han har inte ens varit medlem i en dag och har redan blivit besatt! Facebook är farligt.


Måndag

Äntligen har Henke kommit hem, han har redan varit här & stuckit igen.
Nu ska jag lyfta på rumpan och ordna lite saker och sen bär det av till Henke, där jag hoppas på en myskväll med popcorn framför teven :)
Den här ramlade in genom brevlådan idag..




Efter en hel del letande så hittade jag den på discshop.se. Love it!

miloo.se

Usch vad jag kände mig sliten när jag var tvungen att släpa mig till BaráBar inatt. Men det gick bra ändå, kameran ville inte riktigt göra som jag ville till att börja med.. men det fixade sig.

Om en stund ska jag rensa kylskåpet (det blir en sen frukost idag). Sen får jag väl göra mig i ordning lite innan jag och Matilda sticker till Stina. Trevlans :)

(Imorgon kommer Henke hem!)


Det snurrar i min skalle..

Vaknade med en fet huvudvärk i Axels säng imorse, inte så kul. Begav mig hemåt vid elva tiden för att äta lite frukost och sen somnade jag igen.. i min egen säng denna gången.
Kvällen igår var lyckad, för det mesta i alla fall. Jag följde inte med till slagthuset och det är jag ganska glad över, för en fetare baksmälla än denna hade inte varit roligt! Tråkigt nog så glömde jag kameran hemma men det blev några bilder ändå, Axel får skicka de nångång. Hur kan jag beskriva kvällen?... Här kommer några ord.
Stina, byxor, 20.30, cigg, vin, trångt, kortlek, vattenfall, skratt, mobil, fyllebråk, fula tatueringar, chips, tv-spel, illamående och huvudvärk. Det räcker nog. Och det förklarar kvällen ganska bra faktiskt.


Fest !

Idag har jag städat, känner mig duktig. Snart ska jag äta något och sen får jag ta och göra mig i ordning inför kvällen. Fest hos Axel blir det, sen får vi se om jag känner för att föjla med till slagthuset.. känns inte så just nu. Men saker och ting förändras ju när dimman tätnar! Om ni har tur så kommer det upp några bilder imorgon :) Godkväll.

Äcklig tvål

Träffade Stina igår, vi skulle hjälpa Axel att flytta in hos Peter. Vi flyttade inte så mycket dock. Stannade i köket istället och diskade & sånt. 
Det var när jag höll på att ställa in rena tallrikar och öppnade ett av köksskåpen som jag hittade den äckliga tvålen! Världens äckligaste tvål, det är jag säker på.




Bilden är inte riktigt rättvis, tvålen var mycket äckligare än den ser ut att vara här!


!

Jag är trött på vintern. Nu tycker jag minsann att våren kan komma hem.


Chiquita

Skulle egentligen gått på stan med Matilda idag, men så blev det inte. Det får bli en annan dag istället!

Följde med storasyster till Willys och fyndade lite filmer. Helens små underverk, Spiderman 2 & 3 och Million Dollar Baby. 198 kr, det gillar vi.
Nu sitter jag här ensam framför datorn igen, dricker en Chiquita smoothie och saknar Henke.


"Ett livsverk"

Matilda har precis stuckit. Vi spenderade dagen med att se Björn Gustafssons "Ett livsverk". Mannen med de absolut bästa ansiktsuttrycken! När dvd:n var slut satte vi på några Queen-låtar, "under pressure" är en av favoriterna. Nu ska jag äta en fet tallrik med köttbullar & makaroner. Mums! 



     

The Hills

Henke åker till Idre imorgon.. trååååkigt, men vad gör man?

Dagen har inte varit jättegivande men härlig ändå. Nu ska jag se The Hills, så det så! Skriver mer imorgon :)


Mitt 2008





















1 - Januari - 2009

Idag har jag bara gått runt i mina mystofflor hela dagen. Mystofflor, Grey's Anatomy och mjölk botar bakfyllan! Prova.
Imorgon tänkte jag sätta ihop lite bilder från 2008, titta in då :)  

(Följ min blogg med bloglovin) ;)

Gott nytt år :)

Gårkvällen var trevlig. Efter att ha bytat klädsel 70 gånger så begav vi oss till Peter för middag. Det blev tacos, enkelt men GOTT! Efter några timmar förflyttade jag & Matilda oss till Johan där Ismael joinade oss. Där stannade vi inte så länge utan stack istället till Henke & Ted där huset var nästintill fullt. När klockan närmade sig tolv så bestämde vi oss för att strunta i hamnen & Bar á Bar och istället stanna där vi var och sitta på balkongen och titta på fyrverkerierna. Eftersom balkongen var stor så var det inga problem att trycka in alla på festen där. Efter klockan slagit tolv så började mer & mer folk dra sig hemåt och tillslut var vi bara sex stycken kvar. Vi satte oss i soffan där nere, pratade och åt de sista chipsen. Efter en stund var det bara jag & Henke kvar och nyår 08/09 var slut. Hoppas ni hade lika trevligt som jag :) Här kommer lite bilder..  




Matilda & jag hos Peter



Tacos :)



Jag & Johanna hos Henke & Ted



Gott nytt år! 


RSS 2.0