Slask.

De senaste dagarna har varit härliga. I torsdags tog jag det lugnt tills jag blev uttråkad och gick till Max, där hittar man alltid någon trevlig filur! Så jag käkade, pratade i telefon och skvallrade lite med kollegorna innan jag gick vidare till syster. Vi tittade på Biggest Loser och pratade om Thailand (bara en månad kvar nu!). Sen gick jag till jobbet igen. När Josse & Fredde var klara så hamnade vi hos Josse med två flaskor vin. Vi pratade kärlek till klockan tre på morgonen. Dagen efter blev jag väckt av Staffan som hade en onödig fråga. Sen bar det av till Malmö med Fredde. Tanken var skridskoåkning, men det blev shopping istället. På kvällen var jag slut och såg en film alldeles ensam, rätt skönt faktiskt. Imorse blev jag väckt av Louise O, Staffan hade bett henne ringa mig. Den mannen asså! Det blev lite jobb i alla fall. Moppade slask i tre timmar, fun. Nu sitter jag här igen. Funderar på om jag ska jobba inatt eller inte. Det är upp till mig den här gången. Pengar, Lill-Tobbe & Fredde.. lockande. Vi får se!



Josse har tjatat på mig i flera dagar om den här bilden. Så, här har du klantskalle! ;)

Impossible

Denna veckan har jag tänkt för mycket! Undrat om jag sagt fel saker och om någon tycker illa om mig. För jag hatar konflikter och jag vill gärna att alla ska gilla mig! Men jag är långt ifrån felfri och alla människor går inte ihop. Nu ska jag sluta tänka.

green&garlic

Varje gång jag ska påbörja ett nytt inlägg här på bloggen så försvinner mitt ordförråd. Jag vet inte vad det är som har hänt. Men hjärnan fungerar inte riktigt som den ska. Tänkte göra ett försök i alla fall..

Det har hänt en hel del sen jag skrev sist, men eftersom mitt minne är ungefär lika bra som firrens så blir det svårt att återberätta. Gårdagen kommer jag ihåg i alla fall.
Staffan ringde och "väckte" mig klockan två på dagen. "Hallå Smilfen! Vagöru? Kommer du på festen ikväll eller?" Så jag pallrade mig upp ur sängen, käkade lite frukost/lunch/middag och hoppade in i duschen. På vägen tillbaka till rummet igen så ser jag att persiennerna inte är nerdragna och går fram för att dra ner dom. Samtidigt går chefen och E förbi, och där står jag i underkläderna. Vad är oddsen? Haha.
Vid sju plingade jag på Staffans dörr och slängde upp baginboxen på bordet direkt. Lika bra. En timme senare var vi några fler och jag & Tobbe skiftades om att vara DJ på spotify. Det gick bra.

När klockan var lite över tolv så kom en taxi för att hämta oss, och jag som inte ens skulle till Öja råkade hänga med ändå. Öja var crazy! Hela jävla stället var ju en kö till jackorna. Halv fyra var vi ute därifrån och tog en taxi till Max. Pommes med green&garlic dippa, mums. Klockan fyra satt jag och jämrade mig över att jag skulle börja jobba sex timmar senare, och en timme efter det så låg jag i sängen. Tre timmar senare ringde larmet på mobilen och gissa om jag ville dö. På jobbet möttes jag av en skrattande Staffan i dörren. Men en stund senare fick han nog dåligt samvete, för han räckte mig minsann en provivadryck trots allt!

One week.


Paus.

Jag tänkte skriva ett djupt inlägg precis, men ångrade mig.. det är inte min stil. Å andra sidan så är jag fruktansvärt trött på mina vanliga och tråkiga inlägg just nu. Bloggnörden i mig har försvunnit lite grann. Därför tar jag en liten paus härifrån tills jag har nånting vettigt att skriva igen! So long suckers.

Firren

Firren är rädd. Den ligger på samma ställe hela tiden. Jag kanske borde köpa en kompis till den..

Igår var jag ledig och gjorde inget vettigt alls. På kvällen kom filuren förbi och myste framför teven lite.
Ikväll ska jag jobba några timmar, sen får vi se vad som händer. Pous.



Deeptalk på chatten

Fredrik tycker att Matilda tar bättre egobilder än mig. Det ska han få äta upp! Och ovanpå det så skrev han en kränkande kommentar på facebook, illa. Nu har vi deeptalk på chatten...

Födelsedagsfirande & Afrika-byebye

Ellinor fyller 20 år idag, grattisgrattisgrattis! Igår firade vi henne. Först hos Josse, sen på Max, sen på Donna, sen hos Erika och sen hos Andreas. Egentligen skulle vi dra till Malmö, men ingen var speciellt taggad på det. Det var i alla fall en bra kväll och jag hoppas att Ellinor tyckte likadant. Jag gjorde så gott jag kunde och sa "Ellinor. Säg till mig om du inte har kul, så fixar vi det! LOVA." Hon sa aldrig till.
Imorse vaknade jag på golvet i Andreas lägenhet. Ont i flabben av prillan jag tvunget skulle ha. Gick hem till Staffan en trappuppgång längre bort och hittade Ellinor och Louise där. Jag kollade facebook och pregade ner mig i Staffans säng. När Ellinor försvann gick jag, Louise och Staffan till Sibylla för frukost. Jag gick utan strumbyxor eftersom dom dog under partyt. Kallt var det. Staffan tyckte det var speciellt roligt när min klänning & jacka blåste upp så han fick kika på min rumpa. Tur att det bara var Staffan..



Hos Josse



Jag köpte ballonger på Konsum, för man måste ju ha ballonger på ett kalas!



Ja, hon är 20 år..



Ett glas vin för mycket kanske?



00.00. Grattis!



"Asti är för gott för att slänga"



Jag & Louise hos Andreas



Prillan blir ett bra avslut.

Grattis Ellinor, hälsa Afrika från mig!

.


"Vad hände Janni, slog du i kålhuet?"

Lill-Tobbes spontana och lite råa kommentarer kan verkligen få mig att asflabba! Och det är tur när man har så lite att göra som vi hade idag!

Nu kränger jag naturgodis och tittar på "So you think you can dance". Imorgon blir det jobb igen, och sen ska jag banne mig köpa en fisk!

Ariel

Syster & jag har precis lagat mat. Kyckling med ugnsbakade rotfrukter, mums. Hon skalade & jag hackade. Nu ska det bara ner i magen också!

Idag har jag varit ledig. Matilda kom förbi för att hjälpa mig välja ut en fisk, viktiga grejer. Men djuraffären var stängd! Illa. Ariel ska den heta i alla fall.



Ikväll ska jag se film med filuren från i somras.

Imorgon ska jag köpa en fisk.

Urk. Såg precis Paradise Hotel, fan vilka sviniga människor det finns alltså.

Städade mitt överbelastade rum idag. Hittade ett kollegieblock från gymnasietiden med en karikatyr av en lärare samt texten "jag har fått biljetterna till 100-dagars". Sakna!

Förövrigt så har jag jobbat och hängt med Matilda. Imorgon ska jag köpa en fisk.

En betydelsefull bamsekram.

Det nya året har börjat bra. Jag har dock lyckats vända på dygnet totalt, men jag skyller på någon annan för det! - I förrgår satt jag på facebookchatten till klockan halv fyra på morgonen. Nördigt, jag vet. Igår satt jag också inne på facebook.. tills mobilen ringde klockan två på natten, sen fick jag sällskap. Vi tittade på världens sämsta skräckfilm och några andra dåliga program tills klockan var fem.

Nu sitter jag framför datorn med William i knät. Varje gång jag ställer ner honom på golvet så börjar han gråta. Han har varit så gullig ända sedan jag passade honom någon dag innan jul. Vi hade suttit på golvet och lekt en stund när han plötsligt tittade på mig med allvarliga ögon. Sen sprang han fram och gav mig en bamsekram! Gissa om jag blev rörd? Jag var accepterad.

Ikväll jobbar jag stängning med Tobbe Jr, det var inte igår. Och på tal om jobb så måste jag tillägga att jag jobbade 11-20 på nyårsdagen! Jag vet inte vad jag hade gjort för att förtjäna ett sånt helvetespass, haha.


När 2009 blev 2010

Jag hade en grym kväll igår! Fredrik hade fest uppe vid gamla vattentornet och jag & Sara anlände lite tidigare för att hjälpa till. Hjälpte jag till? Nej. Jag satt i soffan, åt chilinötter och drack cider. Sara föll för grupptrycket och placerade sig i soffan hon med. Förlåt Fredrik! Klockan sju stod förrätten på bordet och alla hade kommit utom Matilda som inte har lärt sig klockan än. Innan varmrätten serverades så anordnade Fredrik en musiktävling! Priset? En flaska vin och en ask Noblesse. Gissa om jag ville vinna? Louise & jag kom på delad första plats och fick battla i Singstar. Vi sjöng "Big Girls Don't Cry" och JAG VANN! Trodde jag. Bäst av tre sa Louise. Bullshit! Kvällen fortsatte med porriga bilder, mycket skratt och världens godaste cheesecake. Fem minuter i tolv befann vi oss nere i hamnen och dansade in det nya året! Vidare till Max för att hälsa på Ellinor och Staffan. Ellinor var GAAAAAAALEN och Staffan hade ett mystiskt leende över läpparna hela tiden. "CAUTION BIG HOT" i pannan, champange och ännu mer skratt innan vi gick hem till Fredrik igen. Hemma hos Fredrik blev det mys i soffan tills taxin kom och hämtade oss kl. halv fyra. På vägen ut passade jag på att sno Fredriks jacka och en chipspåse. En lyckad kväll helt enkelt! GOTT NYTT ÅR på er allihopa.






















RSS 2.0