Ego Boost

Jag gillar läget i Oslo. Eller rättare sagt, VI gillar läget i Oslo. Jobbsökandet är igång (men vi måste ta tag i det på riktigt på måndag), staden är vacker och människorna är trevliga.

Igår var vi ute en sväng för att kolla utelivet. Det gick så där. På den första festen vi kom till så satt alla med 3D-glasögon, lyssnade på Håkan Hellström och dansade som robotar. På den andra festen så hade dom förvandlat hela lägenheten till ett diskotek så när vi öppnade dörrarna välde det ut rök från rökmaskiner. Det blinkande diskoljuset var ändå pricken över i:et. Tillslut hamnade vi på ett uteställe som påminnde om en countrybar. Inte heller så kul. Sista destinationen blev Burger King där vi köpte världens dyraste cheeseburgare och pratade om världens tråkigaste utekväll.

Imorse käkade vi vår tråkiga havregrynsgröt (Matilda äääääälskar den), sen hade vi högläsning ur Blondinbellas bok "ego boost". Mjapp, så var det med det. Ska lyfta röva från golvet snart och köpa lite korv, haha. Ciao!Mina roommates & jag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0