Bloggnörden i mig

Det var en lugn dag på jobbet i augusti. Ett helt gäng killar och tjejer kliver in genom dörren och går fram till min kassa. Bloggnörden i mig kände direkt igen Kenzas DJ-kompis Jayson! Vad fan gör han nere i Ystad, tänkte jag. Han stod en stund och tittade på mig. "Why do I recognize you?" sa han sen. Jag fnittrade lite och ryckte på axlarna. Sen vände han sig till sin kompis och sa "all white girls look the same". Jag gick från fnitter till rodnad och sa inte så mycket mer sen.

Förutom Kenzas vän så har jag stött på rektorn från Ondskan. Han skulle tydligen vara med i en Wallenderfilm och tittade in på Max för att köpa lite mat. Jag sa "smaklig måltid" och han blinkade mot mig innan han gick ut genom dörren. Men Wallander-människorna är inte lika kul för dom ser man ju faktiskt ibland! Fast det var ganska kul att se en packad Krister Henriksson med en ännu mer packad Lena Endre klängades på honom utanför BarÁBar.

Blekfis

Synsam, Matilda, Thaimat, Espresso House, Stina och jobb. Så såg dagen ut igår! Idag är jag ledig och funderar på att ta en sväng till Sun Lux för att bättra på brännan som inte existerar. Sen måste jag ta tag i städningen igen, men först ska jag betala ett impulsköp från tradera.


Tandtråd?

Jag som skulle lägga mig tidigt igår satt uppe och tittade på Million Dollar Baby till midnatt. Så jag fick skylla mig själv när jag kände mig som en zombie på vägen till tandläkaren imorse. Tandläkaren var snäll, det enda hon klagade på var att jag inte använder tandtråd. "Om man inte använder tandtråd så kan man få tandköttsinflammation". Visste ni det? Använder alla tandtråd? Vad är det jag har missat? Jag känner mig lurad.

Nu ska jag äta en fet frukost framför teven. Känner mig lite desorienterad dock, jag är ju aldrig uppe vid den här tiden på en ledig dag. Vad visas på teve innan tolv? Barnprogram?

Nästa gång så!

Jag hade en nästintill perfekt fylla igår! Vad sägs om det? Bra sällskap, gott vin och en snygg klänning toppade kvällen. Dessutom kommer jag ihåg allting, dansade till mina favoritlåtar.. men spanade nog inte alls på snygga killar. Nästa gång så!

Dagen spenderades i alla fall med familjen. Systrar, plastsystrar, pojkvänner och några till. När klockan närmade sig elva så tog jag, Erika och Emelie en taxi till Elin som hade förfest. En hel hög med härliga tjejer hade minsann hittat dit! En timme senare var vi nere på Donna Gina och shottade Tequila Rose tills taxin stod utanför och tutade. Öja var sig likt. Om det är positivt eller inte är svårt att svara på. Jag hade i alla fall kul.. för det mesta!


Friday

Mamma och Stefan är på Sibylla och handlar mat. Elise står i badrummet och gör sig i ordning inför Tingvalla. Vad gör jag? Ingenting. Är ganska utmattad efter en sjukt stressig dag på jobbet. Så ikväll ska jag bara ta det lugnt, titta på film och äta naturgodis. Öja imorgon!


                                                       Vill ha!


Katter

Staffan och jag pratade om katter på jobbet idag.

Jag: Jag hatar katter!
Staffan: Är hundar bättre då?
Jag: Ja.
Staffan: Men hundar kan inte lägga sig i brygga och hångla!
Jag: Kan katter det då?!
Staffan: Dom kan lägga sig i brygga i alla fall..
Louise kommer in.
Jag: Louise! Visste du att Staffan hånglar med sin katt?
Louise: Ja, visste inte du det? Han har sex med den också. BAKLÄNGES!

Haha. Jag började såklart gapskratta, men tydligen var det bara jag som tyckte det var roligt att Louise sa baklänges istället för bakifrån. Torrbollar!


Redhead

Min dag:

-Tog en mjukglass med jordgubbs-
sås och en kopp kaffe som jag
mådde riktigt illa av.
-Provade en röd peruk på Chrispa och bestämde mig för att spela ett spratt på lilla mamma. Ett väldigt seriöst mms senare ångrade jag mig och tyckte synd om henne istället. Hon gick runt i två timmar och trodde att hennes dotter hade färgat håret illrött precis innan familjefotot på lördag! (JA, ni läste rätt, familjefotot!)
-Fick ett skrattanfall när Matilda öppnade en flaska med bubbelvatten som sprutade ner hela hennes jacka.
-Blev av med en massa pengar och undrar hur mycket jag har kvar nu, vill nog inte veta!
-Mötte den där pratglada tanten
och fick reda på halva hennes liv
innan jag kom därifrån!

Nu är jag hungrig.

Lite cider kanske?

Hatar att det börjar bli så kallt. Det enda mysiga med vintern är tända ljus, varm choklad och filtar.. saker som håller en varm helt enkelt.

Idag har jag en ledig dag. Härligt! Dock så blev det ingen sovmorgon eftersom ett besök hos frisören väntade, men det behövdes verkligen! Nu är jag hemma för att hämta lite krafter innan jag drar ner till stan igen. Vad kvällen bjuder på vet jag inte än.. lite cider kanske?

Marängtårta

Var inte precis pigg imorse men fick pallra mig upp ändå! Efter några timmars jobb ringde jag Stina som kom och höll mig sällskap när jag åt en onyttig middag. Efter lite småprat skulle hon iväg och jag skulle hem. Möttes av Linn och William i dörren, Linn skulle ut och hälsa på papi och jag följde med. Hittade en marängtårta i pappas kylskåp och tryckte i mig en bit. Handboll på teve, jag i soffan och sen bar det hem igen. Nu har jag huvudvärk och tittar på Idol, jippie!



Svenska Hollywoodfruar

Surprise surprise! Immunförsvaret bestämde sig för att ge mig ännu en förkylning. Patetiskt. Men jag får trösta mig med att jag inte är lika patetisk som dom där svenska hollywoodfruarna på trean. Ja, det är det jag sitter och tittar på nu. Och JA, det är patetiskt men samtidigt jävligt underhållande!



Nu ska jag lägga mig i sängen, läsa en bok och förhoppningsvis sova riktigt gott!

En perfekt fylla.

Människor blir så oattraktiva när dom dricker. Det har jag blivit påmind om dom senaste två helgerna då jag jobbat natt.. och inte minst igår när jag fick ta hand om ett fyllo som kom och knackade på dörren! (Jag kände såklart fyllot). Varför berättar jag det här? Jo för att jag måste komma ihåg det här till nästa helg! Jag vill inte bli sådär osexigt full, ni vet när man verkligen kan se alkoholen i ögonen. Nää jag vill komma ihåg hela kvällen, dansa till mina favoritlåtar och spana in snygga killar. Jag vill få en perfekt fylla!

Före och efter

Ser reprisen av Idol på teve nu. Solen lyser utanför fönstret, och jag frågar mig själv varför jag inte är ute istället, men hittar inget bra svar.
Klockan fem ska jag iväg och jobba, så jag måste väl fräscha till mig lite innan dess. Fläta håret, smeta på mascara och äta några mackor.

Ser ni något nytt förresten?

Före;



Efter;



Rutigt


Bortsoven

Oj vad jag har sovit gott, nästan för gott! Halva dagen är bortsoven (är det ett ord?) och nu ska jag iväg och fika med Matilda. Därefter blir det hem igen för att städa och sen har jag absolut ingenting planerat eftersom snälla Josefine tog mitt nattpass! Smack.

Småbarnsmamma? Nej tack.

Idag har jag tagit på mig ansvaret att passa min systers son! Varför? Fråga mig inte. Han är ett år, har precis lärt sig gå och tycker det är allmänt roligt att skrika. Jodå så atteeeeee. För tillfället ligger han dock och sover, tack för det! Passar därför på att göra min dagliga nätrutin då jag kollar mail, läser bloggar och tar en titt på facebook. Fan, nu vaknade lillskiten! Back to reality.

Som ni aldrig sett mig innan

Har suttit vid datorn hela dagen! Det tar ju evigheter att bränna och radera. Tog en välförtjänt paus när Hanne och Tomas kom över på middag. Vi pratade om ett uppkommande event och åt kycklingfilé med potatisklyftor innan jag återgick till datorn. Hittade en massa bortglömda bilder där jag bland annat var brunett, kan ni tänka er det? Nä nu ska jag väl fortsätta..


Sojamjölk och bananer

Har kommit på att jag måste bli nyttigare! Därför var jag precis på Saluhallen och köpte sojamjölk och bananer. Sen får vi se hur länge det håller..

Imorgon är jag ledig så jag planerar att ta tag i mina röror! Jag kommer bland annat sitta framför datorn och radera onödiga bilder innan jag bränner ut dom på cd-skivor. Har tusentals bilder på både den stationära datorn och min laptop, och det skulle ju vara en katastrof om dom försvann! Äh, det är väl lika bra att börja nu direkt.


C.S.I Las Vegas

Somnade sent och vaknade tidigt, dålig kombination. Men dagen blev bättre efter ett besök hos syster och lite tv-tittande med Matilda. Nu är jag hungrig som bara den och ska väl hitta något att äta innan CSI börjar. Sen hoppas jag att jag sover som en stock tills jag ska upp igen. Nattinatt.


-1,75

Kunde inte somna inatt och fördrev tiden med MTV movie awards. (Stackars Kanye West verkar ha fått en hjärnpropp, men annars var det väl inga större skandaler.) Detta resulterade dock i att jag försov mig imorse. Slängde på en mössa och ett par solglasögon innan jag tog mig ner till stan. Så nu kom jag nyss hem efter lite äventyr på Ystads gator där bland annat den engelska versionen av Wallander spelades in idag. Destination ett; Synsam! Kände mig som en ny människa när jag kom ut därifrån med nya linser! Sen mötte jag upp Matilda för att äta lite onyttigheter på ett gatukök. Vidare till Hemmakväll och Åhléns och sen hem igen. Nu ska jag rensa garderoben, för det anordnas minsann swopping hos Matilda ikväll!

Söndag

Jobbade inatt igen. Men denna gången var jag inget nervvrak. Kom hem vid fem imorse och låg och kollade på Americas Funniest Homevideos innan jag somnade. Good stuff. Nu ska jag snart iväg igen, ta en fika med Matilda innan jag börjar jobba. By the way, spindeln är död.


Detta suger.

Det börjar bli ljust ute. Kom hem för en timme sedan och hittade den groteska spindeln i min säng. Jag dör. Den verkar bara bli större också. Varför lever den fortfarande? Vad äter den? Det är såna tankar som håller mig vaken om nätterna! Har i alla fall planerat att hålla mig vaken tills mamma går upp.. (förhoppningsvis så sover hon inte så länge till). Då kan jag sno hennes säng!

Middagen hos Stina var mysig. Vi åt tacos och snackade skit, så som bara tjejer kan göra. Sen bar det iväg till jobb för min del. Tycker synd om Staffan och Fredrik som var tvugna att jobba med ett nervvrak som jag! Som mig? Grammatik är inte min grej. Fuck it, nu drar jag.

Silly Boy

Sov på soffan i vardagsrummet inatt. Varför? För att den där äckliga spindeln vägrar att lämna mitt rum! Jag vågar inte döda den heller. Den är så stor att.. man skulle höra den krasa under foten. UUEEEEEEEEE!

Nu ska jag snart göra min i ordning inför dagen. Ska hem till Stina och äta middag innan jag börjar jobba klockan åtta. Nattpass, wohoo! Näe nu åker hörlurarna in i öronen, denna ska spelas på högsta volym.


Paranoid.

För två minuter sedan sprang jag ut ur mitt rum och skrek som en galning! Världens största spindel har bosatt sig där, och det finns inte plats för oss båda. Så nu sitter jag i hallen utanför, framför den stationära datorn med en oversized t-shirt på mig. Detta suger. Jag behöver kläder. Kan ju inte gå på stan sähär! Nu piper nånting i köket. En bomb?!

Fan vad jag är nojig idag! En frukost kanske lugnar ner mig..

090909

Fotboll. 60 minuter. 0-0. Jag är uttråkad!

Imorgon är jag ledig. Ska möta upp Matilda på stan där vi ska göra en massa ärenden. Boka frisörtid, lämna in skor till skomakaren och beställa synundersökning är några av dom.

Näe, nu bojkottar jag fotbollen. Duschen nästa!

Idol 2009

Hörde denna låten när jag åt frukost imorse och har haft den på hjärnan sen dess.

Nu börjar Idol 2009! Matilda är på turken och köper Polly, sen kommer hon hit. Nu står det still. Har väl inget att berätta antar jag. That's what pictures are for.


En ledig dag

Idag släckte jag mitt shoppingsug en aning. Skönt! Träffade Johanna vid tolv och tog en runda på stan där jag hittade en massa fina grejer. Päls, skinnhandskar, nitar och lite annat. Mums. När vi kände oss klara blev det en "liten fika" innan vi gick ner till hamnen för fortsätta snacka skit. Härlig dag helt enkelt! Nu ska jag sätta mig framför teven och njuta av lite ledig tid. Mjau.


Ett litet collage

Hösten närmar sig, men jag har inte bestämt mig för om jag gillar det eller inte än. Jag funderar i alla fall på att göra en riktig jävla makeover.. om den blir av eller inte får tiden utvisa.
Efter jobbet idag tog jag en fika med Matilda på Espresso House. Kände för att prova något nytt och testade deras "röda" iste. Men URK, jag ska nog hålla mig till chailatte i framtiden!

Datorn vill inte samarbeta idag. Slänger in ett litet collage från den sista sommaronsdagen innan jag ger upp.



            Alla dessa hemska bilderna ligger uppe på facebook, tack Louise!


Regnstövlar

Hemkommen från jobb. Lång dag idag! Alldeles för lång. Nu ska jag ta av mig mina blöta jeans och lägga mig framför teven, vad kan man annars göra en sån här dag?

PS. Jag behöver regnstövlar.

Var är mitt paraply?

Ska snart äta frukost. Men var är mitt paraply? Man kan ju inte gå ut i det här vädret!

Var precis inne på Saras blogg och hittade några bilder från i onsdags. Som vanligt så ser jag ut som ett sär på dom flesta, höhö. Nä nu har jag inte tid att sitta här längre! Gå ut i regnet ni också vettja ;)


Det finns mirakel?

Så mysigt vi hade igår! Vi satt på filtar i Erikas nya lägenhet med tända ljus och bra musik. En omöblerad lägenhet stoppar inte oss, haha! Jag som inte skulle dricka någon alkohol köpte med mig smoothies istället, bara för att ha något i handen.. men det blev lite vin ändå.

Just nu sitter jag och hoppas på att ett mirakel ska inträffa. Jag behöver bli frisk inom två timmar, för sen börjar jag jobba. Wish me luck!


Avskedsfest

Fortfarande sjuk. Men det skiter jag i, för ikväll är det avskedsfest för Sara och den tänker jag inte missa! (Och förhoppningsvis mår jag bättre om några timmar..) Hon åker till Stockholm på fredag och stannar länge länge länge. Tråkigt för oss men kul för henne! Vi kommer i alla fall upp och hälsar på dig snart! 

                                           Sara & jag i lördags.


Ja, jag är definitivt sjuk.

Vaknade halv fem imorse. Halsen var tjock och näsan var täppt. Lite näsdroppar och ett glas vatten och sen sov jag igen. När alarmet gick vid nio så ringde jag jobbet och bad om ursäkt innan jag återgick till att sova. Vaknade igen när klockan var runt tolv. En kopp med varmt vatten och honoung gjorde mig en aning gladare.

Nu ska jag återgå till sängen, titta på teve med en skål varm potatis/poujulökssoppa i famnen och hoppas på att morgondagen blir bättre!

RSS 2.0