"Varför man inte ska ha näsdroppar i örat"

Jag börjar bli förkyld. Inte speciellt chockerande kanske, bara tråkigt.
Helgen har varit.. blandad. Fredagskvällen var jag mest frustrerad, lördagskvällen spenderades hos Staffan som hade inflyttningsfest, och igårkväll doppade jag morötter i Estrellas lökdippa och såg Pretty Woman med Matilda.

Var på Åhléns idag och såg en underlig titel på en film. "Varför man inte ska ha näsdroppar i örat - 31 filmer som vägleder och visar". Hm, en bra investering kanske. Men troligtvis inte.



                                     Bilder från i onsdags och lördags.


AAAHHHHHHHHHH

Detta suger. Jag sitter ensam hemma en fredagkväll. Hur jävla tragiskt är inte det? Jag blir galen! Ändå är jag för lat för att ta tag i saken, så jag får väl skylla mig själv. Dessutom så börjar jag jobba ganska tidigt imorgon så jag kan ju inte lägga mig alldeles för sent. AAAHHHHHHHHHHH. Imorgon blir det andra bullar, typ kanelbullar!

Down

Varför är jag deppig? Böh. Hade i alla fall kul igår! Kvällen började hos Erika med lite cider och vin. Sen bar det vidare till Donna Gina innan vi dansade in på BarÁBar. Träffade på en massa härliga människor och njöt av sommarens sista onsdag. Imorgon är det jobb igen!



Älska

Länge leve Mustafa

Fy i helvete vad jag kommer att sakna dessa onsdagar!

Sitter just nu med en bonaqua i handen och lyssnar på världens bästa låt. Taggad. Har brännt en skiva, kvällen i ära. Sorgligt att sommaren är slut. Bästa sommaren på länge!

Inspiration


Just live your life

Gårdagen var slö. Lite jobb, lite facebook, lite teve och lite risen.

Imorgon är det onsdag igen! Sista onsdagen för denna sommaren. Det är nog bra, för mina festoutfits börjar ta slut nu! Och inte har jag råd att köpa nya heller. Swopping?



                                       Jag & Josefine en onsdag.

För ett år sedan..

.. så låg min syster på BB med en nyfödd bebis i famnen! ETT ÅR, helt galet. Nu är han världens sötaste lilla ettåring och börjar minsann på dagis imorgon!

Kalaset var mysigt. Synd att jag var så trött bara! Satt mest och försökte förstå den danska sidan av släktens konversationer. Jag suger på danska!

Nu ska jag hoppa ner i sängen och sova sova sova. Godnatt på er!

"Jag ska måla ett hus idag"

Då var det första arbetspasset avklarat! För att återfå energin inför natten så ska jag läsa den nya ELLEtidningen och titta på vänner! Mums.
Första passet gick väl bra. Hämtade en kopp kaffe precis innan rushen kom och hann aldrig ens smaka på det. Jag har kommit fram till att jag behöver kaffe på morgonen, annars är jag bara bitter.



Jag har börjat gilla den där "jag ska måla ett hus idag"-looken. Är ni med mig?

Astma?

Dubbelpass imorgon. Därför sitter jag bara hemma ikväll, hänger på youtube och är allmänt osocial. För det får man ibland.
Har haft jättesvårt för att andas idag. Inbillade mig att jag hade astma och snodde mammas inhalator. Det hjälpte inte. Panik? Ångest? Jag vet inte, och vill nog inte veta heller. Bloopersklippen på youtube håller i alla fall mig vid liv. For now.

Kakmonster

Var kommer alla fransmännen ifrån och vad gör dom i Ystad?

Gårdagen var hektisk men härlig! Efter shoppingen på Entré så begav vi oss till centrum och stannade på stortorget för att titta på Energy in the park. Swingfly, Darin och Dead by April. Vidare till Jensen´s för en god middag och därefter ner till lilla torg. Lite snack i vimmlet och ett toalettbesök på Friday´s innan Sara, jag och Matilda tog tåget hem. Har ont i magen efter allt skratt på tågresan! Några timmars sömn och upp igen för att jobba. Slutade vid fem och har suttit fastklistrad framför teven sedan dess. "Du är vad du äter" visas på trean och jag trycker i mig kakor som bara den! Vad är jag då? EN KAKA!


Malmöfestivalen, here we come!

Hittade ingen present till William igår, men uträttade en massa andra nödvändiga ärenden på stan! Hittade dessutom en finfin väska på Åhléns som jag bara måste ha! När Matilda köpte thaimat så körde jag på chilifries.. hur ska jag klara mig utan dom? Kom hem vid fyra eller fem och städade mitt äckliga rum, så det ser inte längre ut som på bilden nedan.

Ska snart hoppa in i duschen! Tar tåget vid två för att shoppa lite med Matilda på Entré. Sen är det lite oklart vad som händer men jag gissar på att vi möter upp dom andra tjejerna för att äta något mumsigt innan vi drar ner till festivalen och dricker cider, lyssnar på musik och har allmänt trevligt. Ciao!


                          Jag igår.

Lättmjölk

Har precis lämnat min dvala. Idag måste jag städa och hitta en present till William som fyller ett år på söndag! Vem vet, det kanske ligger något fint i mitt röriga rum. Äh, troligtvis inte!
Vaknade av ett sms kl. 09.00, det var Matilda som ville ut och fika. Därför ska jag slänga på mig något acceptabelt och dricka lite lättmjölk nu. Peace.


Turkisk peppar.

Vaknade igår och tänkte; varför är jag naken, varför kommer jag inte ihåg BarÁBar och vart är Sara? Det blev lite för mycket i lördags helt enkelt! Jag var naken för att jag hade duschat, jag kom inte ihåg BarÁBar för att jag inte hade varit där och Sara låg och sov i vardagsrummet. Jodå så atteeeee. Hädanefter ska jag bara dricka cider! Kanske vin, men ingen sprit! Helt jävla blåslagen är jag också. Tur att sommaren är över snart, då blir det inte lika mycket fest.
Så igår låg jag bara i sängen hela dagen med en isklamp på pannan. Sen kom Henke förbi en stund och tog hand om mig tills jag mådde lite bättre. Därefter kom Matilda förbi med godis och så såg vi Ice Age 3 innan hon gick hem igen. Idag mår jag bättre. Har till och med jobbat en stund på min LEDIGA dag. Äh, jag är ledig imorgon och på onsdag också. Tur är väl det!

Innan Sara hade fyllt mig med turkisk peppar.

femtonde augusti

Insåg precis att jag har jordgubbssås på vänster arm, hur gick det till och hur länge har det suttit där? 
Innan jag lämnade jobbet idag så planerade vi nästa onsdag som antagligen blir lite annorlunda än de förra, och vi blev så till oss att vi nästan glömde bort att jobba! Åtta pratglada tjejer på ett och samma ställe är farligt.

Det blev ingen film igår. Vi åt först på MAX och snackade skit innan vi gick till hemmakväll, köpte godis, vidare till syster där vi lånade en film som vi aldrig såg och så gick vi hem igen. Filmen får ses imorgon istället! 

Grannarna grillar utanför. Själv ska man äta tacos, sen får vi se vad kvällen bjuder på..

Fredag

Har jobbat idag. Dagen började med en spindel i strumpan, alltid lika trevligt! Annars har det varit ganska lugnt faktiskt.

Just nu sitter jag framför datorn och letar sista minuten-resor till mig och Matilda. Känns som att det inte kommer bli av, men Grekland hade suttit lagom fint asså! Förövrigt så funderar jag över vilken hyrfilm det blir ikväll.. syster kanske har något förslag.



Hade kunnat döda för en dansk mjukglass just nu!


Regn, film och ostpopcorn

Oj vad jag är bakis. Låg i sängen till klockan ett!
Kvällen igår var lite halvgalen. Vin i källaren, tigerdräkt, gangstah-keps, Bar.Á.Bar, dans, efterfest, snus, högstadiesnack, Österportstorg och Spice Girls. Mer behöver jag nog inte säga!
Just nu regnar det utanför mitt fönster och jag ler inombords. Regn passar min sinnesstämning idag. Nu ska jag lägga mig i sängen igen, sätta på en film och äta ostpopcorn. Mums!

En oviss onsdag

John Mayers version av Free Falling går på repeat dagarna i ända. När jag inte jobbar såklart. Eller shoppar. Festar. Går på konsert.. fan vilken bra sommar jag har haft egentligen!

Denna onsdagen ser just nu ut att bli precis som alla andra. Vin, vänner och BarÁBar.. men någonting känns annorlunda! Kan inte sätta fingret på det bara.

Madonna-konserten igår var riktigt jävla bra! Vi åkte in till Köpenhamn några timmar tidigare där vi gick en runda på Ströget, åt kinamat och mjukglass innan vi tog oss till parken. Jag och Matilda stod nästan längst framme och häpnade över hur söt Madonna var. Ja, söt är rätt ord. Vi kände igen nästan alla låtarna och de vi inte kände igen älskade vi ändå! När vi kände på oss att slutet närmade sig så började vi dra oss ifrån folkmassan för att inte fastna där inne! Och på vägen hem så körde vi förbi donkidonk för att stilla hungern. Bra kväll!

Nu ska jag hoppa in i duschen innan rumpan somnar.



Ful bild men god glass!



Höhö. Jag hade på mig min somriga nellyklänning!



Fick till ett par riktigt grymma bilder på Madonna, här är en!



Två!



Tre!



Och fyra!



Bakom oss hade vi två glada danskar.



Four minutes spelades i slutet.



Och det här blev en av de sista bilderna!

Ikväll ser jag Madonna, äru avundsjuk?

Nu är det bråttom! Måste hoppa in i duschen innan jag blir upphämtad av de andra. Frågan är bara; vad ska man ha på sig?

Vaknade seeeeeent igår, behövde nog sova ut. Började jobba vid fyra och slutade halv ett inatt. Ellinor såg tydligen rakt igenom min filurbeskrivning, fan också. Det är farligt när arbetskamraterna läser ens blogg!
Efter konserten ikväll så blir det nog utgång i Malmö, och det bådar inte gott! Jag börjar ju jobba klockan 11 imorgon. Men man lever bara en gång och då är det lika bra att supa ner sig totalt, haha.

Nyvaken. Observera baginboxen på bordet!

SMS eller PMS?

Öja igår, men jag var inte där. Istället såg jag film med en allmänt trevlig filur bredvid mig. Det blev På smällen, helt okej film måste jag säga.. den matchade min dåliga humor ganska bra faktiskt! När filuren hade stuckit hem så låg vi uppe och smsade till klockan två.

Idag har jag varit på jobbet hela dagen! Till och med när jag hade slutat så satt jag kvar på kontoret, mest för att jävlas med Staffan. Men han gillar det, det vet jag ;) Höhö. Näee om man skulle ta och röra på sig. Tjo!

In Touch

Har precis kommit ur duschen. Gårdagen var härlig! Jag satt ute på terassen och läste skvallertidningen In Touch tills vi skulle grilla. Det blev flintastek och bakadpotatis, mums. Vid åtta så tog jag en taxi in till Ystad igen och rensade ur min garderob innan jag lade mig i sängen för att titta på CSI tills jag somnade.

Dagen på jobbet har varit väldigt slapp för en gångs skull, skönt när man jobbar från tolv till åtta! Men nu måste jag tillbaka till verkligheten. Puss.


Papi

Grät som ett barn igår när Benjamin gick mot sitt slut. Glömde nästan bort hur snygg Brad Pitt var! Näe, nu ljög jag.. det är omöjligt.
Nu ska jag snart ut på landet för att hälsa på papi, känns längesedan. Gissar på att det blir en slapp dag i solen!

Benjamin Button

Ångesten har börjat lägga sig. Mest för att Sara och Ellinor tyckte att det som hände igår var fruktansvärt kul! Själv är jag inte så säker.
Nu ska jag hitta något smaskigt i kylskåpet innan jag lägger mig i sängen och ser resten av Benjamin Button-filmen.



Jag, Tobbe, Ellinor och Sara

Vill banka huvudet i väggen tills jag glömmer gårdagen

Mår piss.
Nu ska jag tröstäta
och titta på Brad Pitt,
det borde ta bort halva ångesten.

Glitter och glamour

Jobbar 16-20 idag, slappt. Kanske hinner ligga i solen en timme eller två innan jag drar ner till stan och fyller på spritlagret som för tillfället inte existerar. Jag undrar verkligen vad killen på Systembolaget tänker om mig när jag kommer in varje onsdag! Äh.
Igår tog jag en fika med Stina innan vi mötte upp Matilda för lite shopping. Jag blev två klänningar och ett par skor rikare innan jag stack iväg för att jobba. Var hemma vid 01.00 och har sovit tills nu. Frukost <3


                              På Lindex igår

RASTA-POLIS

Det hände en spännande sak på jobbet igår! Det var så spännande att polisen faktiskt tittade förbi. Men jag missade det mesta av händelsen eftersom att jag jobbade som en gnu framme i kassan. En sak var svår att missa dock; den snygga rasta-polisen som gick fram och tillbaka utanför kontoret! Olala.

Nu har jag precis varit hos tandläkaren. Känns onödigt att gå dit när det bara tar två minuter, jag tog tiden. Men nu har jag i alla fall kommit upp ur sängen, så jag borde väl ta tillfället i akt och städa innan solen tittar fram. Hm..

Så här mycket gillar jag nercabbat


ronjarövardotter

Igår jobbade jag både dag och natt. Men därimellan så hämtade jag ut ett paket på posten, åt kinamat med Matilda och slöade på Soft. Ganska härlig dag faktiskt! Somnade klockan 6.00 imorse och åkte iväg till stranden en stund vid tvåtiden. En aning brunare blev jag i alla fall och nu väntar teater ute vid Öja. Elise spelar Ronja så det ska bli spännande! Förövrigt så hoppas jag att denna onsdagen blir lika rolig som dom föregående ;) Dazzle me.

RSS 2.0